محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826089778
بسته سياستي مي تواند طلسم رکود را بشکند/ جريانات خطرناک منطقه اي به دنبال نفوذ در ايران هستند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۴۱ق.ظ)
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام: بسته سياستي مي تواند طلسم رکود را بشکند/ جريانات خطرناک منطقه اي به دنبال نفوذ در ايران هستند شايد هسته هايي از جريانات خطرناک منطقه بخواهند در ايران تخم گذاري کنند، اما شرايط براي حضور آنها موجود نيست و مسئولان بايد بدانند که حضور اين گروه ها در تمامي کشورها از نارضايتي مردم ناشي مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، آيت الله اکبر هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام با اعلام اين مطلب گفت: وضع منطقه ما به خصوص دنياي اسلام خوب نيست و الان مثلثي بر ما حاکم شده که تقريبا همه جا را طلسم کرده است.
وي افزود: در بسياري از کشورهاي منطقه ديکتاتورها حاکم هستند و به همان اندازه کشورهاي استکبارگر از قدرت نفوذ بهره مند هستند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني ادامه داد: مستکبران و استعمارگران همانند دو لبه قيچي منافع مردم را قيچي مي کنند و از سوي ديگر تروريسم نيز به عامل خطرناک ديگري در منطقه تبديل شده است.
وي با اشاره به وقايعي که در کشورهاي مختلف منطقه رخ داده است، اذعان داشت: مصر بعد از حکومت جمال عبدالناصر گرفتار استبداد عميقي شد اما مردم انقلاب خوبي کردند که ما نام انقلاب مصري ها را بيداري اسلامي گذاشته و آنها از اين انقلاب به عنوان بهار عربي نام مي بردند که اين انقلاب با هزينه کم توانست استبداد را شکسته و دولتي با راي مردم در اين کشور بر روي کار بياورد.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام تصريح کرد: جريان هاي افراطي و تندروي هاي تروريسم بعد از انقلاب عربي که در مصر رخ داد موجب شد تا عرصه بر مردم تنگ شده و با ايجاد نا امني مانع حضور گردشگران در اين کشور شوند و در اين حالي بود که توريسم يکي از منابع اصلي درآمد مصر تلقي مي شد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به تندروي افراطيون و تشديد تروريسم در مصر خاطر نشان کرد: اين وقايع موجب شد تا مردم مجددا به يک نظامي مصري راي دهند که البته هنوز اين فرد امتحان خود را پس نداده است ولي راي مردم به يک نظامي موجب مي شود تا مصر دوباره به سمت استبداد باز گردد.
وي در ادامه با اشاره به وقايعي که در ليبي رخ داده است، گفت: در ليبي هم همين شرايط حاکم است. قذافي تابع کشورهاي استکبارگر نبود اما رهبري بود که به مردم خود آزادي نمي داد و همين امر منجر به سقوط قذافي شد و سقوط وي زمينه ايجاد نا امني و تداوم آن را در ليبي مهيا کرد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني در ادامه سخنان خود به فعاليت گروه داعش در عراق اشاره کرد و افزود: مردم عراق قانون اساسي خوبي را با هدف تامين منافع تمام گروه ها تدوين کردند که بر اساس اين قانون نخست وزير عراق از ميان شيعه ها، رييس جمهور از ميان کردها و رييس مجلس از ميان اهل سنت انتخاب کند و همين تقسيم قدرت زمينه رفع بسياري از نا امني هاي عراق را مهيا کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به نقش جمهوري اسلامي ايران در تدوين قانون اساسي عراق ادامه داد: فعاليت تروريست ها در عراق موجب شده تا عرصه بر مردم تنگ شود و کارد به استخوان مردم برسد.
وي با اشاره به محاصره موصل از سوي گروه داعش اذعان داشت: موصل يکي از نقاط کليدي عراق است که يکي از بزرگ ترين سدهاي جهان در اين شهر قرار دارد و اگر اين سد منفجر شود قطعا بغداد هم زير آب خواهد رفت.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام تصريح کرد: گروه داعش مردم عراق را به غلامي و کنيزي مي گيرد و مردم را به اسلام بد بين کرده است البته شبيه اين گروه در آفريقا نيز شکل گرفته و گروه بوکوحرام که بدتر از داعش هست نيز دست به چنين اقداماتي مي زنند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان اين مطلب که مثلثي خطرناک بر سر اسلام قرار گرفته و بلايي براي ما محسوب مي شود، متذکر شد: ما بايد مراقب باشيم. ايران در خود اهل سنت و کردها را نيز دارد که آنان در نقاط مرزي ما قرار دارند.
وي افزود: در سال هاي اول انقلاب مباحثي از تجزيه طلبي در برخي از نقاط ايران مطرح شد اما خوشبختانه اکنون چنين فضايي در ايران وجود ندارد.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام اذعان داشت: شايد هسته هايي از جريانات خطرناک منطقه اي بخواهند در کشور تخم گذاري کنند اما شرايط آن موجود نيست.
آيت الله هاشمي رفسنجاني رضايت مردم را مهمترين عامل براي جلوگيري از نفوذ گروه هاي خطرناک منطقه در ايران و ساير کشورها دانست و ابراز داشت: حضور گروه هاي خطرناک در کشورها از نارضايتي مردم نيز ناشي مي شود بنابراين اگر ما رضايت مردم را با خود به همراه داشته باشيم قطعا با چنين مشکلاتي مواجه نخواهيم شد.
به گفته آيت الله هاشمي رفسنجاني؛ رضايت مردم به شکستن رکود و کاهش نرخ تورم بستگي دارد به خصوص براي اقشار کم درآمد که بيشتر به دنبال تامين غذا، دارو، تحصيل و چيزهايي اين چنيني هستند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص وضعيت داخلي ايران ابراز داشت: ما در درون خود اختلافاتي را داريم که البته اين اختلافات لفظي است و عمري ندارد و البته آدم ها مي توانند حرفي نزنند و يا اينکه الفاظ خود را تلطيف کنند و اگر جايي لازم باشد مقام معظم رهبري (مدظله العالي) براي رفع اين اختلافات وارد عمل خواهند شد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني در ادامه سخنان خود به اهميت نقش بانک ها براي عبور از رکود اقتصادي اشاره کرد و گفت: اگر بانک ها ضرورت انقلاب را درک کنند قطعا هدف ما براي خروج از رکود را در مي يابند.
وي با بيان اين مطلب که سياست هاي غير تورمي خروج از رکود قابليت اجرا دارد، افزود: قطعا وضع امروز ايران بدتر از شرايط جنگ نيست. ما در زمان جنگ اين همه واحد صنعتي و شهرک صنعتي نداشتيم و واحدهاي صنعتي ما در آن زمان ضروريات اوليه از جمله آب و برق را نداشتند و اگر برخي از واحدها، زير ساخت هايي را در اختيار داشتند آن زير ساخت ها در جنگ از ميان رفته بود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني بيکاري را يک مشکل و عيب بزرگ براي ملت ايران به خصوص در ميان قشر تحصيل کرده کشور دانست و اذعان داشت: ما بايد براي جوانان خود بيش از اين ها دلسوزي کنيم. ما در زمان جنگ 16 درصد بيکاري داشتيم که پس از اتمام جنگ نيروهاي جديد و سربازان نيز به اين جمعيت بيکار اضافه شدند اما با قراردادن توليد به عنوان شعاري محوري توانستيم از اين شرايط عبور کرده و نرخ تورم را تک رقمي کنيم.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به واحدهاي صنعتي موجود در کشور و ميزان درآمدهاي ايران اذعان داشت: گمان نمي کنم وضع بانک هاي ما امروز بدتر از سال هاي آخر جنگ باشد زيرا در سال آخر جنگ ما 51 درصد کسري بودجه داشتيم و بسياري از واحدهاي توليدي ما به خاطر قطع برق و آب کار نمي کردند و ارزي هم براي واردات نداشتيم و از سوي ديگر بدهي 12 ميليارد دلاري داشتيم و يک ذخيره ارزي يک ميليارد دلاري. که بايد بدهي خود را نيز تسويه مي کرديم که البته اين بدهي 12 ميليارد دلاري براي واردات مايحتاج اساسي مردم بود.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام با اشاره به موجودي 22 ميلياردي ايران در بانک هاي چين اذعان داشت: ما براي چنين روزهايي دست به اين اقدام زده تا بتوانيم چندين برابر نسبت به موجودي خود فاينانس بگيريم البته چيني ها از ما خيلي استفاده کرده اند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با تاکيد بر ضرورت توسعه صنعت کشاورزي و تاکيد بر استفاده بهينه از توان و ظرفيت بخش خصوصي متذکر شد: خوشبختانه بخش خصوصي ارز کافي در اختيار دارد بنابراين اگر ميدان را باز بگذاريم و آنها با سياست هاي صحيح وارد شوند، به راحتي مي توانيم از شرايط موجود عبور کنيم.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام با اشاره به اجراي طرح هاي صنعتي بزرگ در ايران گفت: اگرچه طرح هاي بزرگ ما غير واقعي و تورم زا هستند اما براي مطلوب کردن شرايط، کاهش نرخ بيکاري و عبور از رکود که يک خطر بزرگ براي کشور است، نمي توان اجراي اين طرح ها را ناديده گرفت.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان اين مطلب که ما هم اکنون سرمايه بعد از جنگ را در اختيار نداريم، اظهار داشت: بعد از جنگ ما در ايران سرمايه اي به نام همدلي و همکاري داشتيم که الان اين سرمايه را در اختيار نداريم. ما بعد از جنگ مجادلات جناحي نداشتيم و رهبري هم قاطعانه همکاري مي کردند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تحريم هاي ايران افزود: ما در زمان جنگ نيز مشغول تحريم بوديم البته اين تحريم ها صرفا در زمينه تسليحات بود که ما بعد از جنگ با اتخاذ سياست ميانه روي و موضع گيري صحيح در قبال جنگ عراق و کويت توانستيم ديدگاه هاي منفي نسبت به ايران را از ميان برداريم زيرا گمان مي کردند که ما براي بر هم زدن امنيت منطقه آمده ايم اما خوشبختانه اين ديدگاه برطرف و تحريم ها برداشته شد.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام با اشاره به فضاي مناسبي که پس از انتخابات سال گذشته در کشور ايجاد شده است، خاطر نشان کرد: اگر دولت فضاي بعد از انتخابات را خراب نکند مي توانيم از اين فضا براي رفع مشکلات استفاده کنيم.
وي با اشاره به تحريم هاي فعلي کشور اذعان داشت: قطعا ايران با اين تحريم ها از بين نمي رود اما مشکلاتي براي مردم ايجاد مي شود که ما مي توانيم با همکاري اين مسائل را کنار بگذاريم البته بايد دستگاه قضايي بيشتر مراقب باشد.
رييس مجمع تشخيص مصحلت نظام با تاکيد بر ضرورت خروج اقتصاد ايران از رکود و نقش بانک ها در اين امر اظهار داشت: نقش بانک ها در خروج ايران از رکود بسيار مهم است و من دليلي نمي بينم زماني که وزير اقتصاد مي گويد 28 درصد به جذب منافع بانک ها افزوده شده است، باز هم دست بانک ها انقدر در حمايت از بخش توليد بسته باشد. البته ملاحظاتي در پرداخت تسهيلات وجود دارد ولي در شرايط کنوني خروج از رکود براي ما در اولويت قرار دارد و قطعا ما با اتخاذ اين بسته سياستي مي توانيم طلسم رکود را بشکنيم.
وي همچنين با اشاره به وضعيت شهرک هاي صنعتي گفت: متاسفانه بسياري از شهرک هاي صنعتي کوچک ما تعطيل شده و يا نيمه تعطيل هستند که اين وضعيت نگران کننده است. البته بايد بدانيم کشورهاي صنعتي از چنين شهرک هايي نيز چشم بر نمي دارند. بنابراين مهم ترين اقدام ما بايد سر پا نگه داشتن اين صنايع باشد.
وي همچنين با اشاره به حادثه سقوط هواپيماي تهران- طبس اظهار داشت: به خانواده افراد اين حادثه تسليت مي گويم البته بايد بدانيم که اين حادثه هشداري براي ما است تا بدانيم که لازم است با همکاري بيشتر به همه صنايع پيشرفت بيشتري داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
شورا می تواند اجرای بسته سیاستی خروج غیرتورمی از رکود را رصد کند
شافعی با تاکید بر فعال سازی شورای گفت و گو شورا می تواند اجرای بسته سیاستی خروج غیرتورمی از رکود را رصد کند تهران - ایرنا - رئیس اتاق بازرگانی صنایع معان و کشاورزی ایران با تاکید بر لزوم فعالیت شورای گفت و گو در سراسر کشور گفت این شورا می تواند اجرایی شدن بسته خروج غیرتورمی ازتشریح بسته سیاستی خروج از رکود دولت
تشریح بسته سیاستی خروج از رکود دولتبخش داخلی الف 6 مرداد 93تاریخ انتشار دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۴۵ مشاور اقتصادی رئیسجمهوری با حضور در برنامه "پایش" در خصوص بسته حمایتی دولت درخصوص خروج از رکود تورمی گفت درآمدهای ملی کشور در دو سال گذشته ۲۰ درصد کاهش یافتهتا دقایقی دیگر نشست مشاور اقتصادی رئیس جمهور در مورد بسته سیاستی خروج از رکود برگزار میشود
تا دقایقی دیگرنشست مشاور اقتصادی رئیس جمهور در مورد بسته سیاستی خروج از رکود برگزار میشودنشست مشاور اقتصادی رئیس جمهور در مورد توضیح بسته سیاستی حمایتی در ساختمان نهاد ریاست جمهوری برگزار میشود به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس نشست مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور بامناظره بسته خروج غیرتورمی از رکود/۴ عبده : دولت تورم را کنترل کرد/بسته دنبال حل مشکل اقتصاد و اشتغال
مناظره بسته خروج غیرتورمی از رکود ۴عبده دولت تورم را کنترل کرد بسته دنبال حل مشکل اقتصاد و اشتغالمشاور وزیر راه و شهرسازی گفت همان گونه که دولت در کنترل تورم موفق بود در بسته سیاستی خروج از رکود هم دنبال حل مشکل اقتصاد و اشتغال است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در4 چالش جدی پیش روی اقتصاد / خروج پایدار از رکود تورمی با بسته سیاستی
مشاور رئیس جمهور اعلام کرد 4 چالش جدی پیش روی اقتصاد خروج پایدار از رکود تورمی با بسته سیاستی خبرگزاری پانا مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی با بیان اینکه اقتصاد ایران با 4 چالش جدی مواجه است گفت بسته سیاستی خروج غیر تورمی از رکود یک سند کوتاه مدت و مسئله محور است و با اسننماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس: بسته اعلامی دولت برای خروج از رکود و روند تورمی بسیار کلی است
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس بسته اعلامی دولت برای خروج از رکود و روند تورمی بسیار کلی استنماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس گفت بسته اعلامی دولت برای خروج از رکود و روند تورمی بسیار کلی است و باید از این حالت خارج شود به گزارش خبرگزاری فارس از اراک حجتالاسلام علیرضافارس از بسته خروج غیرتورمی از رکود گزارش میدهد کنترل تورم با ابزار پایه پولی اولویت سیاستگذار/ تعیین نرخ سود
فارس از بسته خروج غیرتورمی از رکود گزارش میدهدکنترل تورم با ابزار پایه پولی اولویت سیاستگذار تعیین نرخ سود متناسب با تورم انتظاریسیاستهای پولی در بسته خروج غیرتورمی از رکود در 8 محور ارائه شده که بیشترین تاکیدات عدم افزایش پایه پولی بوده و افزایش ضریب فزاینده پولی و اصلاح اننامه احمد توکلی و الیاس نادران به رئیس جمهور/ بسته سیاستی دولت، با واقعیات تطبیق درستی ندارد
نامه احمد توکلی و الیاس نادران به رئیس جمهور بسته سیاستی دولت با واقعیات تطبیق درستی ندارد روشن است که تحریم نقش حائز اهمیتی در رکود تورمی در دو سه سال اخیر داشته است ولی آنچه بسته سیاستی در تعلیل و تحلیل وضعیت ارائه داده است با واقعیات تطبیق درستی ندارد در واقع آغاز شرایطنکاتی که در بسته خروج از رکود مغفول ماند
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۲ یک کارشناس امور اقتصادی گفت دولت باید بیشترین توجه خود را به سمت رکود معطوف کند زیرا تعداد بیکاران افزایش یافته است و اگر هدفگذاری کند سالی 10 درصد از بیکاران کم شود افزایش تولید اقتصادی و در نتیجه رشد اقتصادی همراه با کاهش تورم پیش میآید علیرضا پوعدم توجه به منابع هدفمندی یارانه ها در بسته خروج از رکود/واریز 90 درصد وجوه گندم به حساب کشاورزان/نحوه پذیرش ا
تجارت در هفته ای که گذشت عدم توجه به منابع هدفمندی یارانه ها در بسته خروج از رکود واریز 90 درصد وجوه گندم به حساب کشاورزان نحوه پذیرش ارزش صادراتی کالاها اعلام شد بررسی بسته سیاستی خروج غیر تورمی از رکود به دست فعالان بخش خصوصی و اعلام نحوه پذیرش ارزش صادراتی کالاها از مهمترین روفارس گزارش میدهد ۱۶ پرسش اولیه درباره بسته خروج غیر تورمی از رکود
فارس گزارش میدهد۱۶ پرسش اولیه درباره بسته خروج غیر تورمی از رکودپاسخ به برخی پرسشهای کارشناسان درباره مفاد بسته خروج غیر تورمی از رکود از سوی تدوینکنندگان و طراحان آن میتواند به کاهش دغدغه کارشناسان درباره تبعات اجرای این بسته کمک کرده و نسبت به کارآمدی این بسته ایجاد اطمینانبسته خروج غیرتورمی از رکود در راه مجلس/ نوبخت: برای خروج از رکود منتظر توقف تحریم نیستیم
اقتصادی اقتصاد کلان اعلام جدیدترین سیاستهای استخدامی بسته خروج غیرتورمی از رکود در راه مجلس نوبخت برای خروج از رکود منتظر توقف تحریم نیستیم معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با تشریح بسته جدید خروج غیرتورمی از رکود و اینکه این بسته در 4 محور و 174 بند یکشنبه هفتهبسته خروج از رکود، غيرتورمي نيست/پرداخت جريمه بدهي ها ي دولت به بخش خصوصي
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۵ ۵ب ظ رييس اتاق ايران بسته خروج از رکود غيرتورمي نيست پرداخت جريمه بدهي ها ي دولت به بخش خصوصي در گذشته گفتمان اقتصادي ايران به صورت شفاهي و وصف العيشي بود اما اين روزها شکل گفتمان ما کاربردي شده است به گزارش خبرنگار موج غلامحسين شافعي رييس اتاق بازرگاني ايربهدنبال وعده شهردار منطقه 20 انجام میشود افزایش 100 هکتار فضای سبز در جنوب تهران تا پایان سال
بهدنبال وعده شهردار منطقه 20 انجام میشودافزایش 100 هکتار فضای سبز در جنوب تهران تا پایان سالشهردار منطقه 20 شهر تهران که وعده احداث 100 هکتار فضای سبز در این منطقه جنوبی را طی سال جاری داده بود از آغاز عملیات اجرایی آن خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران منصوردبیر کل اتاق تهران عنوان کرد: پیشنهاد هایی برای اصلاح بسته سیاستی دولت
دبیر کل اتاق تهران عنوان کرد پیشنهاد هایی برای اصلاح بسته سیاستی دولت اقتصاد > اقتصاد کلان - ابراهیم بهادرانی دبیر کل اتاق تهران در چهلوچهارمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران در رابطه با بسته پیشنهادی دولت توضیح داد در چهلوچهارمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهالزامات فرااقتصادي بسته خروج از رکود
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۹ ۵۲ق ظ جمهوري اسلامي الزامات فرااقتصادي بسته خروج از رکود به گزارش خبرگزاري موج الزامات فرااقتصادي بسته خروج از رکود عنوان سرمقاله روزنامه جمهوري اسلامي است که در آن ميخوانيد اين روزها به فراخور اصرار دولتمردان براي تشريح بسته سياستي خروج غيرتورمي از رکود اقتمنطقه ˈیوروˈ در آستانه رکود اقتصادی قرار گرفته است
فایننشال تایمز منطقه یورو در آستانه رکود اقتصادی قرار گرفته است تهران-ایرنا-پایگاه اطلاع رسانی روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز نوشت که تنش های منطقه یورو و اتحادیه اروپا با روسیه و اقدامات تلافی جویانه مسکو در قبال این کشورها به گمانه زنی در مورد کاهش رشد اقتصادی و در نتی-
سیاسی
پربازدیدترینها