واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ماندگاری مسافران دراستان مرکزی راهبردمحوری ستاد خدمات سفرتابستان است اراک- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: ماندگاری مسافران در این استان مهمترین راهبرد ستاد اجرایی خدمات سفر تابستان است.
ˈسید احمد حسینیˈ روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:با پایان ماه مبارک رمضان و در آستانه عید سعید فطر بسیاری از مردم روزه دار ایران خود را برای سفر آماده می کنند و استان مرکزی با جاذبه های متعدد طبیعی، تاریخی و زیارتی باید سهم خود را از ماندگاری مسافران داشته باشد.
وی ادامه داد: استان مرکزی به موقعیت بسیار مناسب جغرافیایی و واقع شدن در کریدور ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب کشور پذیرای حجم بالای مسافر عبوری است و با برنامه های فرهنگی و اطلاع رسانی پیش بینی شده در ستاد اجرایی خدمات سفر تابستانه تلاش است تعداد بیشتری از این مسافران در استان اقامت کنند و به صورت حرفه ای از دیدنی های طبیعی، تاریخی و مذهبی این خطه بهره ببرند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اظهار کرد: 40 اقامتگاه شامل شش هتل، 12 مسافرخانه و 32 مدرسه در نقاط مختلف استان مرکزی آماده ارائه خدمات به مسافران تابستانی است.
وی ادامه داد: ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی به صورت متمرکز و با استفاده از امکانات و خدمات دستگاه های عضو و مرتبط با موضوع سفر در طول تابستان وظیفه هماهنگی و ساماندهی ارائه خدمات بهینه به مسافران و گردشگران بر عهده دارند.
حسینی بیان کرد: ستاد اجرایی خدمات سفر استان مشتمل بر 9 کمیته است که اعضای محوری آن را جمعیت هلال احمر، اداره کل حمل و نقل و پایانه ها، نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست، دانشکده علوم پزشکی، شهرداری ها و فرمانداری ها تشکیل می دهند.
وی اظهار کرد: تمام تلاش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی این است که با معرفی جاذبه های فرهنگی، تاریخی، طبیعی و زیارتی گام بزرگی در راستای جذب گردشگر بردارد.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اضافه کرد: مجموعه بازار تاریخی، مدرسه سپهداری، حمام چهار فصل، و موزه های سلطان آباد، حسن پور و خاکباز اراک، بیت تاریخی امام راحل در خمین، بازار نراق و مسجد و تکیه شش ناو تفرش و بازار و مسجد جامع ساوه از جمله جاذبه های شاخص گردشگری استان مرکزی به شمار می روند که باید با تبلیغات گسترده در راستای شناساندن این بناها به مسافران اقدام شود.
حسینی اضافه کرد: همچنین شناساندن آثار هنرمندان فعال بخش صنایع دستی استان مرکزی نیز از قبیل میناکاری، قلم زنی و منبت کاری به گردشگران نقش بسیار موثری در ماندگاری مسافران در نقاط مختلف استان مرکزی دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تالاب میقان، منطقه حفاظت شده هفتادقله، مناطق حفاظت شده شراء و وفس، منطقه حفاظت شده سربند ، غار نخجیر و سرچشمه و آبگرم محلات از مهمترین جاذبه های طبیعی استان مرکزی به شمار می روند که در صورت معرفی مناسب نقش بسزایی در جذب گردشگر دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در ادامه از برگزاری جشنواره گل و گیاه محلات خبر داد و گفت: این جشنواره در شهریورماه سال جاری و با هدف جذب گردشگران داخلی و خارجی و معرفی تولیدات و بازاریابی برای صادرات محصولات این شهرستان برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین جشنواره انگور نیز در پایان شهریورماه امسال در روستای هزاوه برگزار می شود که این جشنواره نیز می تواند در جذب گردشگران و معرفی استان مرکزی به نقاط مختلف ایران و جهان نقش به سزایی ایفا کند.
تاکنون بیش از دو اثر تاریخی ، طبیعی و مذهبی در استان مرکزی شناسایی شده که 800 مورد آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.ک/3
7115/560/
06/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]