تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803875096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وایبر از کاربرانش جاسوسی می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: پیرو بحث امنیت وایبر، چند نکته حائز اهمیت است و امنیت را می‌توان از دو دیدگاه بررسی کرد: - از دید مشترک و اینکه چقدر داده‌های آن محرمانه تلقی می‌شود (امنیت در سمت مشترک-سرویس‌گیرنده).




وایبر از کاربرانش جاسوسی می‌کند؟


 


 

پیرو بحث امنیت وایبر، چند نکته حائز اهمیت است و امنیت را می‌توان از دو دیدگاه بررسی کرد: - از دید مشترک و اینکه چقدر داده‌های آن محرمانه تلقی می‌شود (امنیت در سمت مشترک-سرویس‌گیرنده).

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، از دید شرکت ارائه‌دهنده سرویس، در این مورد، وایبر، و اینکه تا چه میزان نسبت به داده‌های کاربران خود حساس است (امنیت در سمت سرویس‌دهنده-وایبر). همچنین همواره این نگرانی وجود دارد که شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس، با داده‌هایی که از مشترکان خود جمع‌آوری می‌کنند، چه کار می‌کنند؟ 

آیا این اطلاعات را صرفاً در راستای مصارف تجاری خود و صاحبان کمپانی مصرف می‌کنند یا این اطلاعات را در اختیار سایر شرکت‌هایی که به نحوی با آنها رابطه تجاری نیز دارند، قرار می‌دهند؟
 
همچنین تمامی شرکت‌های از این قبیل، همواره همگام با سیاست‌های قضایی کشور خود و بعضاً در تابعیت از قوانین بین‌المللی، این اطلاعات را در اختیار ارگان‌هایی مانند پلیس یا سازمان‌های جاسوسی قرار می‌دهند. لازم به ذکر است این تست‌ها بر روی نسخه ۴.۳.۰.۷۱۲ وایبر، در ماه آوریل امسال (۲۰۱۴) گرفته شده است، اما نسخه‌های بالاتر نیز به احتمال زیاد آسیب‌پذیر هستند.
 
۱- ارسال تصاویر، فایل‌های ویدئویی و موقعیت افراد به صورت رمزنشده در شبکه 
در این سناریو و با سوءاستفاده از این آسیب‌پذیری، فرد مهاجم قادر است تمامی تصاویر و ویدئوهای ارسالی توسط یک فرد خاص را با فرض متصل بودن به یک شبکه، به صورت کامل بازسازی کند. همچنین شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت نیز قادرند تا این داده‌ها را بازسازی کنند. 

۲- نگهداری فایل‌های ارسالی کاربران به صورت رمزنشده و بدون تایید هویت 
در این سناریو و با سوءاستفاده از این آسیب‌پذیری، فرد مهاجم قادر است تمامی تصاویر و ویدئوهای ارسالی توسط یک فرد را از روی سرورهایی که وایبر بدین منظور در نظر گرفته است به راحتی دانلود کند. بدین منظور کافی است تنها لینک آن فایل‌ها را بداند و هیچ‌گونه احراز هویتی نسبت به دسترسی افراد ثالث به آن فایل‌ها صورت نمی‌گیرد.
 
از منظر دیگری نیز امنیت وایبر قابل ‌بررسی است و آن مجوزهایی است که هنگام نصب نیاز دارد. برخی از این سرویس‌ها به شرح زیر است: اطلاعات فردی-هویتی مانند: خواندن مشخصات صاحب گوشی، خواندن و تغییر فهرست مخاطبان، خواندن فهرست تماس‌های دریافتی و ارسالی - اطلاعات موقعیت فردی: با استفاده از GPS و موقعیت‌یابی دقیق- اطلاعات SMS و MMS: خواندن و تغییر SMS‌ها و MMS‌های شما و همچنین دریافت SMS - امکان ضبط صدا، تصویربرداری و عکاسی - امکان غیرفعال‌سازی قبل دستگاه - امکان مشاهده شبکه‌های اطراف - امکان همگام‌سازی دستگاه با دستگاه‌های بلوتوث مجاور - امکان تغییر یا حذف اطلاعات موجود در فضای ذخیره‌سازی USB. 

لازم به ذکر است که امکانات فوق به‌خودی‌خود می‌توانند خطرناک نباشند، اما دو نکته حائز اهمیت است: اول اینکه شرکت سازنده ممکن است از این امکانات در صورت نیاز بدون اطلاع کاربر به نحوی سوءاستفاده کند. دوم اینکه در صورت وجود آسیب‌پذیری‌های کشف‌نشده، ویروس‌ها می‌توانند از این امکانات بدون اطلاع کاربر سوءاستفاده کنند. 

یک نمونه از این سوءاستفاده‌ها در سال ۲۰۱۳ توسط یک محقق کشف شد که می‌توانست با استفاده از امکان پیام‌هایی که بر روی صفحه می‌آیند، قفل صفحه را باز کند. به‌طورکلی کاربران اپلیکیشن‌هایی نظیر وایبر، واتس‌آپ، تانگو و... باید مراقب حریم شخصی خود باشند. مخصوصاً نرم‌افزارهایی که با عنوان‌های مشابه این نرم‌افزارها می‌آیند و همگام‌سازی با این اپلیکیشن‌ها را انجام می‌دهند اصلاً مورد اطمینان نیستند.

مرجع : هفته نامه تجارت فردا

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن