تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819415667




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکایت از نظارت نکردن در تعیین شهریه مدارس غیر دولتی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شکایت از نظارت نکردن در تعیین شهریه مدارس غیر دولتی تهران - ایرنا - کارشناس مسایل آموزش و پرورش نظارت نکردن بر فعالیت مدارس غیر دولتی را از چالش های مهم این آموزشگاه ها دانست و گفت: درصد قابل توجهی از متقاضیان این گونه مدارس، از عدم نظارت در تعیین شهریه شکایت دارند.


علی پورسلیمان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا با اشاره به اینکه اکنون هشت و نیم درصد معادل یک میلیون دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند، تصریح کرد: به نظر می رسد با طراحی و برنامه ریزی که مسوولان از تعیین نرخ این مدارس بر اساس هزینه تمام شده سخن می رانند، این مشکلات کاهش یابد و شهریه ها در این مدارس نظام مند و منطقی شود.
این کارشناس حوزه آموزش و پرورش ادامه داد: باید به این واقعیت تلخ اعتراف کرد که فرآیند بازرسی و نظارت در بخش های دولتی ما همواره عقیم و ضعیف و یا حتی سلیقه ای بوده و این مساله موجب گسترش فضای بدبینی و عدم اعتماد به بخش دولتی شده است.
پورسلیمان اضافه کرد: فرآیند بازرسی باید در پروسه اداری، علمی و به روز باشد که در این ارتباط اولین گام ، به کار گرفتن افراد کاردان و متخصص همراه با تقویت سیستم روابط عمومی آن سازمان است.
وی توجه به کیفیت بخشی را از دیگر موارد حایز اهمیت در مدارس غیردولتی عنوان کرد و گفت: از جمله این موضوعات دانش افزایی و به روز رسانی است که در پروسه کیفیت بخشی باید مورد توجه قرار گیرد.
این کارشناس مسایل آموزش و پرورش تصریح کرد: بسته های حمایتی که از سوی وزارت آموزش و پرورش برای این گونه مدارس در نظر گرفته شده است باید به صورت مستمر و به دور از تبعیض و یا نابرابری به اجرا در آید.
پورسلیمان با بیان اینکه مدارس غیر دولتی باید وجه تمایزی با سایر مدارس داشته باشند، ادامه داد: در این زمینه باید در سه وجه فضا و امکانات، معلم و برنامه های درسی استاندارد سازی صورت گیرد .
وی لازمه این استاندارد سازی را طراحی یک تشکیلات مستقل از بدنه دولت دانست و افزود: از آنجا که تاکنون و بر اساس تجربه، توسعه و یا عدم توسعه این گونه مدارس ، وابسته به سلیقه و نظر مسوولان آموزش و پرورش بوده است، طراحی تشکیلاتی که با نگاه غیر دولتی تناسب داشته باشد، می تواند در بهبود وضعیت و چشم انداز توسعه آن نقش راهبردی ایفا کند.
این کارشناس مسایل آموزش و پرورش تصریح کرد: در کشورهای توسعه یافته، اتحادیه ها و یا سندیکاهای معلمان نقش مهمی در تغییرات و فرصت های آموزشی ایفا می کنند، از این رو بهره گرفتن از تشکل های معلمان و بدنه کارشناسی آنان می تواند در تسریع و یا تسهیل این فرآیند و حتی بعد نظارتی و یا کنترل نقش مهمی داشته باشد .
پورسلیمان افزود: وجود مدارس مختلف در یک نظام آموزشی عیب نیست بلکه اصل رقابت لازمه پویایی یک نظام آموزشی است به شرط آنکه در برنامه ریزی و اجرا، شتاب زدگی نباشد و عدالت آموزشی در لابلای روزمرگی به فراموشی سپرده نشود.
وی اظهار کرد نمی توان با یک نگرش دولتی، مدارس غیر دولتی را اداره کرد زیرا این نگاه موجب عدم توسعه و بهسازی فرآیند مدارس غیر دولتی می شود.
فراهنگ (4)**1883 ** 1569



14/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن