واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وصیت یک شهید/شکاکان ولایت امام در تشییع جنازه من شرکت نکنند بندرعباس - ایرنا- در تشییع جنازه و هرگونه مراسمی که برای این حقیر برگزار می شود، افرادی که شکی در مورد ولایت امام خمینی روحی فداه دارند و درنتیجه مطیع امر ایشان نیستند و یا جهتی مخالف انقلاب اسلامی دارند، به هیچ عنوان و توجیهی راضی نیستم که شرکت نمایند.ˈ
ˈ همچنین از مخارج مراسم سوم یا هفتم، چهلم و سال و دیگر برنامه ها پرهیز شود و در صورتی که بعضی مایل باشند خرجی کنند مبالغ را به جبهه بفرستند.ˈ
این مطالب برگرفته از وصیت نامه معلم و مبارز شهید ˈسیدعبدالحسین عمرانیˈ متولد میناب استان هرمزگان است که مردم این شهرستان با گذشت نزدیک به 29 سال از عروج خونینش هنوز به نیکی، جوانمردی و بعنوان قاری و معلم قرآن از او یاد می کنند.
وی با عشق به خدا در وصیت نامه اش مراتب خلوص نیت خود را به خداوند منان ابراز داشته و خطاب به پروردگار گفته که ˈچه سان برابر قرآن در محضرت سربلند کنم؟ وا حسرتا، ای خدا پناه به خودت، بارالها، طبق فرمایشات خودت ما را خلق نکردی مگر برای بندگی، اما وای بر من، عمری گذشت و توفیق بندگی خالصانه ات را پیدانکردم، تو شاهد و ناظر مراحل زندگی سراسر تاریکم بودی، خدایا امیدم به کرم توست.ˈ
این معلم شهید با ابراز تواضع در وصیت نامه اش افزود: ˈامام و آقا و مولای ما حضرت مهدی (عج)، خجالت زده ام ، با شرمساری تمام سر به آستانت می سایم و از خدا توفیق این را می طلبم که این بار دیگر لقلقه زبانم محقق گردد، شاید از شرمساری نجات یابم.
این شهید بزرگوار در ادامه وصایای خود افزوده که ˈامام امت حضرت آیت الله العظمی امام خمینی روحی فدا، نور چشم همه ی مومنین، قلب تپنده امت اسلام، امید قاطبه مستضعفین در سراسر گیتی، سلاله پاک حضرت خاتم و ائمه معصومین (ع) و همه ی پاکان و برگزیدگان اولیاءا...است.ˈ
عضو ارشد نیروهای تخریب لشکر 41 ثارالله در وصیت نامه اش گفت: ˈعجب لطف و مرحمتی باریتعالی به این نسل عنایت فرمود، نعمتی بزرگ، امامی بزرگوار، خدایا ما کجا بودیم؟ و به کجا رسیدیم.ˈ ،ˈ خدایا چه سان توان، شکرگزار بی نهایت نعمتی که از پرتو افشانی این خورشید تابناک ولایت، زمان و مکان را متاثر و متنعم ساخت.ˈ
این معلم شهید که تلاش های او نیز برای از بین بردن جهل و بیسوادی در شهرستان میناب بر کسی پوشیده نیست بطوریکه بیش از توانش برای دانش آموزان وقت می گذاشت و همیشه به یاد محرومان بود.
خواهرشهید عمرانی گفت: شهید عبدالحسین پیش از انقلاب در کنار تربیت نسل نوپا، به مبارزات علیه رژیم هم می پرداخت و ایستادگی برابر فرقه بهاییت و مبارزه با آنان را در ردیف کارهای خود قرار داد.
شهید عمرانی برای آگاه سازی مردم و به خصوص جوانان میناب از نحوه شکل گیری، فریبکاری و پنهانکاری های فرقه ضاله بهاییت اقدام به تهیه و انتشار یک سری جزوه در سطح این شهرستان می کرد.
معلم شهید عمرانی در دوران خفقان شاهنشاهی با کمک خواهر کوچکش این جزوات را بین دانش آموزان پخش می کرد و پیگیری های مدیر و ناظم مدرسه هم اثری نداشت و هیچکس متوجه نشد این قضیه از کجا سر چشمه می گیرد.
*تغییر سرود شاهنشاهی از برنامه صبحگاهی مدرسه:
یکی از دغدغه های همیشگی شهید عمرانی مساله مذهب و دین اسلام بود در یکی مدارس روستایی مینابˈ دبستان منصف دهو سطیˈ، فیاض بخش فعلی که هم مدیریت آن را به عهده داشت وهم تدریس می کرد چنان فضایی مذهبی و دینی بوجود آورده بود که نتیجه آن تغییر سرود شاهنشاهی در صبحگاه بود.
شهید عمرانی با جایگزینی اشعاری دیگر به جای سرود صبحگاهی، ناخواسته مامورین ساواک را متوجه کرد و خدمتگزار مدرسه پس از آگاهی از این مسئله، شهید عمرانی را مطلع ساخت و او نیز پیش از رسیدن مامورین با ترک مدرسه مدتی مخفیانه زندگی کرد طوریکه برای سرکشی به خانواده و دوستان تا مدتها با لباس مبدل در شهر ظاهر می شد.
احترام به خانواده و دوست داشتن آنان از دیگر اوصاف این شهید والامقام است که این را می شود در نامه هایی که به همسرش نوشته متوجه شد.
نرم افزار چند رسانه ای شامل مجموعه ای از اطلاعات و آثار مرتبط با معلم شهید سید عبدالحسین عمرانی ˈفرمانده گروهان ابوالفضل(ع) گردان 415 لشکر 41 ثارالله ˈ از سوی نشر شاهد تهیه شده است.
در قسمتی از این نرم افزار به نقل از همسر شهید آمده است: ˈشهید عمرانی چون مدام در جبهه بودند، ما کمتر او را می دیدیم، روزی به وی گفتم چرا همیشه شما باید در جنگ باشید دیگران پس چی؟ شهید عمرانی با روی باز و متانت و صبر همیشگی اش گفت: اگر من بخواهم در خانه بنشینم و کنار شما باشم جنگ تمام می شود! من می مانم و آن دنیا، جواب خداوند را چه بدهم؟ اگر دیگران نمی روند به خودشان مربوط است.
سپس لباسهایش را برداشت و آماده رفتن به عملیات والفجر8 شدند و این آخرین دیدار ما بود.ˈ
شهید سیدعبدالحسین عمرانی علاقه زیادی به شغل مقدس معلمی داشت آبان ماه سال 56 هجری خورشیدی به استخدام اداره آموزش و پرورش میناب درآمد طوریکه اولین ابلاغش را بعنوان ˈمدیر و آموزگارˈ دبستان روستای تم بلوچان بخش مرکزی این شهرستان دریافت کرد.
سیدعبدالحسین عمرانی قاری و معلم قرآن، علاوه بر تدریس، با توزیع اعلامیه ها و رساندن پیام های امام خمینی (ره) به مردم در مبارزات سیاسی علیه رژیم ستم شاهی نیز نقش مؤثر و فعالی داشت طوریکه از او بعنوان یکی از انقلابیون یاد می شود.
با وجود اینکه حدود 9 سال خدمت مسوولیت های مختلفی در آموزش و پرورش میناب از جمله مسوول تعاون و تأمین اجتماعی و مدیریت مرکز تربیت معلم امام جعفر صادق (ع) این شهرستان را برعهده داشت اما هیچگاه دل به این دنیا نبست و سرانجام درعملیات برون مرزی والفجرهشت در سال 1364 هجری خورشیدی درمنطقه فاو درسن 29 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل شد.
همرزمان و مردم میناب از تشییع جنازه سید عبدالحسین عمرانی بعنوان یکی از ماندگارترین و پرجمعیت ترین آیین ها در این شهرستان نام می برند که از همه مناطق استان هرمزگان در آن حضور داشتند.
538/512/668
20/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]