تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867662337




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرنگاران افسران جنگ نرم هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شورای عالی انقلاب فرهنگی : خبرنگاران افسران جنگ نرم هستند تهران- ایرنا- دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه ای ضمن تبریک روز خبرنگار اعلام کرد: خبرنگاران متعهد افسران جنگ نرمی محسوب می شوند که نقشی بسزایی در مقابله با هجمه فرهنگی غرب و تقابل با امپریالیسم رسانه ای استکبار برعهده دارند.


به گزارش عصر چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی دراین بیانیه آمده است:« شهادت شهید خبرنگار، محمود صارمی و روز خبرنگار، تداعی گر زحمات قشری است که شبانه روز برای آگاهی بخشی به جامعه و استمرار حیات آن تلاش می کند و در پیش برد این رسالت سترگ و خطیر، هرگونه رنج و محنت بر خود همواره کرده و حتی جان به کف نهاده است.
این بیانیه می افزاید: در این ایام شبیخون فرهنگی که دشمن با تمام عده و عُده خود به میان آمده، خبرنگاران باید به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) انعکاس اخبار، خوب، مفید و امید بخش را نصب العین خود قرار دهند و راه را برای سیاه نمایی اوضاع جامعه بر رسانه های بیگانه ببندند.
در این بیانیه تصریح شده است: خبرنگاران در کشور ما چشمان آگاه و همیشه بیدار ملت محسوب می شوند که بر تمامی اتفاقات و کنش و واکنش های داخلی و خارجی ناظرند و با خط قرمز دانستن منافع ملی کشور، حقایق و واقعیات را دقیق، سریع و صحیح به جامعه انتقال می دهند.
در ادامه این بیانیه آمده است: شکی نیست که آگاهی بخشی به جامعه رسالتی پیامبر گونه است که خبرنگاران متعهد بار عظیمش را به دوش می کشند تا جامعه را از بلای جهل مصون دارند و آگاهی را به رگ های ملت ها تزریق کنند.
این بیانیه می افزاید: در شرایطی که استکبار جهانی با آتش تهیه رسانه های سلطه هر روز در گوشه ای از جهان بیداد می کند و روزی سوریه و عراق را هدف قرار می دهد و روز دیگر کوک کشی در غزه را کلید می زند، وظایف رسانه ها و خبرنگاران از هر زمان دیگری سخت تر است و همتی عظیم را می طلبد تا اجازه قلب شدن حق و باطل و ظالم و مظلوم را در این معرکه ها ندهد و در برابر رسانه های صهیونیسم و مستکبر قد علم کند.
این بیانیه می افزاید: بی شک همانگونه که شهید محمود صارمی و در تقابل با ارتجاع طالبانی به شهادت رسید، امروزه هم یکی از مهمترین رسالت های خبرنگاران تقابل با ارتجاع موجود در منطقه است. ارتجاع تکفرییون و اعناب و اذنابشان که از لبنان تا سوریه و از سوریه تا عراق را در آتش عنادشان با اسلام عزیز می سوازنند.
در ادامه این بیانیه آمده است: افزون بر اینها در سالی که به نام «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده، جبهه رسانه ای کشور باید بیش از پیش بکوشد با نگاهی عمیق تر به مقوله فرهنگ، برای رشد و ارتقاء آن کمر همت بندد و با انعکاس گسترده پیشرفت های روز افزون علمی، فرهنگی و خلق فضایی پر نشاط، نقش پل ارتباطی مردم با سیاستگذاران فرهنگی را ایفا کند.
در پایان بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، ضمن تشکر از این قشر خدوم و زحمت کش، همه خبرنگاران متعهد را به اقبال هرچه بیشتر به مقوله علم و فرهنگ، تقابل روز افزون با رسانه های نظام سلطه و آگاهی بخشی در خصوص ارتجاع شومی که جهان اسلام را هدف قرار داده است، فرا می خواند.
فراهنگ(1)**1355**1601**



15/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن