واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob عدم همکاری متقاضیان در تامین و پرداخت سهم آورده، مهمترین مشکل طرح مسکن مهر لرستان است خرم آباد – ایرنا – مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان گفت: عدم همکاری متقاضیان در تامین سهم آورده، مهمترین مشکل طرح مسکن مهر در این استان است به نحوی که پس از گذشت چندسال از آغاز طرح، برخی از متقاضیان این واحدهای مسکونی تنها 10 میلیون ریال از سهم خود را پرداخت کرده اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈشهرام ملکیˈ روز چهارشنبه در جلسه شورای مسکن استان افزود: باتوجه به مشخصات مسکن مهر در نقاط مختلف، سهم آورده هر متقاضی به طور متوسط 140 تا 150 میلیون ریال است که متاسفانه نحوه همکاری متقاضیان در زمینه پرداخت سهم آورده مطلوب نیست.
وی تصریح کرد: این مشکل به طور عمده در شهرستان های الیگودرز و پلدختر بیشتر از دیگر شهرهای استان لرستان وجود دارد به نحوی که در طرح های ساخت مسکن با 80 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی، پیمانکاران از منابع داخلی خود برای پیشرفت طرح هزینه کرده اند.
ملکی، مشکلات حقوقی میان مدیر عامل تعاونی ها و اعضا را از دیگر معضلات پیش روی طرح مسکن مهر استان برشمرد و گفت: عدم آشنایی کامل با مقررات فعالیت ها و مشارکت های تعاونی، موجب سودجویی برخی افراد دراین زمینه شده است.
وی عدم تسویه حساب متقاضیان و تحویل گرفتن مسکن مهر را از دیگر مشکلات طرح مسکن مهر استان عنوان کرد و ادامه داد: واحدهایی نیز وجود دارد که بدون تسویه حساب در بخش آماده سازی و بدون گرفتن دفترچه اقساط به متقاضیان واگذار شده که این موضوع نیز باعث بروز مشکلاتی در زمینه اوراق مشارکت شده است.
ملکی اضافه کرد: با توجه به مصوبات گذشته شورای مسکن، 400 واحد مسکن مهر استان برای استاندارد سازی و کنترل کیفیت به ویژه در بحث آسانسور به اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی معرفی شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان افزود: در سایت 63 هکتاری مسکن مهر خرم آباد نیز تاکنون انشعابات گاز 400 واحد و انشعابات آب و فاضلاب و برق 198 واحد انجام شده است.
وی اظهار داشت: در سایت 15 هکتاری دره گرم خرم آباد نیز از مجموع 500 واحد، انشعاب گاز 460 واحد،فاضلاب 60 واحد، آب 100 واحد و برق 340 واحد تامین شده است.
7269/1625
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]