تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852290720




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مساحت جنگل های شمال رو به افزایش است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان جنگل ها ومراتع: مساحت جنگل های شمال رو به افزایش است نوشهر - ایرنا - معاون امور جنگل های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با تاکید بر اینکه مساحت جنگل های شمال رو به افزایش است، گفت: نباید این نگرانی را در کشور ایجاد کرد که جنگل ها به سرعت در حال تخریب و نابودی است.


بهزاد انگورج روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه مباحث مطرح شده در خصوص تخریب جنگل ها و منابع طبیعی فضای اغراق آمیز به خود گرفته است، اظهار داشت: در شرایط به وجود آمده اینگونه احساس می شود که در غرب مازندران روند تخریب جنگل ها رویه غالب است.
انگورج اشاعه بیش از حد موضوع تخریب جنگل ها را باعث نادیده گرفته شدن مدیریت جنگل ها و منابع طبیعی دانست و گفت: انتشار اینگونه مسایل آثار همراهی به دنبال ندارد در حالی که مدیریت منابع طبیعی نیاز به همراهی همه بخش ها از جمله رسانه ها دارد.
معاون امور جنگل های سازمان جنگل ها و مراتع کشور با تاکید بر اینکه هرگونه بحث درباره تخریب جنگل و منابع طبیعی باید با استناد به اسناد صحیح صورت گیرد، گفت: جنگل های کشور ملی است و نگرانی ها درباره حفظ آن هم وجود دارد و ما نیز همواره برای حفظ این میراث طبیعی نگرانی و دغدغه داریم نظیر اینکه دغدغه درباره ریزگردها، وقوع سیلاب و توفان و دیگر موارد همواره وجود داشته است.
وی در ادامه میزان جنگل های شمال را رو به رشد دانست و گفت: به استناد عکس های هوایی گرفته شده، در سال 1334 ما دو میلیون و 88 هزار هکتار جنگل داشتیم گرچه ممکن است 2 هزار سال قبل جنگل بیشتری بوده اما وضعیت موجود اینگونه است.
انگورج تصریح کرد: بر اساس عکسبرداری های صورت گرفته در سال 46 میزان جنگل ها 1 میلیون و 989 هزار هکتار بوده که 98 هزار هکتار کاهش را نشان می دهد.
وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی در سال 73 عکسبرداری صورت گرفت که بر اساس آن جنگل های شمال کشور 1 میلیون و 847 هزار هکتار برآورد شد که باز هم با کاهش 7 درصدی مواجه بود, اما عکسبرداری ها در سال 86 تکرار شد و میزان جنگل ها به 1 میلیون و 929 هزار هکتار افزایش یافت.
معاون سازمان جنگل ها تاکید کرد: بر این اساس در آخرین بررسی صورت گرفته جنگل های شمال کشور 4.95 درصد نسبت به دهه قبل افزایش یافته است، به همین جهت است که می گوییم نباید به این موضوع نگاه احساسی و غیرمنطقی و غیرمستند داشته باشیم زیرا این موضوع بین مردم دغدغه ایجاد می کند.
وی در عین حال حساسیت های موجود نسبت به ظرفیت های جنگل های کشور را خوب و مطلوب توصیف کرد و گفت: مطالب باید به گونه ای مطرح شود که اثربخشی داشته باشد و کمکی برای حفظ جنگل ها و منابع طبیعی کشور باشد.
انگورج در ادامه در خصوص ثبت جهانی جنگل های شمال ایران به عنوان یکی از انبوه ترین و قدیمی ترین جنگل های جهان، گفت: این موضوع در قالب معاهدات جهانی دنبال می شود.
وی ادامه داد: در طرح های جنگلداری قطعات مختلفی وجود دارد که باید با سایر قطعات مقایسه شود, ما قطعاتی نظیر قطعه شاهد را در طرح جنگلداری داریم. وقتی پارک ملی گلستان را داریم و یا قطعه را در اختیار محیط زیست قرار داده ایم، امکان اجرایی و فنی مقایسه با آن را نداریم.
معاون سازمان جنگل ها افزود: در مناطق ثبت ملی هم بافت جنگلی را با ثبت کردن به سمت حفاظت مطلق و معرفی آن به نسل های آینده پیش می بریم. البته جنگل ها نیز به دلیل اینکه توده ای زنده هستند با ادامه حیات خود برخی از گونه های آن می میرند.
وی تصریح کرد: مناطق چهارگانه ای داریم که در اختیار محیط زیست است نظیر پارک های ملی، آثار طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده، مناطقی را نیز به عنوان ارزش های طبیعی فرهنگی با نگاهی که نباید در آن دخل و تصرفی صورت گیرد، ثبت می کنیم.
انگورج در ادامه مدیریت مناسب برای جنگل های کشور را یک ضرورت عنوان کرد و گفت: بعضا بسیاری از زندگی ها وابسته به درآمد جنگل است و ما نمی توانیم با اثرگذاری منفی بر بسیاری از زندگی ها به حفاظت مثبت برسیم. اگر بخواهیم حفاظت مطلق داشته باشیم باید روی نیاز جامعه خط بکشیم و بعضا منابع موجود مربوط به چوب را تعطیل کنیم.
وی تصریح کرد: در چند سال اخیر 21 واحد صنعتی چوب مجوز فعالیت دریافت کرده اند. چوبی که این واحدها برای فعالیت خود نیاز دارند، 6 میلیون مترمکعب است. مصرف فعلی نیز 5.7 میلیون مترمکعب است که اگر این طرح ها به نتیجه برسد ما در سال 97 نیاز به بیش از 11 میلیون مترمکعب چوب داریم.
معاون سازمان جنگل ها با تاکید بر اینکه برای حفاظت از جنگل ها و تامین نیازهای چوبی کشور باید به سمت زراعت چوب گام برداریم، گفت: جنگل های ما نمی تواند این چوب ها را تامین کند، نگاه ما نگاه پرورش جنگل است که با نگاه بهره برداری تفاوت دارد.
انگورج تاکید کرد: پس ضروری است که مدیریت مناسب برای بهره برداری داشته باشیم و نگاه موجود ما در جنگل ها نگاه بهره برداری نیست. البته اکنون نیز تنها 700 هزار مترمکعب از چوب مورد نیاز صنایع ما از جنگل ها تامین می شود و بقیه آن از باغات و زراعت چوب به دست می آید.
1535/506



22/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن