تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819703840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محکومیت حبس ابد برای دو سیاستمدار ۹۰ ساله


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: محکومیت حبس ابد برای دو سیاستمدار ۹۰ ساله


دو فرمانده سابق خمرهای سرخ در آستانه ۹۰ سالگی از سوی دادگاهی در کامبوج به جرم جنایت علیه بشریت به حبس ابد محکوم شدند. به گزارش سرویس وب گردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از پایگاه خبری اکسپرس؛‌ دو تن از رهبران سابق خمرهای سرخ در کامبوج به جرم جنایت علیه بشریت به حبس ابد محکوم شدند. خئو سامپان 83 ساله و  نوئون چئا 88 ساله تنها رهبرانی از این رژیم هستند که در قید حیات بوده و از این رو در دادگاه حاضر شدند. قاضی دادگاه هردو نفر را به جنایت،  آزار سیاسی و دیگر اقدامات غیرانسانی متهم کرد. جنایات وحشتناک در دوره این رژیم منج به کشته شدن تقریبا دو میلیون نفر  از مردم کامبوج شد. زمانی که قاضی از چئا برای ایستادن و تفهیم اتهام درخواست کرد وی گفت که به علت کهولت سن قادر به ایستادن نیست. هیچیک از دو متهم در زمان صدور حکم محکومیت واکنشی از خود نشان ندادند. وکیل مدافع این دو تن نیز اعلام کرد که نسبت به این حکم درخواست تجدیدنظر خواهد کرد.
جنایات خمرهای سرخ در کامبوج

روز نوزدهم آوریل سال 1975، پنوم‌پن پایتخت کامبوج که از مدت‌ها پیش از آن، در محاصره‌ی نیروهای خمر سرخ بود، سقوط کرد و خمرها به رهبری پل‌پوت وارد این شهر شدند.
خمرهای سرخ در طول چهار سال حکومت بر کامبوج، جنایت‌های بی‌بدیلی را در این کشور رقم زدند.
جنایات خمرهای سرخ در کامبوج
کشتار دومیلیون کامبوجی و آواره کردن میلیون‌ها نفر دیگر و ظلم وحشیانه‌ای که این گروه کمونیست در کامبوج آفریدند، در تاریخ معاصر جهان همواره ثبت و ضبط خواهد بود. فاصله زیادی از زمان وقوع جنایات خمر های سرخ در کامبوج تا زمان برگزاری دادگاه آنان وجود دارد. بسیاری از متهمان و شهود اکنون جزئیات حوادث سه دهه پیش را در کشورشان از یاد برده اند و بدین ترتیب به تردید ها در مورد صحت و درستی چنین مدارکی در جریان برگزاری دادگاه دامن زده اند. قرار بود این دادگاه در دهه ۸۰ برگزار شود، اما در کوران اختلاف نظر ها میان آمریکا با سایر کشور ها بر سر به رسمیت شناخته شدن خمر های مستقر در جنگل که از سوی دولت تحت حمایت ویتنام در سال ۱۹۷۹ طرد شدند، به فراموشی سپرده شد.

 


پنج شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن