تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعنى بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852475275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۲ مهارت زنانه برای تسخیر قلب مرد‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


۱۲ مهارت زنانه برای تسخیر قلب مرد‌ها
«خانمی هستم ۳۰ساله و شاغل، ۱۲سال است که ازدواج کرده‌ام. شوهرم را خیلی دوست دارم ولی به تازگی احساس می‌کنم علاقه‌اش به من کم شده است. لطفا راهنمایی‌ام کنید». «دختری ۱۸ساله‌ام. سه ماه است که عقد کرده‌ام. اوایل زندگیمان عاشق همسرم بودم و هنوز هم هستم ولی انگار او به من توجهی ندارد. چه کار کنم که توجه و علاقه همسرم را به خودم بیشتر کنم؟».
جام جم سرا: زوج‌های جوان باید به تفاوت‌های زن و مرد توجه داشته باشند و بدانند که همسرشان با رسم و رسوم و در شرایط متفاوتی نسبت به آن‌ها بزرگ شده است. واقعیت این است که زن و شوهر‌ها فقط از نظر ظاهری با هم متفاوت نیستند بلکه از بسیاری جهات دیگر نیز با هم تفاوت دارند.

برخی روان‌شناسان معتقدند که زندگی در جوامع امروزی به زنان در کسب مهارت‌هایی چون بیان احساسات، صمیمیت و عشق ورزیدن و... کمک کرده است حال آنکه مردان را به کنترل و پنهان کردن احساسات، پیروزی در رقابت‌ها، کسب استقلال شخصی و... ترغیب می‌کند پس بیهوده است که در ابتدای زندگی مشترکتان از مرد زندگیتان انتظار داشته باشید در مهارت‌هایی که هیچ گونه آموزشی در آن ندیده است، استاد باشد.

از سویی هرچند مردان نیز زندگیشان را دوست دارند و به آن اهمیت می‌دهند ولی ممکن است مدت بیشتری طول بکشد تا احساس خود را بیان کنند؛ زیرا می‌خواهند مطمئن شوند کاری که انجام می‌دهند، درست است.

به گزارش جام جم سرا، در خور ذکر است که بیشتر مردان ترجیح می‌دهند درباره احساساتشان غیرمستقیم صحبت کنند و با کارهایی نظیر خرید کردن برای خانه، زیباسازی محیط، تعمیر وسایل منزل و... دوست داشتنشان را بیان کنند. اما از آنجا که مردان به عشق، محبت، صبر و حمایت حقیقی زنان نیاز دارند به مرور زمان در سایه اطمینان و کمک همسران خود می‌توانند به آنان عشق بورزند؛ بنابراین شما وقتی بهتر درک کنید که همسرتان چه طور احساسات خود را پردازش می‌کند، سوء تفاهم‌های بین شما برطرف می‌شود و قادر به اداره بهتر روابطتان خواهید بود و با تلاش خود و به کارگیری مواردی که در ادامه گفته می‌شود می‌توانید ارتباطی خوب و عشقی زیبا را در زندگی مشترک تجربه کنید.

۱ - به ظاهرتان توجه داشته باشید با خودتان صادق باشید و از هیچ تلاشی برای عاشقانه‌تر شدن زندگیتان کوتاهی نکنید. عاشق شدن زمانی اتفاق می‌افتد که ترشح هورمون عشق (اکسی توسین) در افراد زیاد می‌شود. زمانی که همسرتان با شما احساس راحتی و آرامش کند، از دیدن شما لذت ببرد و شما را همواره مرتب و آراسته ببیند به قلمروی عاشقی نزدیک شده‌اید و ترشح هورمون اکسی توسین در شما و شوهرتان به میزان حداکثری خود خواهد رسید.

۲ - احترام همسرتان را حفظ کنید به همسر خود احترام بگذارید و با او به گونه‌ای رفتار کنید و سخن بگویید که احساس کند برایش ارزش زیادی قائل هستید. در این صورت او هم ترغیب می‌شود که به صورت متقابل بیشتر به شما نزدیک شود و با شما احساس همدلی بیشتری خواهد کرد.

۳ - بگویید دوستت دارم اعتماد به نفس او را با تایید تصورات مثبت او نسبت به خودش، تقویت کنید. اگر روزی یک بار به شوهرتان بگویید که «دوستش دارید» باعث می‌شود احساس خوبی در او ایجاد شود. با اطمینان خاطر به اینکه، او می‌تواند به درستی بسیاری از کار‌ها را انجام دهد، کار‌ها را به او بسپارید.

۴ - به شوهرتان فرصت جبران بدهید مرد‌ها در مواقع سختی به یک پشتیبان نیاز دارند؛ بنابراین در برابر او بی‌تفاوت نباشید و برای کمک به او تلاش کنید. همیشه به او برای کسب انرژی دوباره و متعهد بودن در کار‌هایش فرصت دهید.

۵ - از شوهرتان قدردانی کنید شوهرتان را تشویق کنید و وقتی برای رسیدن به هدف خاصی تلاش می‌کند، مشوق او باشید. بار‌ها و بار‌ها به او بگویید که به او کاملا ایمان دارید. اگر می‌توانید هر روز از همسرتان به خاطر تلاشی که برای موفقیت و آسایش در زندگی مشترکتان کرده است، قدردانی کنید. ۶ - به حریم شخصی او احترام بگذارید به شوهرتان نشان دهید که نمی‌خواهید شخصیتش را تغییر دهید و او را‌‌ همان طور که هست، قبول دارید. این نکته را هیچ‌گاه فراموش نکنید که باید برای خلوت و تنهایی او احترام قائل شوید،‌‌ همان طور که شما هم گاهی به تنهایی و خلوت با خودتان نیاز دارید. ۷ - برای ابراز محبت پیشقدم شوید برای محبت کردن، منتظر اقدام شوهرتان نباشید و خودتان پیش قدم شوید. نیازهای عاطفی او را درک کنید و به او قدرت دهید چرا که او عاشق قدرت است و از قدرتمندشدن لذت می‌برد و در چنین حالت‌هایی است که صمیمیتش به بیشترین میزان ممکن می‌رسد. ۸ - او را با دیگران مقایسه نکنید هیچ‌گاه او را با فرد دیگری مقایسه نکنید و توانایی‌های او را زیرسوال نبرید؛ زیرا انتقاد غیرمنطقی و غیراصولی، دشمن صمیمیت است. پس با توجه به تفاوت‌های فردی، او را‌‌ همان گونه که هست، بپذیرید و اگر هم ضعف‌هایی در شوهرتان می‌بینید در موقعیت‌های مناسب با او صحبت کنید تا با کمک شما، آن‌ها را برطرف کند. ۹ - سرزنش و تحقیر ممنوع از هرگونه سرزنش و تحقیر شوهرتان در جمع‌های دوستانه و فامیلی به شدت بپرهیزید، سرزنش و تحقیر او موجب قطع ارتباط کلامی شوهرتان با شما خواهد شد. همواره او را تمجید کنید و نکات مثبت اخلاقی او را بر زبان بیاورید. توجه داشته باشید که بی‌عرضه خواندن او، آب سردی است بر صمیمیت و عشق متقابل او به شما. ۱۰ - در مواقع عصبانیت پند و اندرز را کنار بگذارید در لحظه‌ای که همسرتان عصبانی یا ناراحت است، به همسرتان اندرز ندهید، او را نصیحت نکنید و سکوتش را نشکنید. احترام به سکوت شوهرتان در چنین مواقعی، خودش باعث صمیمیت بیشتر بین شما خواهد شد. در خور ذکر است که در یک موقعیت مناسب، شما می‌توانید با شوهرتان درباره علت عصبانیتش صحبت و در صورت لزوم، او را راهنمایی کنید. ۱۱ - تماس چشمی برقرار کنید هنگام پرسیدن سوالی از همسرتان حتما سوال را به صورت دقیق بپرسید چرا که مشخص‌تر شدن سوال به احتمال زیاد، باعث می‌شود که شوهرتان به سوال شما به طور جزئی و با دقت بیشتری پاسخ دهد. در ضمن مراقب اشاره‌های غیرکلامیتان باشید و برای بهتر شدن گفت‌و‌گو سعی کنید حالت چهره‌تان خنثی باشد، بدنتان آرام و لحن صدایتان نه بسیار بلند و نه بسیار آرام باشد. در هنگام صحبت با همسرتان سعی کنید بیشتر لحظات با او تماس چشمی برقرار کنید. همین تماس چشمی، در ارتباط موثر‌تر و ایجاد بیشتر صمیمیت تاثیر زیادی در زندگی مشترکتان خواهد داشت. ۱۲ - انتقاد کنید اما اصولی مهارت‌های گوش فرادادن فعال را به کار ببرید. هنگام صحبت دائم با او مخالفت نکنید و وسط حرفش نپرید. منصفانه بحث کنید و از به کاربردن الفاظ منفی و جملاتی چون «تو هرگز مرا درک نمی‌کنی» یا «تو همیشه بی‌حوصله هستی» استفاده نکنید از ایجاد احساس گناه در وی و دوباره مطرح کردن اشتباهات گذشته اجتناب کنید. در زمان حال زندگی کنید و درباره اینکه اکنون چه احساسی نسبت به او دارید، با شوهرتان صحبت کنید. اگر هم نسبت به کارهای او انتقاداتی دارید، باید با روش اصولی انتقادهای خود را مطرح کنید (منیژه مسگری - کار‌شناس و مشاور خانواده/ خراسان)


سه شنبه 14 مرداد 1393 09:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن