واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دنیای اقتصاد در یک نگاه تهران - ایرنا - روزنامه دنیای اقتصاد روز چهارشنبه عنوان های «عملیات متفاوت ضدرکود» و «همه برنامه های دولت برای خروج از رکود» را برجسته کرد.
این روزنامه تیتر یک را به عنوان عملیات متفاوت ضدرکود، اختصاص داد و نوشت: روزی که دست دولت بی محابا در کیسه بانک مرکزی باشد، روز قشنگی است؛ اما فردایش، فردای سیاهی خواهد بود و کمتر دستی است که به این کیسه رفته باشد و نسوخته باشد. این جملات، شاه بیت سخنان حسن روحانی، در همایشی بود که به منظور تشریح «سیاست های دولت برای خروج از رکود اقتصادی» برگزار شد. همایشی که روحانی در آن به صراحت گفت: «معتقد نیستیم که پایه پولی بالا رود تا در سایه آن تقاضا و حرکت تولید و خروج از رکود رقم بخورد»، بلکه قصد داریم با افزایش تقاضا از مسیر «صادرات غیرنفتی»، از «دور باطل ایجاد رونق با تورم جدید» و در ادامه «کاهش قدرت خرید و رکود» جلوگیری کنیم. همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود، روز گذشته با سخنرانی رییس جمهور در محل سالن اجلاس سران برگزار شد. حسن روحانی در این همایش به مثابه یک اقتصاددان ظاهر شد و اصول اقتصادی دولت خود را تشریح کرد.
همه برنامه های دولت برای خروج از رکود، تیتر دیگر روزنامه دنیای اقتصاد است. تدوین بسته های حمایتی و در نظر گرفتن لایحه رفع موانع تولید و رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور بیانگر عزم دولت برای خروج از رکود حاکم بر اقتصاد کشور است؛ رکودی که در سال های اخیر بر اقتصاد کشور سایه انداخته و فلج شدن بخشی از صنایع کشور را به همراه داشته است. در این راستا روز گذشته رییس جمهوری به همراه هیات دولت، صنعتگران و اقتصاددانان در سالن اجلاس سران گردهم آمدند تا در همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود، راهکارهای عبور از این چالش را بررسی کنند. رفع مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی و افزایش سرمایه در گردش بانک ها را می توان یکی از بندهای اصلی پیش بینی شده در بسته سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود دانست، بندهایی که اگر اجرایی شوند می توان به رفع رکود به وجود آمده در بخش صنعت امیدوار شد.
این روزنامه در تیتر دیگری به عنوان ابزار سم زدایی از بانک ها، پرداخت و نوشت: عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی که خرداد امسال در همایش بانک مرکزی، «بدهی های معوق و شرکت های تحت مالکیت بانک ها» را به «دارایی های سمی» تعبیر کرده بود، دیروز در همایش خروج از رکود اعلام کرد: لایحه رونق اقتصادی حاوی سه ابزار مالی برای سم زدایی از بانک ها است که جبران بدهی معوق بانک ها و تسویه طلب دولتی پیمانکاران را همزمان فراهم می کند. مطابق مفاد 4 و 6 و 25 این لایحه، بانک ها موظف به فروش اموال مازاد و مجاز به استفاده 10 هزار میلیارد تومانی از صندوق توسعه ملی هستند و 20 هزار میلیارد تومان نیز برای پیمانکاران در نظر گرفته شده است.
روزنامه ابتکار با انعکاس عنوان تعیین تکلیف انتقال پایتخت نوشت: نمایندگان مجلس روز گذشته با تصویب یک طرح تحت عنوان «امکان سنجی انتقال پایتخت سیاسی و اداری و ساماندهی و تمرکززدایی از تهران»، به حداقل 15 سال اظهارنظر غیررسمی درباره انتقال پایتخت پایان دادند. در صورت تایید نهایی این مصوبه، شورایی 15 نفره با ترکیب مقامات ارشد نظام تشکیل خواهد شد و اعضای آن ظرف 2 سال ابتدا «امکان ساماندهی و حل مشکلات تهران با هدف ابقای پایتخت» را بررسی و درصورت بی نتیجه بودن «مطالعه برای امکان انتقال پایتخت اداری سیاسی» را انجام می دهند.
این روزنامه با بازتاب عنوان دو نخست وزیر در عراق، نوشت: اوضاع سیاسی نیز همپای بحران امنیتی عراق پیچیده شده است. در شرایطی که پنتاگون می گوید حملات هوایی جنگنده های ایالات متحده، عملیات داعش را کند کرده است، حیدر العبادی، فرد معرفی شده توسط رییس جمهوری عراق می گوید ظرف هفته آتی دولت را تشکیل خواهد داد. در مقابل مالکی می گوید که تشکیل دولت توسط عبادی نقض هولناک قانون اساسی است.
**9128**9131
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]