واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس بسیج سازندگی: 40 هزار واحد تولیدی خانگی برای تحقق اقتصاد مقاومتی ایجاد می شود اراک - ایرنا- رییس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: بیش از 40 هزار واحد تولیدی خانگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در نقاط مختلف کشور ایجاد می شود.
ˈابراهیم عزیزیˈ روز چهارشنبه در نشست پشتیبانی از اردوهای هجرت استان مرکزی افزود: از این تعداد واحد تولیدی یک هزارو 800 واحد برای استان مرکزی برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه هر کدام از واحدهای تولیدی برای اشتغالزایی دو نفر برنامه ریزی شده، اظهار کرد: سازمان بسیج سازندگی کشور از سال 1389 تاکنون 85 هزار پروژه عمرانی محرومیت زدایی در کشور اجرا کرده است.
رییس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: این سازمان سال گذشته نیز 23 هزار پروژه اقتصادی در نقاط مختلف کشور عملیاتی کرده که زمینه اشتغال 60 هزار جوان روستایی و شهری را فراهم کرده است.
وی اظهار کرد: بهره گیری از اراده مردم در پیشرفت کشور یکی از آرمان ها و اهداف این سازمان بوده که با استفاده از اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برنامه های خود را عملیاتی می کند.
وی افزود: سازندگی، محرومیت زدایی، ساماندهی اردوهای جهادی و تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی مهمترین اهداف سازمان بسیج سازندگی کشور است که در صورت حمایت همه جانبه مسوولان استانی می توان گام بسیار موثری در جهت ایجاد اشتغال در جامعه برداشت.
عزیزی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای افزایش ظرفیت تولید ملی، بهبود فضای کسب و کار از طریق مدیریت سرمایه های انسانی، فیزیکی و اجتماعی و تبدیل تهدیدها به فرصت است که همه مسولان و مدیران اجرایی باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
وی افزود: بسیج ظرفیت بسیار مناسبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی دارد و در صورت استفاده از ظرفیت نیروهای جوان و نوجوان بسیجی می توان کمک بزرگی به عمران و آبادانی میهن اسلامی کرد.
رییس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: برای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی درجامعه باید نخست شناخت دقیق از اقدامات و راهبردهای نظام سلطه داشته باشیم چرا که نظام سلطه ازهمه راه ها برای جلوگیری از گسترش نفوذ انقلاب اسلامی تلاش می کند.
وی خاطرنشان کرد: تمام تلاش نظام سلطه کاستن از دامنه تاثیرگذاری اندیشه اسلامی و انقلابی ایران در ابعاد اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و حتی مبادلات سیاسی منطقه متمرکز شده و مدت هاست که این موضوع را در دستور کار قرار داده است.
عزیزی بیان کرد: عزم ملی و روحیه جهادی، بهره مندی از ظرفیت های بومی، رقابت پذیری، نوآوری و خلاقیت و حرکت جهشی از دیگر ویژگی هایی است که برای راهبردی کردن اقتصاد مقاومتی می توان از آن نام برد و با حرکت دراین مسیر می توان به پیشرفت های بزرگی دست یافت.
رییس سازمان بسیج سازندگی گفت: ترویج فرهنگ کارو تلاش دربین جوانان انقلابی، تقویت توانمندی های کارگروهی و جمعی، محرومیت زدایی با تفکر ناب بسیجی و کمک به دولت و دستگاه های اجرایی از رسالت های مهم این نهاد انقلابی است.
استاندار استان مرکزی نیز در این نشست گفت: پیشرفت اقتصادی کشور فقط درگرو احداث واحدهای بزرگ تولیدی نیست بلکه بنگاه های اقتصادی خرد و خانگی نیز نقش موثر در توسعه اقتصادی دارد.
ˈمحمدحسین مقیمیˈ بیان کرد: در سال 1391 حدود 14 درصد از سند چشم انداز 20 ساله عقب بودیم که درصورت عدم بازنگری در برنامه ها و عملکردهای خود نمی توانیم در منطقه حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی ادامه داد: براساس سند چشم انداز20 ساله ما باید تا سال 1420 قدرت اول منطقه باشیم و برای رسیدن به این هدف عالی باید از تمام ظرفیت های کشور استفاده کنیم.
استاندار استان مرکزی اظهارکرد: در سال های گذشته از منابع و ظرفیت های موجود به درستی استفاده نشده است؛ بنابراین باید با بکارگیری متخصصان و اقتصاددانان کارآزموده در فعالیت های اقتصادی از تکرار اشتباهات گذشته جلوگیری کنیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته بیش از 25 میلیارد ریال تسهیلات بانکی با هدف اشتغال زایی در اختیار کارآفرینان استان قرار گرفت که بر اساس آن بیش از 800 فقره شغل ایجاد شد.
سرتیپ دوم پاسدارˈمهدی صدیقیˈ اظهار کرد: همچنین سال گذشته بیش از 54 هزارنفرروز درقالب اردوهای جهادی یک تا 10 روزه با هدف محرومیت زدایی در نقاط مختلف استان مرکزی برگزار شد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی یادآوری کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز 16 میلیارد ریال تسهیلات بانکی در اختیار کشاورزان روستایی قرار داده ایم که این اعتبار تا پایان سال به 30 میلیارد ریال می رسد و برای 850 جوان اشتغالزایی می شود.
صدیقی افزود: کشت زعفران، تولید کود ورمی کمپوست و دامداری از اقدامات بسیج سازندگی استان مرکزی است.ک/2
7115/559/ 684
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]