محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843957139
محبوب ترین نشریات ما بعد از انقلاب
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
محبوب ترین نشریات ما بعد از انقلاب
شاید اینها آخرین نشریات مهم تاریخ مطبوعات ایران باشند؛ نشریاتی که هر کدام در دوره ای آمدند و موجی با خود ایجاد کردند. دیگر با آغاز دوران دیجیتال بعید است هیچ نشریه دیگری بتواند موج سازی را آغاز کند.
روزنامه هفت صبح: شاید اینها آخرین نشریات مهم تاریخ مطبوعات ایران باشند؛ نشریاتی که هر کدام در دوره ای آمدند و موجی با خود ایجاد کردند. دیگر با آغاز دوران دیجیتال بعید است هیچ نشریه دیگری بتواند موج سازی را آغاز کند. برج و باروی مطبوعات در سراسر جهان یک به یک فرو می ریزند و برگشتی در کار نیست...
انتخاب این 10 نشریه با سلیقه هفت صبح بوده است. از میان روزنامه های کیهان و شرق و همشهری را انتخاب کردیم ولی خودمان اهمیت اعتماد به عنوان دیرپاترین روزنامه بخش خصوصی یا جام جم به خاطر رقابت پیروزمندانه اش با همشهری را می دانیم، یا تاثیر سلام بر سپهر سیاسی کشور و همینطور دنیای اقتصاد به عنوان نشریه خصوصی و اقتصادی موفق. (و البته درباره خودمان حرفی نمی زنیم. آن را شما باید بگویید!)
در میان نشریات جوان پسند، چلچراغ را انتخاب کردیم. طبیعی است که ارزش ایران جوان و همشهری جوان را به خوبی می دانیم. هفته نامه مهر را به خاطر آغاز سبک غیرعادی اش که مبتنی بر تک نگاری نویسندگانش بود به یک نشریه موفق دیگر مثل تماشاگر ترجیح دادیم. گل آقا در میان نشریات طنز و پیام امروز در میان ماهنامه های سیاسی جبهه و دوکوهه را به خاطر سبک جنجالی سیاسی شان انتخاب کردیم. جایگاه مجله فیلم و دانستنی ها حداقل برای کسانی که دهه 60 روزنامه خوان بودند، غیرقابل خدشه است. به هر حال این انتخاب ما برای مطبوعات است؛ هر چند با دو روز تاخیر از روز خبرنگار.
روزنامه شرق و هفته نامه شهروند امروز
این دو نشریه در یک کلام خلاصه می شوند: «قوچانی»! سردبیر جوان، باسواد و کاربلدی که توانست فصلی جدید در مطبوعات سیاسی کشور رقم بزند. او که کشش وافر به نشریات پرصفحه دارد، حجم مطالب معمول یک ماهنامه یا فصلنامه را در هفته نامه شهروند امروز و حجم مطالب یک هفته نامه را در روزنامه ای به نام شرق جا می داد؛ آنقدر که نقد عموم خوانندگانش به جای کم بودن مطالب خواندنی به انبوه مطالب و فرصت کم مطالعه دست کم بخشی از آن بود.
روزنامه شرق، دوم شهریور 1382 منتشر شد و تا به امروز چهار بار توقیف شده است. قوچانی از این میان فقط دو توقیف در کارنامه خود دارد. این روزنامه توانست نگاه تحلیلی - سیاسی - اجتماعی را با نگاهی تعدیل شده و در عین حال نزدیک به روزنامه های توقیف شده دوران اصلاحات مانند توس و جامعه، روزنامه مخاطبان عموما اصلاح طلب شود.
قوچانی پس از سه سال همراهی شرق دست از کار نکشید و با فشار در تغییر مدیریتی شرق راهی نشریه ای دیگر شد. هفته نام شهروند امروز، هفته نامه ای خبری - تحلیلی بود که به سردبیری محمد قوچانی، اسفند 85 به روی دکه ها آمد و آبان 87 برای بار نخست توقیف شد. دور دوم انتشار آن نیز که از تیر 90 آغاز شده بود با سردبیری رضا خجسته رحیمی، فقط یازده شماره عمر کرد و بار دیگر توقیف شد.
