واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار: امسال شاهد جهش صنعتی در ملایر هستیم ملایر - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ملایر گفت: هفته دولت امسال با بهره برداری از چندین طرح بزرگ صنعتی و تولیدی شاهد جهش صنعتی در این شهرستان هستیم.
به گزارش ایرنا ˈمصطفی آزادبختˈ روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات صنعت این شهرستان با حضور هیات مدیره شرکت توسعه صنعت و معدن ملایر و جمعی از مدیران کل مسوول استان همدان و شهرستان افزود: باید از این بستر و فضای مطلوب کشور برای رونق اقتصادی و جهش صنعتی استفده کنیم.
وی اظهار داشت: با توجه به سیاست دولت برای رونق اقتصادی و خارج شدن از رکود، رسیدگی به امورات واحدهای تولیدی به خصوص صنایع، در اولویت نخست استاندار همدان قرار گرفت که برای اجرایی شدن این امر، نیاز است صاحبان صنایع و بخش خصوصی با متولیان دولتی ارتباط تنگاتنگ، کارشناسی و تاثیرگذار داشته باشند.
وی ادامه داد: در این نشست کارشناسی، با مطرح شدن پیشنهادات، انتظارات و انتقادات شرکت توسعه صنعت و معدن ملایر، مدیران کل مربوطه استان همدان به منظور هرگونه همکاری با بخش خصوصی و رفع موانع و مشکلات صنعتی این شهرستان، اعلام آمادگی کردند.
آزادبخت ابراز امیدواری کرد: با برگزاری این جلسات کارشناسی، بتوانیم ارتباط تنگاتنگی بین بخش خصوصی و متولیان دولتی برقرار و ثمره آن پشتیبانی از اشتغال های ایجاد شده، بسترسازی برای اشتغال جدید و مبارزه با بیکاری باشد.
وی عمده ترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ملایر را معوقات بانکی، سرمایه در گردش و قوانین نسبتا پیچیده ادارات و سازمان ها عنوان کرد و بیان داشت: به طور حتم، با ایجاد فرهنگ واحد می توان این مهم را تا حد زیادی مدیریت و حل کرد.
فرماندار ویژه ملایر خاطرنشان کرد: طبق گزارش اعلام اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر، در حال حاضر، 20 درصد از واحدهای صنعتی این شهرستان در حالت تعطیل هستند که با پشتیبانی کارشناسی دولت، مشکل این واحدها مرتفع و شروع به کار نمایند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: به طور جد به دنبال باز کردن گره های تولید و صنعت هستیم و به طور حتم، استمرار فضای مشورتی موجب می شود در سطح شهرستان، استان و کشور بتوانیم راهکارهای اساسی و کاربردی برای حل مشکلات صنعتی و تولیدی ارایه کنیم.
ˈاحمد آریایی نژادˈ با اشاره به مشکلات مالیاتی واحدهای تولیدی، نیاز به سامانه شفاف در سیستم کارآمد مالیاتی را یک ضرورت دانست و افزود: با توجه به اینکه مالیات بر درآمد است نه تولید، اگر واحد تولیدی درآمد نداشته باشد، چگونه قادر به پرداخت مالیات است.
وی ارزش افزوده را از دیگر مشکلات موجود بر سر راه واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و بیان داشت: ارزش افزوده بر مصرف است و تولید کننده نباید آن را بپردازد و بسیاری از تولید کننده ها به واسطه صداقت خود دچار مشکل می شوند.
سرپرست نمایندگی اتاق بازرگانی، صنایع و معدن و کشاورزی ملایر نیز از راه اندازی انجمن بازرگانان جوان و انجمن مبل و منبت در این شهرستان خبر داد و افزود: مراحل اولیه این کار انجام شده و متنظر گرفتن جواب مثبت از اتاق استان هستیم.
ˈحسن بهرامیˈ برقراری همکاری قوی تر بین اتاق شهرستان و استان را عامل مهمی در جهت رفع مسایل و مشکلات موجود دانست و اظهار داشت: نیاز است در ایجاد انجمن ها و انتخاب هیات مدیره ها ناظری وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تا حد امکان باید از موازی کاری پرهیز کرده و راهکار اساسی برای رفع مشکلات ارایه دهیم و در عین حال، نحوه رسیدگی به دفاتر شهرستان ها با اغماض نباشد.
بهرامی تشکیل شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را اقدامی مناسب برای رفع نواقص و مشکلات عنوان کرد و گفت: امسال نخستین جلسه این شورا در استان همدان تشکیل شد که نیاز است در شهرستان ها نیز انجام شود.
وی با اشاره به حذف ماده 103 و جایگزینی ماده 80 خواستار بررسی و مطرح کردن این مورد در مجلس شورای اسلامی توسط نمایندگان شد و گفت: با پیگیری این امر، ضرر و زیانی که به واحدهای تولیدی وارد شده، به آنها برگردد.
وی یاد آور شد: از ابتدای تاسیس اتاق بازرگانی ملایر، پنج هزارو 570 نامه توسط این اتاق مکاتبه شده که تمامی این نامه ها دغدغه های بخش خصوصی و تلاش برای رفع این مشکلات بوده است.
شهرستان ملایر با جمعیت 300 هزار نفری، در جنوب شرقی استان و 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2624
13/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]