محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831627959
ربیعی: اصلی ترین موضوع تعاون، عدم باور به تعاون است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ربیعی: اصلی ترین موضوع تعاون، عدم باور به تعاون است تهران - ایرنا - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است: از آنجا که مهمترین مسله در خصوص تعاون، عدم باور به تعاون است باید اتاقهای فکر بخش تعاون با هدف تاثیرگذاری تعاونگران در عرصه ملی را افزایش دهیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، علی ربیعی شامگاه سه شنبه درسومین جشنواره جایزه ملی تعالی مدیریت تعاون در مرکز همایش های صدا و سیما، افزود: جهان در آغاز هزاره سوم با تحولات و چالشهای متعدد و جدی مواجه است که به طور عمده از عملکرد انسان ها ناشی می شود.
وی اظهار داشت: هرچه می گذرد شمار جمعیت، نیازها و پیچیدگی های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی زندگی در جوامع، بیشتر می شود و این درحالی است که تعادل اساسی بین نیازها و امکانات در جهان با تعارض جدی و روبه تزاید مواجه است.
وی افزود: یکی از راه حل های اساسی پیش رو برای غلبه بر این تعارض ساختاری که موجب بسیاری از چالش ها است، تقسیم دستاوردها و اشاعه فرهنگ مشارکت و تعاون در صحنه های اقتصادی و اجتماعی بین جوامع و کشورها است.
** تعاون بخش مغفول مانده اقتصاد
وی تصریح کرد: بخش تعاون، بخش مغفول مانده اقتصاد است و تغییر در نگرش در حوزه تعاون بسیار ضروری است. درمورد بخش تعاون نظرات متفاوتی وجود دارد و برخی از کارشناسان و اقتصاددانان در کلیت این بخش بحث هایی دارند اما معتقدم که برای توسعه زیرساخت ها در بخش تعاون به تغییر نگرش و فرهنگ در این حوزه نیاز داریم.
به گفته ربیعی، همواره تعاون به عنوان یکی از ارکان اساسی اقتصاد کشور مطرح بوده و هست اما در عین حال این حوزه همواره با چالش هایی روبرو بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: بنابراین برای توسعه زیرساختی تعاون نیازمند تغییر نگرش درحوزه تعاون و تغییر فرهنگ در مدیران هستیم. باید در حوزه مدیران علاوه بر تغییر نگرش، تغییر فرهنگ درحوزه کنشگران اجتماعی هم رخ دهد تا باور تعاون به وجود بیاید و ساختارهایی ایجاد شود که تقویت کننده بخش تعاون است.
ربیعی افزود: متاسفانه در بخش فرهنگ تعاون مشکل داریم و معتقدم فرهنگ غنی ما بخش تعاون را به دلیل روحیات فردگرایانه تقویت نمی کند و این مهم نیاز به کار زیاد دارد. باید تعاون را به صورت یک چهره فرهنگی عرضه و توانمندی هایش را ارتقا دهیم و اهمیتش را بیشتر کنیم.
وی متذکر شد: ادبیات تعاون نیازمند تغییر است و باید الگوها و عمل های خوب تعاون را استخراج و به جامعه معرفی کنیم زیرا جامعه باید به سمت انتقال تجارب و دانسته ها حرکت کند و ما باید بتوانیم روحیه کارجمعی را درجامعه گسترش دهیم.
وی گفت: البته در تغییر فرهنگ تعاون، صدا و سیما و سایر رسانه ها نیز با پرداختن به موضوع تعاون نقش بسزایی در ترویج این فرهنگ دارند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: معتقدم فرهنگ تعاون به فرهنگ سنتی و دینی ما نزدیک تر است و بخش تعاون بهترین بخش برای اجرای روند خصوصی سازی در کشور به شمار می رود زیرا می تواند کارکردهای عدالت اجتماعی در حوزه اقتصادی ناشی از فرآیند خصوصی سازی را ارتقا دهد.
وی افزود: بنده در این وزارتخانه نقش باغبانی را دارم که زمینه مفید را آماده می کند و به هیچ عنوان در وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی حق مهندسی کردن نداریم و تنها باید مراقبت و صیانت را عهده دار باشیم.
ربیعی گفت: ارزش اجتماعی کارکردهای بخش تعاون مهمتر از کارکردهای اقتصادی آن است که باید مورد ارزیابی قرار گیرد و به جامعه منعکس شود چرا که رویکرد سرمایه گذاران در این بخش نگاهی به تاثیرات فعالیت های اقتصادی دارد که این ارزش اجتماعی نباید هیچگاه نادیده گرفته شود بلکه تشکل های تعاونی باید در این زمینه با اجرای طرح های مطالعاتی پیشگام باشند.
به گفته وی، تجدیدنظر در قوانین و رویه های روابط بین تعاونی ها، اتصال های عمودی و افقی تعاونی ها و شکل گیری زنجیره ارزش داخلی تعاونی ها از مواردی است که باید در خصوص آن بحث و گفت و گو کرد.
**وضعیت تعاونی ها در جهان
وی افزود: مطالعاتی که در حوزه ساختارهای اقتصادی کشورهای مختلف به ویژه کشورهای دارای اقتصاد سرمایه داری داشته ام، نشان می دهد هرچند در اقتصاد سرمایه داری نامی از تعاون نیست اما بین پنج تا هشت درصد از بخش اقتصاد همچنان به مقوله تعاون اختصاص دارد.
ربیعی گفت: امروزه بیش از100 میلیون شغل در تعاونی های جهان ایجاد شده است. بیش از 900 میلیون نفر از جمعیت جهان عضو تعاونی ها هستند و روز به روز به تعداد اعضا، شرکت های تعاونی، نقش و حضور آن ها در اقتصاد ملی کشورها افزوده می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: به عنوان مثال 30 درصد محصول کشاورزی در امریکا توسط بخش تعاونی به فروش می رسد و در کره جنوبی نیز دو میلیون کشاورز عضو تعاونی ها شده اند. همچنین 72 درصد تولید شیر و 79 درصد تولید دام در اسلوونی در بخش تعاون صورت می گیرد و 40 درصد سهم تولید ناخالص ملی برزیل مربوط به بخش کشاورزی و ناشی از فعالیت تعاونی ها است.
** وضعیت تعاون دراقتصاد کشور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: براساس گزارش های اخذ شده از سامانه جامع آمارهای ثبتی بخش تعاون تا پایان سال 1392 تعداد 196هزار و 525 تعاونی و هزار و 124 اتحادیه در کل کشور به ثبت رسیده اند. تعداد کل اعضا این تعاونی ها حدود 51 میلیون نفر، میزان فرصت شغلی 2میلیون و 650 هزار نفر برآورده شده و میزان سرمایه اولیه حدود 79 هزار و 601 میلیارد ریال است. از این تعداد تعاونی 79 هزار و 123 واحد فعال هستند و 24 هزار و 53 واحد که عمدتا تولیدی هستند هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده اند.
** تعیین جایگاه اقتصادی بخش تعاون در اقتصاد ملی
وی افزود: رشته فعالیت امور عمومی، دفاعی و تامین اجتماعی از بخش دولتی قلمداد می شوند. بخش استخراج نفت خام و گاز طبیعی توسط شرکت های دولتی اداره می شوند و زمینه فعالیت تعاونی ندارند. خدمات واحدهای مسکونی شخصی برآورد می شود و مشمول فعالیت تعاونی نمی شوند، با درنظرگرفتن این نکات ارزش افزوده کل اقتصاد سهم بخش تعاون بالغ بر 3.8 درصد است.
ربیعی تصریح کرد: نتایج این طرح نشان می دهد، سهم ارزش افزوده بخش تعاون در هر یک از زیربخش های اقتصادی متفاوت و در بعضی از زیربخش ها از جمله خدمات کسب و کار، دارای سهمی بیش از 16 درصد است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بررسی سهم هریک از بخش های اقتصادی در ارزش افزوده کل تعاونی ها، نشانگر رتبه اول برای بخش عمده فروشی، خرده فروشی، تعمیر وسایل نقلیه و کالاها است که19.2 درصد کل ارزش افزوده بخش تعاون را داراست. رتبه های بعدی به ترتیب به بخش صنعت (16.4 درصد)، خدمات کسب و کار (16.2 درصد) و ساختمان (10.7درصد) اختصاص دارد که امیدواریم بتوانیم این رقم را در سالهای 93 ، 94 و 95 افزایش دهیم.
وی افزود: نتایج این طرح نشان می دهد، میزان تشکیل سرمایه ثابت ناخالص سهم واقعی بخش تعاون در کل اقتصاد با در نظر گرفتن سه نکته گفته شده حدود 17 هزار و 866 میلیارد ریال و معادل 2.4 درصد است. تعداد کارکنان بخش بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر و قریب به 6 درصد کل شاغلین کشور است.
** تاکید مقام معظم رهبری بر توزیع عادلانه ثروت
ربیعی خاطرنشان کرد و گفت: مقام معظم رهبری نیز برای تعاونی ها اهمیت بسیاری قائل هستند و رهنمودهای ایشان موجب شده تا توجه ویژه ای به بحث تعاونی ها داشته باشیم. تاکید مقام معظم رهبری بر توزیع عادلانه ثروت در قالب بخش تعاون است و می فرمایند اگر این نگاه به تعاون صورت گیرد خصوصی سازی واقعی محقق می شود.
وی افزود: بنابراین تاکید می کنم که تعاون هم کارکرد اقتصادی دارد و هم کارکرد اجتماعی بنابراین بخش اجتماعی آن لازمه توزیع عدالت گرایانه ثروت است و عدالت اجتماعی با توسعه بخش تعاون ممکن می شود. وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیز در کنار شرکت های تعاونی بوده و از کمک به آن ها دریغ نخواهد کرد. در عین حال از شرکت های تعاونی می خواهیم تا مشارکت خود را در یک رابطه متقابل و تعاملی افزایش دهند.
وی گفت: تشکیل اتاق فکر تعاون و همکاری با فراکسیونهای مجلس شورای اسلامی به منظور تعامل و همفکری در این زمینه مورد تاکید است.
ربیعی افزود: کارکرد نهایی تعاونی ها عدالت اجتماعی و ریشه کنی فقر است؛ بنابراین تعاونی ها می توانند بین نخبگان و رشد و توسعه در کشور ارتباط برقرار کنند. کسانی که مهارت ورزی دارند و رشد کشور از این شرایط اقتصادی که همه ملت از آن آگاهند تاثیرگذارند، می توانند رشد قابل توجهی را در زمینه اقتصادی و اجتماعی در کشور رقم بزنند.
** برنامه های اقتصاد مقاومتی درحوزه تعاون
از جمله برنامه های بخش تعاون در اقتصاد مقاومتی می توان به تشکیل پنج تعاونی سهامی عام تا پایان سال 93، تشکیل دو هزار و 472 تعاونی خدماتی تا پایان سال 93، ایجاد 49 تعاونی دانش بنیان تا پایان سال 93، تشکیل 33 تعاونی دهیاری تا پایان امسال، راه اندازی 41 تعاونی فراگیر ملی اشاره کرد. همچنین 30 تعاونی جدید توسعه و عمرانی شهرستانی از جمله اقدامات دیگر بخش تعاون در اقتصاد مقاومتی است.
ربیعی افزود: علاوه بر این واگذاری امور نظارت برتعاونی های خدماتی به 44 اتحادیه طراحی اجرای دوره ای آموزشی مناسب به میزان 10 هزار نفر ساعت، تدوین و اجرای دوره ای برنامه حمایت از توسعه شبکه نمایندگی انحصاری و فروش برندهای داخلی حمایت مالی از خرید کالاهای تولید داخلی از طریق انعقاد تفاهم نامه با نمایشگاه های عرضه کالای ایرانی برای اعطای تسهیلات خرید کالای ایرانی را می توان از جمله اقدامات دیگر این بخش در اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
** حمایت از فعالیت تعاونی ها بدون کوچکترین مداخله دولت
وی گفت: بسته سیاستی تعاون تدوین شده که با فضاسازی مناسب در دولت آن را جلو خواهیم برد.
ربیعی افزود: تلاش ما تسهیل و حمایت از فعالیت های تعاونی بدون کوچکترین مداخله گری بخش دولتی است و نبود ذهنیت منسجم از تعاونی و تفکرات نادرست ازجمله مشکلات در راه توسعه این بخش است.
وی گفت: برخی از افراد تعاونی را پدیده تحمیلی در اقتصاد تلقی می کنند اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جای مداخله در بخش تعاونی، با سیاستگذاری لازم، حمایت و تسهیل را جایگزین خواهد کرد. باید مدیریت و ساختار را نیز اصلاح کنیم.
** تعاونی ها و تعاونگران چشم امید دولت تدبیر و امید (نقش تعاونی ها در اقتصاد مقاومتی)
وی افزود: همه چشم امید دولت تدبیر و امید به تعاونی ها و تعاونگران است چون راهی به جز اتکا به مردم و نهادهای مدنی نداریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: درحال حاضر نقدینگی موجود در جامعه 10 برابر شده و باید این نقدینگی به چرخه تولید بازگردد تا بتوان رویکرد اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرد، به این ترتیب مشکلات ناشی از تحریم های ظالمانه کم اثر خواهد شد. در کشور ما الگوی تعاون توسط سازمان های دولتی وارد کشور شد و عمده توسعه تعاون نه توسط گروه های اجتماعی بلکه توسط دستگاه های دولتی سامان یافته و همواره مورد تایید و حمایت دولت قرار داشته است.
وی گفت: نگاه به تعاون باید به عنوان یک نهضت اقتصاد اجتماعی و در خدمت اقشار و گروه های جامعه باشد.
وی افزود: به طور کلی تعاونی بیش از اینکه رویکرد اقتصادی برای ساماندهی نیازهای مشترک اقتصادی و اجتماعی گروه های جامعه باشد به ابزاری برای عملیاتی نمودن سیاست ها و برنامه های توسعه ای دولت مورد استفاده قرار گرفته و نزد مردم نوعی کسب و کار دولتی قلمداد می شود. بنابراین نگاه به تعاون باید به عنوان یک نهضت اقتصاد اجتماعی و در خدمت اقشار و گروه های جامعه قرار گیرد.
وی در پایان بر ایجاد کلینیک تعاونی ها در سطح هر استان تاکید کرد.
در پایان این مراسم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعاونگران برتر کشور تقدیر کرد.
در این مراسم تودیع غلامحسین حسینی نیا به عنوان معاون قبل تعاون و معارفه حمید کلانتری به عنوان معاون جدید تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد.
اقتصام(3)9123**1558
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]
صفحات پیشنهادی
یک فعال کارگری در گفتوگو با فارس مطرح کرد افزایش بازرسی از کارگاهها با موضوع کارگران خارجی/ مهمترین علل عدم
یک فعال کارگری در گفتوگو با فارس مطرح کردافزایش بازرسی از کارگاهها با موضوع کارگران خارجی مهمترین علل عدم علاقه به برخی مشاغلیک فعال کارگری با اشاره به افزایش بازرسی از کارگاهها در مورد به کارگیری اتباع خارجی گفت مسائل فرهنگی و نبود ایمنی از مهمترین علل عدم انجام برخی مشاغل ابا حکم ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه «کلانتری» معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه شد
با حکم ربیعی وزیر کار تعاون و رفاهکلانتری معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه شدبا حکم وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی سید حمید کلانتری به سمت معاون امور تعاون این وزارتخانه منصوب شد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با حکم علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعیاصلیترین عوامل سانحهساز در جادههای ایران
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۴ سوانح رانندگی در جادههای ایران یکی از معضلاتی است که علیرغم توجه ویژه سالهای گذشته دستگاههای اجرایی همچنان پابرجاست سوانحی که در کنار تعداد بالای تلفات هر ساله بار اقتصادی سنگینی را نیز بر دوش کشور سوار میکند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویانمعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: : پنج میلیون دفترچه بیمه سلامت در کشور صادر شد
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی پنج میلیون دفترچه بیمه سلامت در کشور صادر شد خرم آباد - ایرنا - معاون امور مجلس حقوقی و استانهای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت کار صدور و توزیع حدود پنج میلیون دفترچه بیمه سلامت در سطح کشور آغاز شده است به گزارش خبرنگار ایرنا سیداصلیترین دلیل سقوط پروازها و بدنامترین هواپیماها
سهشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۲ ۱۸ نقص فنی هواپیما به عنوان اصلیترین دلیل سقوط ها در جهان ثبت شده و شرکتهای سازنده هواپیما نیز در این زمینه تجربههای گوناگونی از خود به جای گذاشتهاند که هواپیماهای روس از بدنامترین هواپیماها هستند و در مقابل ایرباسهای 430 و 830 از ایمنترین هواپیماچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز درخواستهای شرکتهای هواپیمایی خارجی برای عبور از آسمان ایران/ عدم حذف ثبت س
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزدرخواستهای شرکتهای هواپیمایی خارجی برای عبور از آسمان ایران عدم حذف ثبت سفارش واردات کالا از گمرک واکنش وزیر ارتباطات به افزایش اخیر تعرفه مکالمه ایرانسلکاهش ۴۰۰ میلیون لیتر حجم بنزین در تعطیلات عیدفطر پیشنهادات رئیس انجمن صنفی جایگاههای سیدلیل اصلی سقوط پروازها و بدنامترین هواپیما
دلیل اصلی سقوط پروازها و بدنامترین هواپیما نقص فنی هواپیما به عنوان اصلیترین دلیل سقوط ها در جهان ثبت شده و شرکتهای سازنده هواپیما نیز در این زمینه تجربههای گوناگونی از خود به جای گذاشتهاند که هواپیماهای روس از بدنامترین هواپیماها هستند و در مقابل ایرباسهای 430 و 830 از ااصلی ترین تهدید برای اقتصاد جهان چیست؟
اصلی ترین تهدید برای اقتصاد جهان چیست اقتصاد > جهان - برنده نوبل اقتصاد تهدیدهای پیش روی اقتصاد جهان را مورد بررسی قرار داده است به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مایکل اسپنس Michael Spence استاد اقتصاد دانشگاه نیویورک و برنده نوبل اقتصاد اعتقاد دارد که اکنون زمان نگعضو شورای عالی بورس در گفتوگو با فارس تاکید کرد بزرگترین خدمت دولت عدم دخالت در بازار سرمایه است/ ضرورت اجتنا
عضو شورای عالی بورس در گفتوگو با فارس تاکید کردبزرگترین خدمت دولت عدم دخالت در بازار سرمایه است ضرورت اجتناب مسئولان از قیمتگذاری دستوری بورس محل عرضه و تقاضاستنماینده مجلس شورای اسلامی بزرگترین خدمت دولت به بازار سرمایه را عدم دخالت در این بازار عنوان کرد و از مسئولان خواستپرداخت یارانه نقدی و عدم شفافیت مهم ترین اشکالات اقتصادی دولت یازدهم
یک کارشناس اقتصادی در گفت و گو با ایرنا پرداخت یارانه نقدی و عدم شفافیت مهم ترین اشکالات اقتصادی دولت یازدهم تهران - ایرنا - یک کارشناس اقتصادی می گوید عمده مشکلات اقتصادی در دولت یازدهم زائیده این دولت نیست بلکه مربوط به قبل و دولت گذشته است که در این دولت هم ادامه یافته استتخصیص آب ، اصلی ترین خواسته مردم لرستان از رییس جمهوری است
تخصیص آب اصلی ترین خواسته مردم لرستان از رییس جمهوری است خرم اباد - ایرنا - نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی گفت تخصیص آب مهترین و اصلی ترین خواسته مردم استان لرستان از دولت و شخص رییس جمهوری است به گزارش خبرنگار ایرنا الهیار ملکشاهی روز سه شنبه در نهمینمدیر مرکز مطالعات حوزه خزر برلین مطرح کرد نفت و گاز خزر بزرگترین جایگزین تامین انرژی اروپا/ ۴چالش اصلی آینده ت
مدیر مرکز مطالعات حوزه خزر برلین مطرح کردنفت و گاز خزر بزرگترین جایگزین تامین انرژی اروپا ۴چالش اصلی آینده تامین انرژی اروپاییهامدیر مرکز مطالعات حوزه خزر برلین با برشمردن چالشهای ۴ گانه آینده تامین انرژی اروپا به نفت و گاز خزر به عنوان بزرگترین جایگزین تامین انرژی اروپا اشارهعدم تناسب میان وام پرداختی با ضمانت درخواستی از سوی بانک ها مهمترین مشکل مردم است
عدم تناسب میان وام پرداختی با ضمانت درخواستی از سوی بانک ها مهمترین مشکل مردم است قصرشیرین - ایرنا - فرماندار سرپل ذهاب عدم تناسب میان مبلغ وام پرداختی با ضمانت درخواستی از سوی بانک ها را مهمترین مشکل مردم این شهرستان در هنگام دریافت تسهیلات بانکی اعلام کرد به گزارش خبرنگار ایرنچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز عدم افزایش نرخ بلیت قطار تا پایان سفرهای تابستانی/ تشکیل جلسه شورای عالی آب/
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزعدم افزایش نرخ بلیت قطار تا پایان سفرهای تابستانی تشکیل جلسه شورای عالی آب ۲۰ مرداد نظر نهایی شورای رقابت برای بازنگری قیمت خودرواصلاح تعرفههای آب شرب در جلسه امروز شورای عالی آب اعلام قیمت تمام شده مسکن ویژه تهران توسط مدیریت برنامه ریزی و فنعدم اجرای مصوبات مانع اصلی توسعه کردستان است
فیسبوک تویتر Google Cloob عدم اجرای مصوبات مانع اصلی توسعه کردستان است سنندج - ایرنا - عضو خانه صنعت و معدن استان کردستان از عدم اجرای مصوبات مربوط به مسایل توسعه ای استان در گذشته به عنوان مانع اصلی توسعه استان نام برد و گفت در صورت اجرای این مصوات چهره استان تا کنون متحول میدفاع از حقوق مردم اصلی ترین وظیفه مسوولین است
فیسبوک تویتر Google Cloob دفاع از حقوق مردم اصلی ترین وظیفه مسوولین است تبریز - ایرنا- فرماندار ویژه شهرستان میانه برقراری امنیت و آرامش و دفاع از حقوق مردم را وظیفه خود و مسوولان خواند به گزارش خبرنگار ایرنا اسماعیل حیدری آراد روز پنجشنبه در جمع کارگران شرکت فولاد میانه با ارعدم همکاری متقاضیان در تامین و پرداخت سهم آورده، مهمترین مشکل طرح مسکن مهر لرستان است
فیسبوک تویتر Google Cloob عدم همکاری متقاضیان در تامین و پرداخت سهم آورده مهمترین مشکل طرح مسکن مهر لرستان است خرم آباد – ایرنا – مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان گفت عدم همکاری متقاضیان در تامین سهم آورده مهمترین مشکل طرح مسکن مهر در این استان است به نحوی که پس از گذشت چند-
اقتصادی
پربازدیدترینها