هفته نامه شهروند با مدیرعاملی حمید عطریانفر، توانست در مدتی کوتاه به پشتوانه انبوهی از روزنامه نگاران نام آشنای ایران و همچنین نشر مطالب گروهی از فعالان فرهنگی و سیاسی کشور، و همینطور توانایی مالی چشمگیر پشتیبانانشان، به نام نشریه ای متفاوت شناخته و با اقبال در فروش همراه شود.
گرچه توقیف شهروند امروز پایان کار این گروه نبود و در هفته نامه «ایران دخت» تا توقیف آن در سال 88 میزبان این روزنامه نگاران بود. دو سال بعد، هفته نامه آسمان با سردبیری قوچانی اجازه انتشار پیدا می کند؛ هفته نامه آسمان از آبان 90 تا بهمن 92 منتشر شد ولی تغییر امتیاز آن به روزنامه و انتشار 6 شماره از آن، خیلی سریع به توقیف نشریه منجر شد.
ماهنامه پیام امروز
دهه 70- ساختمان آجری دوراهی قلهک؛ محله بروبیا روزنامه نگاران کاربلدی بود که روایت دیگری از جریان آن دوران را نشر می دادند. نشریه ای که 15 خرداد 1373 به روی دکه ها آمد و هفت سال بعد، چراغش خاموش شد.
نویسندگان پیام امروز گرچه عموما، سابقه کار روزنامه نگاری حوزه فرهنگ و ادب داشتند ولی در این چارچوب نماندند. همزمان با دوران تحولات اقتصادی و سیاسی ایران و ماجرای اختلاس 123 میلیاردی، پا را چند قدم فراتر گذاشتند و نشریه ای سیاسی - اقتصادی را در متن رقم زدند.
این ماهنامه در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، بیشتر به اقتصاد می پرداخت و با پوشش نگاه بیرونی، سیاست ایران را از منظر خبرنگاران و گزارشگران غربی بازتاب می داد.
با شروع دوره اصلاحات، کم کم زور سیاست بر اقتصاد در پیام امروز چربید و رقیب روزنامه های دوران اصلاحات شد. عدم وابستگی حزبی «پیام امروز» موجب شد در دورانی که رأی افراد با روزنامه ای که می خواندند مشخص می شد، دایره خوانندگانش فزونی پیدا کند و به عنوان یکی از تاثیرگذارترین های دهه 70 نامش باقی بماند.
ماهنامه فیلم
از سال 61 که اولین شماره مجله فیلم روی دکه رفت بیش از 30 سال می گذرد. این ماهنامه سینمایی در دو شماره اول با نام «سینما ویدئو» منتشر شد و بعد به «فیلم» تغییر نام داد. در طول این سال ها هزاران مخاطب تخصصی سینما همراه این نشریه نوستالژیک بودند. کم نیستند کسانی که چندین سال کلکسیون این مجله را گوشه اتاق شان جمع کردند و بعدها به منتقدان و سینماگران مشهوری تبدیل شدند.
تداوم انتشار این ماهنامه تخصصی که به طور خصوصی اداره می شود، در 477 شماره بی گمان مدیون ثبات تیم مدیریتی آن است. مسعود مهرابی به عنوان صاحب امتیاز و مدیرمسئول و هوشنگ گلمکانی به عنوان سردبیر سهم بسزایی در سه دهه سینمای پس از انقلاب ایران دارند.
در دهه 60 و 70 که خبری از اینترنت و ماهواره نبود، عاشقان سینه چاک سینما مرجعی غیر از همین مجله نداشتند؛ آن هم در دوران ممنوعیت ویدئو و وی اچ اس که فقط در چند سینمای خاص در سانس های محدود، فیلم های اروپای شرقی و شوروی سابق به نمایش گذاشته می شد.
در رویکرد این مجله از همان ابتدا نوعی تعادل وجود داشت. نه خیلی به نشریات روشنفکری شبیه بود و نه خیلی به نشریات عامه پسند پهلو می زد؛ همین مسئله باعث شد طیف مخاطبان بیشتری را برای جذب در دسترس داشته باشد.
هفته نامه گل آقا
«شاغلام»، «غضنفر»، «ممصادق»، «کمینه عیال ممصادق» و ... یادگارهای شخصی هستند که در فضای دهه 60 توانست یک تنه طنز و نقد را به نشریات کشور بازگرداند.
«کیومرث صابری فومنی» با نام مستعار «گل آقا» در سال 1363، یعنی دورانی که فضای جامعه در تب و تاب دوران جدید بود و طنزنویسی هنوز مجالی برای عرصه ظهور نداشت، با یادداشت های روزانه طنز با نام مستعار «گل آقا» و تحت عنوان «دو کلمه حرف حساب» با محتوای انتقاد از مشکلات جامعه در صفحه سوم روزنامه اطلاعات، تحول بزرگی در فضای مطبوعات کشور به وجود آورد.
خیلی ها بالا رفتن آستانه تحمل مسئولان در زمینه نقد و طنز را مدیون او می دانند. او 6 سال بعد در سال 1369 اولین هفته نامه طنز بعد از انقلاب با نام گل آقا را منتشر کرد که تا سال های سال یکی از پرطرفدارترین نشریات کشور بود و روزهای پنجشنبه هر هفته خیلی ها را به پای کیوسک ها می کشاند.
دولتمردان و مدیران دولت هاشمی از سوژه های مورد علاقه هفته نامه گل آقا بودند و در این میان مرحوم حسن حبیبی، معاون رئیس جمهور وقت (هاشمی رفسنجانی) پای ثابت همیشگی کاریکاتورهای روی جلد گل آقا بود.
در سال 81 گل آقا ناگهان آخرین شماره خود را منتشر کرد و کیومرث صابری این بار در سرمقاله خود نه نامی از شاغلام برد، نه از غضنفر و برای اولین و آخرین بار در انتهای سرمقاله اش به جای نام گل آقا، نام خودش را زیر آن نوشت.
در سال 86 هفته نامه گل آقا مدت کوتاهی توسط دختر کیومرث صابری فومنی (گلنسا) منتشر شد که پس از مدتی تصمیم به توقف انتشار آن گرفته شد و تا امروز تنها شعار گل آقا باقی مانده: «یک دهان دارم دوتا دندانِ لق/ می زنم تا زنده هستم حرفِ حق».
دوهفته نامه دانستنی ها
با وقوع انقلاب و در میان بحبوحه تغییرات سیاسی سریع کشور، احتمالا فقط «فرانه بهزادی» و همکارانش بودندکه به درستی تشخیص دادند انتشار مجله ای علمی بهترین گزینه در آن دوران است.
فرانه بهزادی دختر علی بهزادی است که بنیانگذار و مدیر نشریه سپید و سیاه بود که پیش از انقلاب منتشر می شد و در همان دوره تعطیل شد. نام نخست دانستنی ها، «دانستنی ها برای جوانان» بود که پس از چند شماره نامش به عنوان امروزی آن، تغییر پیدا کرد.
دانستنی ها از همان ابتدای کار نگاهی عامه پسند داشت به هر آنچه «دانستنی» به حساب نام می گیرد و موضوعات مربوط به دانش و فناوری، طبیعت و تاریخ از جمله سرفصل های مطالب دانستنی ها بود.
این نشریه علمی - ترویجی که عنوان «نخستین مجله دایره المعارفی و تمام رنگی ایران» را به نام خود کرد و توانست در ابتدای دهه 60 به فروش رویایی چند صد هزار نسخه در ماه دست پیدا کند. با اینحال پس از نزدیک به دو دهه وقفه در انتشار و در پاییز 88 گروه مجلات همشهری با خرید امتیاز این نشریه، از برند «دانستنی ها» برای انتشار مجله ترویجی دانش و فناوری خود سود می جوید؛ اتفاقی که سبب شد بار دیگر لقب پرفروش ترین به این دوهفته نامه برسد؛ البته این بار در میان مجلات چاپی گروه مجلات همشهری.
روزنامه کیهان
روزنامه کیهان به عنوان یکی از قدیمی ترین نشریات ایران که از سال 1321 روی دکه رفت و از آن زمان انتشار آن تقریبا بدون وقفه ادامه یافته است؛ یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین نشریات کشور محسوب می شود. فارغ از اینکه در دوره های مختلف چه گروهی و با چه طرز فکری در رأس مدیریت آن قرار داشته اند، روزنامه کیهان برای همه مهم بوده است.
از دوران قبل از انقلاب و دهه 60 که بگذریم، از ابتدای دهه 70 «حسین شریعتمداری» سکاندار هدایت این روزنامه بوده است. شریعتمداری در روزنامه کیهان و محمد کاظم انبارلویی در روزنامه رسالت دو چهره شاخص رسانه ای جریان اصولگرا محسوب می شوند.
شاید سر و شکل رنگ و رو رفته و نحوه صفحه آرایی کیهان چندان مورد پسند مخاطبان جوان مطبوعات واقع نشود اما سرمقاله های تند و آتشین شریعتمداری هر روز بازتاب گسترده ای در سایت ها و فضای سیاسی ایران دارد، ضمن اینکه این روزنامه دیگر شمایل یک روزنامه کلاسیک به خود گرفته که نسل اولی های انقلاب عادت دارند هر روز عصر یک لیوان چای بنوشند و کیهان بخوانند.
البته از این نکته هم نگذریم که کیهان مخالفان زیادی دارد، عده ای معتقدند گاهی مصالح ملی را رعایت نمی کند و در اتهام زنی به چهره های مطرح سیاسی پروایی ندارد اما با اینحال هنوز پیوند شریعتمداری و کیهان ناگسستنی به نظر می رسد. کیهان در مجموع بیشتر از اینکه یک روزنامه عمومی باشد، یک روزنامه حزبی به نظر می رسد.
هفته نامه شلمچه و جبهه
هفته نامه های «شلمچه» و «جبهه» و ماهنامه «صبح دوکوهه» روزگاری رسما توپخانه منتقدان دولت اصلاحات و سازندگی بودند. این نشریات به لحاظ ماهوی به هفته نامه یالثارات حسین (ع) (ارگان رسمی انصار حزب الله) قرابت فکری داشتند.
وجه اشتراک این نشریات حضور «مسعود ده نمکی» بود. احتمالا خیلی از متولدین دهه 70 که برای سری فیلم های اخراجی ها هورا می کشند، نمی دانند تا دو دهه پیش مسعود ده نمکی در اوج جوانی نماد جریان فوق رادیکال در سپهر سیاسی ایران بود.
ضریب نفوذ بالای ده نمکی و دوستانش در نیمه دوم دهه 70 در میان جوانان حزب اللهی قابل انکار نیست. نقطه قوت این نشریات که بین سال های 1375 تا 1384 منتشر می شدند، زبان صریح و جسورشان بود. آنها حتی در انتشار آگهی ها هم خلاقیت به خرج می دادند و مثلا در هر شماره از نشریه جبهه 20 یا 30 صفحه به آگهی هیات ها و مراسم مذهبی اختصاص داشت.
قلم بی پروای نویسندگان این نشریات اتمسفر سیاسی نیمه دوم دهه 70 خیلی جواب می داد اما اکنون در دوران اعتدال و دهه 80 و 90 بعید است مشتری خاصی داشته باشد و مسعود ده نمکی بهتر از هر کسی این نکته را می داند.
روزنامه همشهری
ارزان، تمام رنگی و پر از آگهی! روزنامه ای که به صاحب امتیازی شهرداری تهران، انتشار خود را از 24 آذر 1371 آغاز کرد و خیلی سریع توانست به خودکفایی مالی برسد. نشریه ای که به پشتوانه کرباسچی و با بهره گیری از چاپ مدرن، جریانی متفاوت از نشریات سیاه و سفید آن زمان در پیش گرفت.
قیمت مناسب و استفاده از تصاویر و طرح های رنگی، بسیاری از مخاطبان را به رغم اختصاص بخش عمده ای از مطالب به شهر تهران، به سوی این روزنامه کشاند. (البته رانت مالی غیرمنصفانه شهرداری و حمایتش از این روزنامه را نباید فراموش کرد.)
طراحی آگهی و پوشش متفاوت نیازمندی ها، با گرافیکی متفاوت از دیگر روزنامه ها، این روزنامه را به رسانه رسمی تبلیغات چاپی در تاریخ معاصر ایران تبدیل کرد که هنوز هیچ رقیبی به این قدرت به خود ندیده است.
به لطف نیازمندی های پرسود روزنامه همشهری، آزمون و خطاهای بسیاری را این روزنامه از سر گذراند؛ از چاپ نسخه همشهری در امارات تا چاپ همشهری عصر؛ از انتشار بیش از 20 مجله رسمی و مجوزدار و دهها عنوان ویژه نامه محلی و موضوعی گرفته تا پایگاه خبری آنلاین.
برخی از این تجربه ها رنگ یک سال کامل به خود ندیدند و برخی دیگر ستونی جدید برای برند همشهری به حساب می آیند. روزنامه همشهری در جدیدترین حرکت خود، از فناوری «واقعیت افزوده» برای افزودن صدا و تصویر به متن روزنامه به واسطه گوشی های هوشمند و تبلت ها بهره برده است.
هفته نامه مهر
تمام رنگی در قطع تابلوئید به سبک روزنامه های اروپایی! هفته نامه مهر درست یک ماه پیش از دوم خرداد 76 مجوز گرفت و نشریه ای وابسته به حوزه هنری تبلیغات اسلامی بود؛ نشریه ای که به پشتوانه محمد علی زم، ریاست وقت حوزه هنری توانست ورای خطوط قرمز زمان خود حرکت کند و خیلی سریع تبدیل به نشریه ای پرفروش شود.
نگاه متفاوت حجت الاسلام زم و همزمانی انتشار هفته نامه «مهر» با وقوع بهار مطبوعات معاصر، باعث شد این هفته نامه به یکباره در کانون توجه ها قرار گیرد. نخستین سردبیر مهر، سید علی میرفتاح بود که از روزنامه نگاران تاثیرگذار دهه های اخیر است. دوره نخست مهر سه سال بعد به پایان رسید و عملا تعطیل شد. با اینحال تغییر مدیریت حوزه هنری سبب شد که فرصت انتشار دوباره آن در قالب دو هفته نامه فراهم شود.
مهر در سال های 79 و 80 با استفاده از چهره هایی مثل میرشکاک، نبوی، برادران موسوی، افخمی، خوشخو، معززی نیا و یعقوبی بهار دوباره ای را آغاز کرد اما با رفتن زم این تیم هم از مهر جدا شدند.
هفته نامه چلچراغ
از سال 81 پای هفته نامه ای با لگوی عجیب و جلد کاهی به دکه ها باز شد که شعار «شنبه خوب، شنبه چلچراغ» را همراه داشت و خیلی زود به یکی از تاثیرگذارترین و پرطرفدارترین نشریه های جوانان کشور تبدیل شد.
چلچراغ اما بدون شک نقطه عطفی در تاریخ مطبوعات ایران بود که توسط گروهی از روزنامه نگاران مطرح با ایده های نو و خلاقانه برای جوانان راه اندازی شد و خیلی زود به جایگاه تاثیرگذاری دست پیدا کرد. چلچراغ در فضای اصلاح طلبانه آن سال ها با ایده های آوانگارد خود بسیاری از جوانان را روزنامه خوان کرد و روزنامه نگاران زیادی هم وارد فضای مطبوعات کرد. تابوشکنی و دوری از فضای خشک و کُند روزنامه نگاری، جزو ارکان اصلی چلچراغ بود که البته به میزان طرفدارانش، منتقد هم داشت و خیلی ها این نشریه را به زرد بودن متهم می کردند.
این هفته نامه جزو معدود نشریاتی بود که صفحات آن با نام نویسندگانش شناخته می شدند و در جشن های چلچراغ، نویسندگانش حتی از بازیگران هم محبوب تر بودند.
در آن سال ها خط قرمزهای نشریات آرام آرام پررنگ تر شدند و چلچراغ هم آرام آرام خط و سوی ملایم تری در پیش گرفت. با وجود آن که چلچراغ در طول سال های انتشار خود تغییرات زیادی را دید اما حیاتش را حفظ کرده و همچنان در حوزه جوانان مشغول به فعالیت است.
عموزاده خلیلی صاحب امتیاز و آرش خوشخو، منصور ضابطیان، علی میرمیرانی، بزرگمهر شرف الدین، امیر مهدی ژوله و بزرگمهر حسین پور سردبیرهای دوره های مختلف آن از ابتدا تا امروز بوده اند.
X Share
Google Plus Stumble Upon Delicious Cloob
Facebook Twitter Digg
بازدید از صفحه اول
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
برچسب ها: نشریات ، ایران ، مجله
ساختمان پزشکان 1
مرکز تخصصی سلول درمانی و لیزر موهای زائد با دکتر حکیمی
لاغری موضعی با لیزر لیپولیز - دکتر قورچیانی
کاشت ابرو، جوانی و زیبایی - دکتر مقامی
درمانهای ارتودنسی به چه صورتی می باشد ؟
لیپولیز لیزری (لیزر لیپولیز) توسط اسمارت لایپو MPX
جراحی زیبایی بینی،صورت،سینه و شکم - کاشت موی سر و ابرو
دکتر آقازاده - لبخند هالیوودی، ایمپلنت فوری با ضمانت مادام العمر
مرکز لیزر تندیس - لیزر موهای زائد با جدیدترین تکنولوژی
آگاهانه زیر تیغ جراحی های زیبایی بروید!
درمان بیماری های نشیمنگاه هموروئید، فیستول، سینوس
ليزرليپوليز چيست و چگونه عمل ميكند؟
کاشت موی اتوماتیک در ایران (دکتر دائر)
آبدومينوپلاستي براي شما مناسب است يا ليزرليپوليز؟
لیزر موهای زائد، بدون درد با موثرترین دستگاه ها - بانوان و آقایان توسط دکتر وجدی
لیزر موهای زائد - دکتر فولادوند
لیزر موهای زائد توسط الکساندرایت - دکتر زارعی
همه چیز درباره پروتز سینه - دکتر صفائی
انیمیشن های جراحی زیبایی - دکتر بیگدلی
ساختمان پزشکان 2
جراح . دندانپزشک - زیبایی،ایمپلنت،ارتودنسی نامرئی،دکتر رامین فرزاد
درمان چاقی موضعی و مفرط با لیزر لیپولیز دکتر تقی پور
جراحی زیبایی بینی - دکتر ماریا مرادی
لاغری عمومی و موضعی با روش ماهیانه امبدینگ طب سوزنی
کلینیک فوق تخصصی دندانپزشکی رویال ، ایمپلنت و کلیه خدمات دندانپزشکی
کاملترین سبد محصولات،ویژه بانوان در دوران بارداری
درمان لاغری موضعی ، جدیدترین روش بدون جراحی
لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت برای پوست های برنز و معمولی - دکتر مقامی
بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی
ليفتينگ و جوانسازي صورت - دکتر بهجو
جراحی زیبایی بینی - روش ها و شرایط
توصیه های دکتر مهاجر برای زیبایی بیشتر
لیزر موهای زائد با موثرترین دستگاه لیزر
لیزر موهای زائد - درمان با پیشرفته ترین دستگاه (فرشتگان)
گروه تخصصی پزشکان صبا - لیزرلیپولیز و کرایولیپولیز
لیزر موهای زائد - با موثرترین دستگاه
تازه های سایت
اعتراض آذری ها اجرای یک نمایش را لغو کرد
احمدی نژاد حق برگزاری کلاس ندارد
جدایی دوقلوهای بههم چسبیده لامردی
بهشت زهرا (س) تا سال 97 گنجایش دارد
بیانیه استاندارد و بهداشت درباره روغن پالم
زیباکلام: عصبانیت روحانی به حق است، اما...
ليورپول بعد از لوئيز سوارز
عکس: آتش سوزی در بازار تهران
بن لادن درباره ظهور داعش هشدار داده بود
تکذیب خبر نامه آیت الله سیستانی به رهبری
پربیننده ترین / تبلیغات
عکس: قربانیان حادثه «ایران 140» (18+)
عکس: سقوط مرگبار هواپیما در تهران
عجایبی که فقط در ایران می توان دید (46)
بازتاب جهانی سقوط هواپیمای ایرانی +عکس
این مرد را شناسایی کنید +عکس
تصاویر مجروحان و بازماندگان سقوط هواپیما
تصاویر هوایی از سانحه دلخراش «ایران 140»
اولین عکس ها از سانحه هوایی امروز تهران
روایت یکی از بازماندگان از سقوط هواپیما
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در تهران
مبلمان
سرویس خواب
دکوراسیون داخلی
تزیینات داخلی
رستوران و تهیه غذا
فست فود
کافی شاپ و سفره خانه
محصولات غذایی
تشریفات و موسسه پذیرایی
خدمات مجالس
آتلیه عکاسی
جراحی بینی و زیبایی
پزشکان متخصص
دندانپزشکان
پزشکان زیبایی و لاغری
پزشکان پوست و مو
محصولات پزشکی
خدمات درمانی
خدمات حیوانات خانگی
گالری پوشاک
مزون و شوی لباس
جواهرات ، ساعت و بدلیجات
سالن های آرایش و زیبایی
خدمات آرایشی و زیبایی
محصولات آرایش و زیبایی
باشگاه های ورزشی
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
آژانس مسافرتی و هتل
اخذ ویزا
اعزام دانشجو
صرافی
آموزشگاه ها
تدریس خصوصی
مدارس
مهد کودک و پیش دبستانی
سیسمونی و نوزاد
خدمات تفریح و سرگرمی
کامپیوتر
طراحی سایت
اینترنت پر سرعت
موبایل
دوربین مداربسته
لوازم خانگی
خدمات منزل
املاک
فروش و خدمات خودرو
نمایندگی خودرو
خدمات حمل و نقل
خدمات حقوقی و بیمه
صنعت ساختمان
صنایع
صنایع دستی
سایر خدمات
نظرات بینندگان
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید. از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید. لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد. نام:
ایمیل:
* نظر:
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
به همراه جدیدترین تصاویر خاطرات شفاهی بزرگان انقلاب در «ما نیز روزگاری»/ بازسازی بخشهای نمایشی
به همراه جدیدترین تصاویرخاطرات شفاهی بزرگان انقلاب در ما نیز روزگاری بازسازی بخشهای نمایشیدر سری جدید ما نیز روزگاری خاطرات جواد منصوری اولین فرمانده سپاه پاسداران از دوران قبل و پس از انقلاب و مبارزاتش با رژیم پهلوی به تصویر کشیده میشود به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیوندنیل کریگ 007 چشم آبی که محبوب ترین شد
بیوگرافی دنیل کریگ دنیل کریگ 007 چشم آبی که محبوب ترین شد دنیل کریگ متولد ۲ مارس ۱۹۶۸ در شهر چستر در کشور انگلستان بازیگر و هنرپیشه مطرح سینمای هالیوود میباشد به گزارشخبرنگار سینمای جهان باشگاه خبرنگاران دنیل کریگ در یک خانواده معمولی در چستر انگلستان متولد شد پدرش یک ممحبوبترین وزرا، مغضوب مخالفان
سهشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۰ ابتکار نوشت مردم عملکرد کدام یک از وزرای دولت تدبیر و امید را بیش از دیگران مثبت ارزیابی کردهاند این هدف نظرسنجی روزنامه ابتکار در چند هفته گذشته بود تا همزمان با سالروز استقرار دکتر حسن روحانی در رأس قوه مجریه وزیران این دولت بتوانند از نتایج عممحبوبیت پوتین به بالاترین سطح بعد از 10 سال رسید
محبوبیت پوتین به بالاترین سطح بعد از 10 سال رسید بین الملل > اروپا - واحد مرکزی خبر نوشت بعد از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در ماه مارس محبوبیت ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در حال افزایش است و ماه اوت به بیش از 80 درصد رسید بر اساس نظرسنجی که موسسه مستقل لواخاطره اولین سریالهای بعد از انقلاب
شاه دزد واشک تمساح نخستین سریالهایی بودند که پس از انقلاب روی آنتن رفتند خاطره اولین سریالهای بعد از انقلاب تاریخ انتشار یکشنبه 19 مرداد 1393 ساعت 12 02 | شماره خبر 1600507980629712161 در شمارههای پیشین اشاره کردیم که سالهای اول انقلاب اسلامی و بویژه ماههای نخست آن تلویکتاب هایی که رهبر معظم انقلاب توصیه نمودند همچنان پر فروش ترین هستند
کتاب هایی که رهبر معظم انقلاب توصیه نمودند همچنان پر فروش ترین هستند کتاب من زندهام اثر معصومه آباد که شرح خاطرات اسارت وی است و به تازگی تقریظ رهبر انقلاب بر آن رونمایی شده در دو فروشگاه ترنجستان در تهران جزء پُر فروشترین کتابها بوده است به این مطلب امتیاز دهید بهآقاتهرانی: رهبر انقلاب بهترین مرجع برای کار فرهنگی هستند
آقاتهرانی رهبر انقلاب بهترین مرجع برای کار فرهنگی هستند کرمان- ایرنا- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت رهبر معظم انقلاب اسلامی بهترین مرجع برای کار فرهنگی در کشور هستند زیرا هیچ فردی تجربه کاری و میزان تسلط ایشان به مباحث فرهنگی را ندارد به گزارش ایرنا حجت الاسلامقیمت جدید محبوبترین خودروهای سایپا +جدول
بازار قیمتی خودرو قیمت جدید محبوبترین خودروهای سایپا جدول خودروی پراید 132 SE به قیمت 20 میلیون تومان به فروش می رسد به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران قیمت های جدید و روز محبوب ترین خودروهای سایپا به شرح زیر است مدل خودرو قیمت تومان پراید 132 SE 20 000 000 پراید 111معاون استاندار آذربایجانشرقی: ایثار و شهادت مهمترین کلید واژههای ادبیات انقلاب اسلامی است
معاون استاندار آذربایجانشرقی ایثار و شهادت مهمترین کلید واژههای ادبیات انقلاب اسلامی استمعاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجانشرقی گفت ایثار و شهادت مهمترین کلید واژههای ادبیات انقلاب اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجانشرفکر می کنید محبوب ترین سن در انسان ها چه سنی می باشد؟!!
فکر می کنید محبوب ترین سن در انسان ها چه سنی می باشد نتایج یک پژوهش نشان میدهد 29 سالگی محبوبترین سن برای افراد محسوب میشود نتایج یک پژوهش نشان میدهد 29 سالگی محبوبترین سن برای افراد محسوب میشود محققان شرکت Genius Gluten Free با انجام نظرسنجی از 1505ایران دومین مصرف کننده دارو در جهان / پرفروشترین و محبوبترین داروها در ایران
ایران دومین مصرف کننده دارو در جهان پرفروشترین و محبوبترین داروها در ایران طبق آمار منتشر شده توسط معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو ایرانیها بیش از دو برابر جمعیتشان دارو مصرف میکنند و از این لحاظ دومین کشور پرمصرف دارو بعد از چین هستند به گزارش نامه نیوز به نعید فطر بهترین و ارزشمندترین عیدی برای مسلمانان است/ استمرار روزه داری چشم و گوش و زبان بعد از ماه رمضان
دین و اندیشه در گفتگو با مهر عنوان شد عید فطر بهترین و ارزشمندترین عیدی برای مسلمانان است استمرار روزه داری چشم و گوش و زبان بعد از ماه رمضان مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم با بیان اینکه انسان بعد از یک ماه روزه داری و امساک و دوری از گناه و معصیت و چشیدن گرسنگی و تشنگی در جمحبوب ترین اسمارت فون در میان امریکایی ها
محبوب ترین اسمارت فون در میان امریکایی ها جالب است بدانید که به تازگی شرکت تحقیقات بازار جهانی Kantar گزارشی را منتشر کرده است مبنی بر محبوبیت پرچمدار ۲۰۱۴ سامسونگ نزد کاربران امریکایی گویا آی تی جالب است بدانید که به تازگی شرکت تحقیقات بازار جهانی Kantar گزارشی را منتشر کرده ارشد مضاعف حوزه سلامت در کردستان بعد از سفر رهبر معظم انقلاب
رشد مضاعف حوزه سلامت در کردستان بعد از سفر رهبر معظم انقلاب بیجار - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان حوزه سلامت و بهداشت در استان به صورت مضاعف رشد کرده است به گزارش ایرنا طیب قدیمی شامگاه سه شنبه در آیین راه اندازی بیمارپرفروشترین و محبوبترین داروها در ایران
پرفروشترین و محبوبترین داروها در ایرانتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۴۵ طبق آمار منتشر شده توسط معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو ایرانیها بیش از دو برابر جمعیتشان دارو مصرف میکنند و از این لحاظ دومین کشور پرمصرف دارو بعد از چین هستند بمحبوبترین خودروهایسایپا/ جدول
محبوبترین خودروهایسایپا جدول به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز قیمت روز محبوبترین خودروهای صفر تولیدی شرکت سایپا و سایر شرکت های وابسته در سطح بازار تهران به شرح زیر است اقتصاد 110 ۰۷ ۰۵ ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۰نبرد غزه نمایش قدرت ایران در برابر استکبار/ مهمترین وظیفه خبرنگار حفظ آرمانهای انقلاب است
نماینده ولی فقیه در لرستان مطرح کرد نبرد غزه نمایش قدرت ایران در برابر استکبار مهمترین وظیفه خبرنگار حفظ آرمانهای انقلاب است خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه آمریکا به دنبال از بین بردن مقاومت بود گفت نبرد غزه صحنه دیگری از نمایش قدرت ایران در برابر-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها