تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ردم دو گروه‏اند: دانشمند و دانش‏اندوز و در غير اين دو، خيرى نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830499745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حد مجاز کاهش وزن ماهانه چقدر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حد مجاز کاهش وزن ماهانه چقدر است؟


وی گفت: در حال حاضر آمار سازمان جهانی بهداشت سن ابتلا به سکته قلبی را حدود ۵۵ سال اعلام کرده است در حالی که وزارت بهداشت کشور از ۳۵ سال سخن می‌گوید. یک روانشناس گفت: استرس می‌تواند موجب افزایش وزن ‌شود، کاهش آن ولع خوردن را کم می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، امیرمحمد شهسوارانی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اینکه استرس تعادل درونی بدن را برهم می‌زند اظهار داشت: هر عاملی که منجر به تغییر در وضعیت تعادل درونی بدن شود استرس است. تعادل درونی یا هموستازی به معنی ثابت نگه داشتن است. استرس موجب می‌شود تعادل درونی به هم ریخته شود و در این حالت بدن تلاش می‌کند تا به حالت اولیه بازگردد.

وی افزود: غدد هیپوفیز، هیپوتالاموس، فوق کلیوی و برخی ارگان‌های بدن برای برگشتن بدن به حالت هموستازی درگیر می‌شوند.

این متخصص حوزه بهداشت روان «یکه خوردن» را یکی از عوامل ایجاد تنش عنوان کرد و ادامه داد: ترساندن دیگران و شوکه کردن می‌تواند آنها را در معرض سنکوپ قرار دهد.

وی گفت: در حال حاضر آمار سازمان جهانی بهداشت سن ابتلا به سکته قلبی را حدود 55 سال اعلام کرده است در حالی که وزارت بهداشت کشور از 35 سال سخن می‌گوید.

وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی و اجتماعی می‌تواند موجب استرس شود، همچنین آلودگی صوتی، ترافیک و نبود زیرساخت‌های کافی برای جمعیت فعلی از عوامل تولید استرس هستند.

این روانشناس با تأکید بر ضرورت توجه به سیاست‌های افزایش جمعیت گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری جمعیت باید به 150 میلیون نفر برسد از طرفی تحقیقات علمی نشان می‌دهد استرس منجر به کاهش تعداد اسپرم‌های حاوی کرموزم‌های Y می‌شود بنابراین در شرایط استرس احتمال دخترزایی بیشتر است. همچنین آلودگی هوا و کمبود اکسیژن موجب بیماری‌های قلبی و مرگ می‌شود که این نیز با سیاست‌های جمعیتی در تضاد است.

این متخصص حوزه بهداشت روان با بیان اینکه اکثر رژیم‌های غذایی تعادل درونی بدن را بر هم می‌زنند، گفت: علت اینکه بیشتر رژیم‌های غذایی مؤثر واقع نمی‌شوند این است که به تعادل درونی بدن توجه نمی‌کنند زیرا وقتی تعادل درونی به هم ریخته می‌شود بدن دچار شوک شده و حتی نتیجه عکس نیز می‌دهد برای همین است که افراد موقع انجام رژیم‌های غذایی تحریک‌پذیر می‌شوند و رفتار افراد مبتلا به استرس را نشان می‌دهند.

وی افزود: علت اینکه بسیاری از افراد نمی‌توانند وزن خود را پس از رژیم غذایی ثابت نگه دارند این است که بدن دچار شوک شده است، از طرفی وزنی که طی 10 سال افزایش پیدا کرده است نباید طی 2 یا 3 ماه کاهش پیدا کند. این در حالی است که تحقیقات علمی نشان می‌دهد هر فردی مجاز است ماهانه حداکثر یک یا دو کیلو وزن کم کند و در نهایت در سال باید 12 کیلو کاهش وزن داشته باشیم.

شهسوارانی تأکید کرد: کاهش شدید وزن موجب می‌شود تا بدن دچار ادراک قحطی شود و تمام تلاش خود را به کار گیرد تا وزن از دست رفته را جبران کند بدون اینکه بداند آیا این راهکار برای بدن خوب است یا خیر.

وی افزود: هموستازی یعنی اگر می‌خواهیم برای استرس مداخله‌ای داشته باشیم باید بدانیم چه چیزهایی تعادل بدن را بر هم می‌زنند و برای اینکه تعادل را به نقطه مطلوب برسانیم کاری کنیم تا بدن واکنش منفی نشان ندهد.

این روانشناس با بیان آلوستازی به عنوان نحوه رسیدن به هموستازی گفت: آلوستازی نحوه رسیدن به تعادل درونی است که فرآیند رفتاری و اجتماعی محسوب می‌شود. رفتارهای سودمند اجتماعی شاخص‌های اصلی آلوستازی هستند.

وی افزود: در آلوستازی پیش‌بینی می‌کنیم و متناسب با آن رفتار انجام می‌دهیم، در مورد رژیم‌های غذایی وقتی غذا به بدن نمی‌رسد پیش‌بینی می‌کنیم که گرسنه می‌شویم و دچار کاهش مواد غذایی خواهیم شد. متأسفانه اکثر افراد برای درمان چاقی به روانشناس مراجعه نمی‌کنند در حالی که درمانگاه‌های درمان چاقی در کشورهای پیشرفته به گونه‌ای است که پزشک، متخصص تغذیه، روانشناس و متخصص تربیت بدنی به صورت گروهی به درمان می‌پردازند. استفاده از روانشناس به دلیل پیدا کردن عوامل استرس‌زا و تأثیر آن بر افزایش وزن است.

این روانشناس تأکید کرد: خوردن ارضاء کننده‌ترین رفتار است زیرا بر اثر یادگیری آن را فرا گرفته‌ایم حتی ابراز محبت والدین به کودک با غذا دادن است بنابراین افراد یاد می‌گیرند که خوردن گزینه پاداش است و در شرایط استرس‌زا به آن پناه می‌برند بنابراین یکی از درمان‌های افزایش وزن کاهش استرس است زیرا ولع غذا خوردن را کم می‌کند.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: در نیازهای اجتماعی آلوستازی حرف اول را می‌زند زیرا معتقد است فرد و طرف مقابل او در تعادل باشند در واقع اگر تعادل طرف مقابل حفظ شود تعادل فرد نیز حفظ خواهد شد.

شهسوارانی افزود: آلوستازی یعنی تغییر در عین عدم تغییر مثلاً موقع مسافرت جمعی باید یاد بگیریم که اگر احساس گرسنگی کردیم از دیگران هم بپرسیم که آیا آنها هم گرسنه هستند و بر سر اینکه چه غذایی را صرف کنیم به توافق برسیم.

 وی خاطر نشان کرد: واکنش افراد در آلوستازی اهمیت دارد مثلاً فردی که موقع مسافرت با اتوبوس دچار خستگی عضلات پا می‌شود نمی‌تواند از راننده بخواهد که هر جا او می‌خواهد توقف کند اما می‌تواند چند دقیقه در اتوبوس قدم بزند، بهتر است در این هنگام راننده از این مسافر بخواهد تا از در دوم اتوبوس تا انتهای آن چند دقیقه قدم زده تا تنش عضلانی از بین برود.


شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن