واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تابستان و حضور فراتر از تصور مسافر در کانون های گردشگری چهارمحال وبختیاری شهرکرد - ایرنا-تعطیلات عید سعید فطر و آغاز موج دوم سفرهای تابستانی هموطنان، کانون ها و جاذبه های گردشگری چهارمحال وبختیاری را مملو از حضور بانشاط گردشگران و مسافران کرد.
به گزارش ایرنا، موج دوم سفرهای تابستانی، اماکن تاریخی و مذهبی و جاذبه های طبیعی چهارمحال وبختیاری را از حضور گردشگران داخلی از جای جای کشور پر کرد.
هموطنان و گردشگران با حضور در کانون های گردشگری چهارمحال وبختیاری به ویژه جاذبه های طبیعی، از هوای مطبویع استان لذت برده و خستگی از جان و تن در می کنند.
هوای مطبوع و نسبتا خنک چهارمحال وبختیاری، وجود بیش از 450 جاذبه گردشگری و اکوتوریسمی در استان و آغاز موج دوم سفرهای شهروندان، گردشگران زیادی را از نقاط مختلف کشور به این استان روانه کرد.
مسافران و گردشگران پس از یک ماه روزه داری و عبادت خدا، بار سفر بسته و چهارمحال وبختیاری را به عنوان مقصد تابستانی سفر خود انتخاب کردند.
پارک ملت و پارک تهلیجان شهرکرد به عنوان کمپ گردشگری استان چهارمحال وبختیاری و پارک لاله نیز از جاذبه های انسان ساخت گردشگری شهرستان شهرکرد به شمار است که به علت وجود فضای سرسبز، گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.
پل زمانخان سامان به عنوان نگین گردشگری استان، باغ های این شهرستان، تالاب بن در شهر بن، چشمه سیاه سرد قطب گردشگری شهرستان بروجن و تالاب گندمان، چغاخور و چشمه نقنه از دیگر جاذبه های بروجن همه و همه پذیرای سیل عظیم گردشگرانی است که این استان را به استان مقصد گردشگری در فصل گرما مشهور کرد.
از دیگر جاذبه های گردشگری طبیعی چهارمحال وبختیاری می توان به چشمه پیرغار روستای ده چشمه فارسان، آبشار شیخ علیخان چلگرد و تونل کوهرنگ، چشمه سرداب رستم آباد شهرستان اردل، چشمه شلمزار، امامزاده حمزه علی بخش بلداجی و جاذبه های اکوتوریسمی این استان در جای جای مختلف نام برد که این روزها پذیرای گردشگران شد.
بر اساس آمار و اطلاعات مسئولان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال وبختیاری، ظرفیت هتل ها و مهمانسراها و مدارس مجری طرح اسکان تابستانی این استان در تعطیلات عید فطر و تعطیلات پس از آن تکمیل است.
کانون های گردشگری چهارمحال وبختیاری نیز بر اساس دیگر آمارها، از انبوه گردشگران است و تقریبا حتی برای استراحت کوتاه نیز جایی ندارد.
در این میان، نظارت بر قیمت اقلام مواد غذایی، تامین امنیت غذایی و بهداشتی با توجه به گرمی هوا، امنیت ترافیکی در تردد جاده های برون شهری و درون شهری ، حوزه امداد جاده ای، تدارک کمپ ها برای اسکان مسافران نیز بخشی از خدمات ارائه شده به گردشگران ورودی به استان چهارمحال وبختیاری عنوان شده است.
21 هتل با ظرفیت 694 تخت در استان چهارمحال وبختیاری وجود دارد و 23 مرکز اقامتی خصوصی و استیجاری نیز در استان فعالیت می کند که این مراکز شامل خانه و سوئیت با 105 اتاق و 224 تخت است.
458 منطقه گردشگری نیز در چهارمحال وبختیاری است که از این تعداد 109 منطقه گردشگری طبیعی، 325 جاذبه تاریخی و فرهنگی و 24 نقطه انسان ساخت است.
از 13روستای مصوب هدف گردشگری استان در هیأت دولت تنها در روستاهای سوادجان، یاسه چای و هوره زیرساخت های لازم اجرا شده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی چهارمحال وبختیاری نیز در گفت و گو با ایرنا در خصوص وضعیت تردد در جاده های ارتباطی استان، گفت:ترافیک خودرویی در محور ارتباطی خوزستان به لردگان و بروجن، بوشهر به چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد به بروجن سنگین است.
سرهنگ ˈحمزه رفیعیˈ افزود:تردد درمحورهای مواصلاتی چهارمحال وبختیاری از تعطیلات عید سعید فطر و آغاز موج دوم سفرهای تابستانی افزایش چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد:تردد خودرو در برخی محورهای منتهی به جاذبه های گردشگری نظیر شهرکرد به سامان و پل زمانخان و شهرکرد به شهرستان ˈبنˈ به مسدود شدن کوتاه مدت و اعمال محدودیت ترافیکی در محورهای ارتباطی منجر شده است.
سرهنگ رفیعی اضافه کرد:ترافیک خودرو در مسیر گردشگری شهرکرد به شلمزار و امامزاده حمزه علی بخش گندمان و شهرکرد به فارسان و چلگرد بسیار سنگین گزارش شده است.
547/
10/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]