واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۴۰ق.ظ)
اجرايي نشدن قوانين، حلقه اي مفقود در سياست هاي اقتصادي؛ه سياست هاي اقتصادي دولت يا کتاب آرزوها سياست اقتصادي دولت، يک نسخه عملياتي براي کشور نيست و بيشتر شبيه به کتاب آرزوهاست، اقتصاد کشور نياز به راهکارهاي برون رفت از رکود دارد نه اينکه تنها مسئولان آرزوهاي خود را براي برون رفت بروي کاغذ و در قالب يک سياست اقتصادي مطرح سازند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در شرايط اقتصادي امروز و با توجه به رکود اقتصادي که به عامل تورم و بيکاري تبديل شده بايد دولت با ابتکارات نو زمينه اي براي پرش از اين حالت رکودي را ايجاد کند.
بيماري اقتصادي کنوني به علت رشد نقدينگي زياد طي سال هاي گذشته در کشور بود که بايد به سمت توليد سوق داده مي شد و نشد، نقدينگي که بايد به سمت توليد مي رفت تا تا رونق و شغل براي جوانان ايجاد شود تا وقتي که اين مشکل برطرف نشود توليد داخل رونق پيدا نمي کند و مشکل بيکاري حل نمي شود که براي رفع اين مشکلات همت مي خواهد.
همواره از سوي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي زماني که چرايي وضعيت فعلي سوال پرسيده مي شود اذعان مي شود که از نظر سياست ها نقصي نداريم.
چندي پيش سياست هاي اقتصاد مقاومتي و سياست هاي اصل 44 قانون اساسي از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شد که قوانين نوشته شده و بايد اجرايي شود.
تاکيدات همه بر اين اصل است، "بايد رنگ و بوي اجرايي بگيرد".
با شعار نمي توان به اقتصاد کشور رونق داد، متاسفانه شرايط بايد به گونه اي نيست که اقتصاد در دست مردم باشد تا بستر براي کار فارغ التحصيلان دانشگاهي ايجاد شود و تا زماني که اين موضوع محقق نشود شغلي براي جوانان ايجاد نمي شود.
در صورتي که حاشيه ها کم شود بستر براي ايجاد رونق اقتصادي توليد و پيشرفت کشور فراهم مي شود و در اين زمينه بايد شرايط را فراهم کرد، بايد اين شرايط با اجرايي شدن قوانين کشور محقق و فراهم شود.
رکود بيش از تورم به اقتصاد کشور آسيب مي زند
غلامعلي جعفرزاده ايمن آبادي عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي دراينباره گفت: سياست هاي ارائه شده از سوي دولت بيشتر تئوريک است و جنبه عملياتي شدن را پيدا نخواهد کرد زيرا اين برنامه اصلا مبتني بر واقعيات اقتصادي نيست.
وي ادامه داد: بايد توجه داشته باشيم که اصرار بر حفظ تورم و عدم تغيير سياست هاي تورمي نمي تواند کشور را از رکود خروج کند، بايد در مورد تورم انعطاف بيشتري به خرج داد زيرا تورم به تنهايي آسيب چنداني به اقتصاد نمي زند بلکه اين رکود است که مي تواند پايه هاي اقتصاد را نابود کند.
نماينده مردم رشت درخانه ملت با بيان اينکه رکود در اقتصاد قابل تحمل نيست، تصريح کرد: اگر تلاش دولت مبني براين است که مشکلات رفع شود، رکود بايد از بين برود زيرا تورم قابل تحمل است ؛ در ترکيه تورم 40 درصد را شاهد هستيم اما چون رکود در اين کشور وجود ندارد تورم نيز چندان آسيبي را به اقتصاد اين کشور وارد نساخته است.
عضو فراکسيون اصولگرايان رهروان ولايت درخصوص اينکه اين برنامه در طولاني مدت مشکل زاست، گفت: سياست انقباضي پولي در کشور شايد در کوتاه مدت پاسخگوي برخي از مشکلات باشد اما در دوره هاي طولاني کشور را دچار خسارات و بحران هاي ديگري مي کند.
وي ادامه داد: اين سياست در حد يک مقاله است و راهکارهاي آن فني، علمي و مبتني بر اقتصاد مقاومتي نيست ضمن آنکه اشکالات زيادي بر اين سياست وارد است.
جعفرزاده ايمن آبادي در پايان گفت: سياست اقتصادي منتشر شده، يک نسخه عملياتي براي کشور نيست و بيشتر شبيه به کتاب آرزوهاست، اقتصاد کشور نياز به راهکارهاي برون رفت از رکود دارد نه اينکه تنها مسئولان آرزوهاي خود را براي برون رفت بروي کاغذ و در قالب يک سياست اقتصادي مطرح سازند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]