تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821009967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا آفت می‌زنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا آفت می‌زنیم؟
کد خبر: ۴۲۲۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸ - 03 August 2014


متخصص پوست و مو ضربه،‌ استرس و مسواک نکردن را از عوامل بروز آفت دهان معرفی کرد و هشدار داد: آفت دهان می‌تواند یکی از نشانه‌های بیماری نسبتاً خطرناک بهجت باشد.

به گزارش فارس، محمد گلشنی، متخصص پوست و مو درباره بیماری آفت در دهان تأکید کرد: آفت دهان یک بیماری التهابی در مخاط دهان است که می‌تواند یک‌بار یا به دفعات تکرار شود و ممکن است تعداد ضایعات به یک یا چند عدد محدود شود.

وی افزود: آفت به صورت یک مرکز نکروتیک سفید رنگ با حاشیه قرمز است که بیشتر روی زبان، داخل مخاط دهان و سقف دهان روی می‌دهد که بسیار دردناک است و معمولاً در طول چند روز تا چند هفته بهبود پیدا می‌کند.

این متخصص پوست و مو درباره درمان افت دهان تصریح کرد: بیماری آفت به خودی خود بیماری مهمی نیست و ممکن است با قطره‌ها، دهانشویه‌ها یا با بتامتازون و کرم‌های دهانی خاص درمان شود و بیماری مهمی نیست.

گلشنی افزود: اگر تعداد آفت‌ها زیاد باشد یا اینکه به دفعات زیاد تکرار شود مسأله دردناک بودن این آفت‌ها فرد را در هنگام غذا خوردن دچار مشکل می‌کند و ممکن است فرد دچار سوء تغذیه شود که در این‌صورت باید به متخصص پوست مراجعه کند تا درمان شوند.

وی علل آفت را استرس، مسواک نزدن، ضربه به بخش‌های داخلی دهان دانست و افزود: کسانی که دندان‌های خود را ارتودنسی می‌کنند،‌ ممکن است به علت ضربات ناشی از این‌کار دچار افزایش آفت در دهان شوند.

این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: برای آفت عوامل زیاد دیگری مانند ویروس‌ها مطرح است اما تاکنون اثبات نشده است که آفت منشأ ویروسی و میکروبی داشته باشد با این وجود برخی علل بوجود آمدن آفت را ویروس تبخال می‌دانند.

گلشنی درباره شیوع آفت در سن و جنس خاص گفت: معمولاً در جوانان و نوجوانان روی می‌دهد که پس از 1 یا 2 سال بهبود پیدا می‌کند.

این متخصص پوست و مو تأکید کرد: آفت زمانی خطرناک است که با آفت ناحیه تناسلی همزمان و همراه شود یعنی همزمان با گرفتارشدن مخاط دهان، مخاط ناحیه تناسلی نیز درگیر شود که این علائم همراه با علائم مفصلی و چشمی نشانه بروز بیماری به نام بهجت است که بیماری نسبتاً خطرناک است که برای درمان این بیماری نیازمند یک تیم پزشکی شامل روماتولوژیست، متخصص پوست و چشم است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن