واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گام های موثر دولت در آب رسانی به آبادان، شهر ˈحماسه و ایثارˈ اهواز - ایرنا - دولت در سال های اخیر توجه ویژه ای در آب رسانی به آبادان شهرخون، حماسه و ایثار داشته است که اصلاح و بهسازی شبکه و مرحله دوم احداث تصفیه خانه آب این شهر از جمله اقدام های موثر دولت است.
مجری طرح اصلاح شبکه آبادان شنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در سال 92 با جای گزین کردن23 هزار متر لوله پلی اتیلن در اقطار 75 تا 355 و نصب دو هزار و 200 فقره انشعاب خانگی به همراه کنتور، شبکه توزیع آب کوی ولی عصر این شهر به طور کامل اصلاح و بازسازی شد.
ˈسیدمحمد جوادیˈ افزود: با اجرای این طرح که 20میلیارد ریال هزینه در بر داشت علاوه بر تقویت فشار آب دو هزار و 200 انشعاب خانوارهای ساکن کوی ولی عصر، از هدررفت آب و ایجاد نوسان در شبکه توزیع نیز جلوگیری شده است.
وی یادآوری کرد: در همین سال شبکه جدید توزیع آب و انشعاب های خانگی مناطق علوانیه و شطیط آبادان نیز بهسازی و بیش از دو هزار خانوار از مزایای اجرای این طرح بهره مند شدند.
جوادی گفت: در این عملیات با جای گزین کردن هفت هزار متر لوله پلی اتیلن در اقطار 110 تا 200 میلی متر به جای شبکه قدیمی که اغلب فلزی یا فارسیت بود و نصب دو هزار فقره انشعاب خانگی به همراه کنتور، شبکه توزیع آب مناطق علوانیه و شطیط با هزینه 24میلیارد و 500 میلیون ریال به طور کامل اصلاح و بازسازی شد.
اصلاح 30 کیلومتر از شبکه فرسوده کوی ذوالفقاری مرکزی آبادان نیز از دیگر پروژه هایی بود که می توان به آن اشاره کرد که این پروژه تا اصلاح 40 کیلومتر دیگر از شبکه فرسوده این منطقه ادامه خواهد یافت.
وی افزود: از دیگر اقدام های صورت گرفته در اصلاح شبکه توزیع آب شهر آبادان، بهسازی 14 کیلومتر شبکه توزیع آب در کوی کارگر غربی با نصب یک هزار و 400فقره انشعاب خانگی بود که با هزینه ای افزون بر 51میلیارد ریال اجرا شد.
جوادی اظهار کرد: در ابتدای سال جاری با همکاری اداره آبفا آبادان دو کیلومتر از شبکه توزیع آب این کوی کارگر شرقی در اقطار 90 تا 200 میلی متر اصلاح و با اجرای چهار خط عبوری در بلوار دهداری کوی کارگر شرقی از شبکه جدید الاحداث کوی کارگر غربی آب رسانی و مشکل چندین ساله کمبود و افت فشار این منطقه به طور کلی برطرف شد.
وی اضافه کرد: شبکه آب کوی کارگر شرقی 16 کیلومتر است که برای اجرای اصلاح آن به 20میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
جوادی اصلاح وبهسازی 800 متر از شبکه توزیع آب کوی بهار و اجرای سه فقره سروصل و آبدار کردن شبکه موجود و رفع افت فشار و کمبود آب در منطقه و همچنین اجرای 200 متر توسعه شبکه در کوی قدس و اجرای دو فقره سروصل را از دیگر اقدام های صورت گرفته در سال جاری به منظور رفع مشکل افت فشار و کمبود آب در آبادان عنوان کرد.
مجری طرح اصلاح شبکه آبادان افزود: پیش از این نیز در چارچوب اصلاح وبهسازی شبکه فرسوده آبادان 27 کیلومتر از شبکه فرسوده مناطق مختلفی از این شهر مانند امیرآباد، طیب و ذوالفقاری اصلاح و نوسازی شده است.
وی با پرهزینه خواندن تامین و توزیع آب آشامیدنی سالم و بهداشتی از منابع آب های سطحی بر مصرف بهینه و صحیح آب تاکید کرد و گفت: با توجه به حجم وسیع کار و نیاز به اصلاح هرچه سریعتر شبکه های آب که قدمتی 40 ساله دارند، ضروری است هرچه سریعتر نسبت به تامین اعتبار و نقدینگی لازم برای اصلاح شبکه دیگر مناطق اقدام لازم صورت پذیرد.
طول شبکه توزیع آب شرب آبادان 700 کیلومتر است که در سالیان گذشته 400 کیلومتر آن اصلاح شده و 300 کیلومتر دیگر آن نیاز به اصلاح و بازسازی دارد.
*ساخت مرحله دوم تصفیه خانه ثامن الائمه آبادان
عملیات احداث مرحله دوم تصفیه خانه آب ثامن الائمه شهر آبادان از دیگر پروژه های مهمی است که با 80 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
مجری طرح احداث تصفیه خانه ثامن الائمه آبادان هدف از احداث این تصفیه خانه را ارتقای کمی و کیفی آب آشامیدنی مورد نیاز 630هزار نفر تا سال 1410 اعلام کرد.
ˈاحمد حسن زادهˈ افزود: عملیات تکمیل و استفاده از حداکثر ظرفیت نهایی تصفیه خانه طرح جامع آب آبادان در صورت تامین اعتبار مورد نیاز تا شش ماه دیگر به پایان می رسد.
تصفیه خانه جامع آب آبادان با ظرفیت نهایی 180 هزار متر مکعب در شبانه روز یکی از بزرگترین طرح های حوزه وزارت نیرو در استان خوزستان است که مرحله نخست آن به ظرفیت 90 هزار متر مکعب با اعتبار 390 میلیارد ریال در سال 89 با حضور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
حسن زاده گفت: سومین مخزن 25 هزار مترمکعبی ذخیره آب آشامیدنی این شهر در چارچوب اجرا و تکمیل طرح جامع آب آبادان80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل احداث آن در آینده ای نزدیک به پایان می رسد.
وی با بیان این که در سال 89 دو مخزن دیگر طرح جامع هر کدام با ظرفیت 25 هزار مترمکعب در شبانه روز وارد مدار بهره برداری شده افزود: با بهره برداری از مخزن جدید ظرفیت ذخیره سازی آب با احتساب مخازن پراکنده موجود به حدود یکصد هزار مترمکعب خواهد رسید.
حسن زاده هدف از افزایش ظرفیت ذخیره سازی آب آشامیدنی در آبادان را ایجاد پشتیبانی ذخیره ای مناسب و جلوگیری از افت فشار شبکه در زمان پیک مصرف و همچنین جلوگیری از تغییر طعم و بوی آب آشامیدنی عنوان کرد.
645/641
04/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]