واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار: تکمیل راه آهن غرب و پروژه های عمرانی خواسته مردم کرمانشاه از دولت است کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت: بهره برداری از راه آهن غرب و کمک به تکمیل پروژه های عمرانی مهمترین خواسته مردم این استان از دولت است.
به گزارش ایرنا، ˈابراهیم رضایی بابادیˈ در نشست روز دوشنبه شورای اداری استان کرمانشاه به ریاست معاون اول رییس جمهوری در سالن شهدای دولت استانداری، بیان کرد: برای توسعه استان برنامه هایی در حوزه های صنعت، گردشگری و کشاورزی تهیه شده تا با اجرایی کردن آنها در دولت تدبیر و امید شاهد تحول هر چه بیشتر منطقه باشیم.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی راه آهن غرب سال هاست آغاز اما به علت کمبود اعتبار متوقف شده است که امید می رود با درایت دولت مشکلات موجود مرتفع و شاهد بهره برداری از این طرح عظیم باشیم.
رضایی با بیان اینکه ایجاد بازارچه جدید تیله کو در دست اقدام است، ابراز امیدواری کرد با حمایت دولت عملیات احداث بازارچه سومار نیز اجرایی شود.
وی همچنین گفت: امید است با فراهم شدن شرایط تبدیل شهرستان قصرشیرین به منطقه آزاد تجاری شاهد تحول در این شهرستان مرزی باشیم.
رضایی به برخی پروژه های عمرانی نیمه تمام در استان نیز اشاره کرد و افزود: یکی از این طرح ها که البته هنوز عملیات اجرایی آن آغاز نشده پالایشگاه 150 هزار بشکه ای آناهیتا است که امیدواریم با مساعدت وزارت نفت در تامین اعتبار مورد نیاز عملیات اجرایی آن آغاز شود.
وی از کارخانه خودروسازی شهرستان صحنه و بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه به عنوان دیگر پروژه های مهم عمرانی استان یاد کرد و گفت: برای آغاز عملیات اجرایی بیمارستان به 90 میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا ظرف 2 سال آینده بهره برداری شود.
رضایی، تکمیل کتابخانه مرکزی استان کرمانشاه را از دیگر مطالبات استان عنوان و بیان کرد: کرمانشاه تعهد 40 درصدی خود را برای ساخت پروژه انجام داده و هم اکنون منتظر اجرای تعهد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم.
وی همچنین از ارایه بسته پیشنهاد فرهنگی استان خبر داد و افزود: این بسته که شامل برنامه های متنوعی می شود برای اجرا به 110 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
رضایی، تامین اعتبار مورد نیاز برای ساخت دهکده المپیک، خروج پادگان ها از شهر کرمانشاه، توسعه فرودگاه بین المللی کرمانشاه، تکمیل کمربند غربی، افزایش اعتبار و تسریع در اجرای قطار سبک شهری و پیگیری مصوبات سفر رهبری را از دیگر مطالبات مردم استان عنوان کرد.
وی با اشاره به پتانسیل های کرمانشاه در بخش کشاورزی، اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم تا تولیدات این بخش در استان از چهار میلیون تن به هشت میلیون تن در سال 96 افزایش یابد.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی نیز در این نشست گفت: کرمانشاه یکی از قطب های کشاورزی کشور است و این صندوق تصمیم گرفته تا تسهیلات ویژه ای با شرایط استثنایی در اختیار بخش کشاورزی این استان قرار دهد.
سید ˈصفدر حسینیˈ افزود: به منظور رونق و توسعه هر چه بیشتر بخش کشاورزی کرمانشاه، تسهیلاتی بدون سقف با سود 11 درصد به کشاورزان این استان پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: این در حالیست که تسهیلات پرداخت شده در بخش کشاورزی برای بیشتر استان های کشور با سود 15 درصد پرداخت می شود، ضمن اینکه طول دوره بازپرداخت نیز در کرمانشاه 10 سال و در بقیه استان ها هشت سال است.
حسینی ادامه داد: سهم آورده متقاضیان دریافت تسهیلات بخش کشاورزی کرمانشاه از محل صندوق توسعه ملی نسبت به بقیه استان ها 20 درصد کاهش یافته و مجموع این اقدام ها، شرایط خوبی برای کشاورزان این استان فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: صندوق توسعه ملی، تسهیلات مورد نیاز را تنها در اختیار طرح هایی قرار می دهد که دارای توجیه فنی و اقتصادی باشند.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی از سرمایه گذاری 10 میلیارد دلاری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در چهار سال آینده در بخش های آب و کشاورزی خبر داد و این کار را یک امر بی سابقه در کشور معرفی کرد.
حسینی، انتقادهای وارده به بانک ها در خصوص سخت گیری برای پرداخت تسهیلات را نپذیرفت و گفت: در این خصوص خرده ای به بانک ها وارد نیست چون آنها باید ریسک موفقیت طرح ها را بپذیرند از سوی دیگر بانک ها معوقات زیادی دارند که هنوز وصول نشده است.
7458/712/591
14/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]