واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob آیین تجلیل از خادمان قرآن و عترت شهرستان دماوند برگزار شد تهران بزرگ - ایرنا – همزمان با شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان، طی آیینی با حضور مسوولان شهرستان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و نیز مردم روزه دار شهر آبسرد از خادمان قرآن و عترت شهرستان دماوند تجلیل شد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند پنجشنبه شب در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از اقدامات فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند، برپایی محفل انس با قرآن کریم بود که در این مراسم از قاریان بین المللی و گروه تواشیح ممتاز منطقه استفاده و توانمندی های آنان شناسایی شد.
ˈمحمود پوردیوان بیگی مقدمˈ افزود: امشب از 11 نفر پیشکسوت، قاری و هنرمندان این عرصه و همچنین از 60 نفر فعال و برتر ملی و بین المللی قرآن در حوزه های هنر، نشر، تدریس، تبلیغ و ترویج، قرائت، حفظ، مدیریت امور قرآنی، مسابقات و داوری، ترجمه، تفسیر و پژوهش و .. در سطح منطقه که توسط شورای برنامه ریزی انتخاب شده بودند، تقدیر شد.
وی به اهمیت جایگاه قرآن کریم و ترویج این کتاب آسمانی اشاره کرد و افزود: قرآن مجید تنها کتاب آسمانی است که در صحت و دقت آن از زمان نزول تا امروز در تاریخ شبهه ای ایجاد نشده است که می توان دلیل آن را حفاظت این کتاب آسمانی توسط خداوند متعال دانست.
وی گفت: یکی از اهداف دست اندرکاران و خادمان قرآن انس قلوب جامعه با حقایق قرآن بوده که در شهرستان دماوند این مهم توسط پیشکسوتان قرآنی محقق شده است.
پوردیوان بیگی مقدم ادامه داد: همچنین در این آیین 15 نفر از حاضران به قید قرعه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهداء شد.
در این مراسم از ˈسید محمد میرحسینیˈ، ˈحسین نوروزیˈ، ˈعلی مصیبیˈ، ˈزینب کیبا درودیˈ، ˈمعصومه مرادیˈ، ˈمولود علی باباییˈ، ˈسید تاج الدین شریفیانˈ، ˈاستاد حاج مسعود تسلیمیˈ و ... که در حوزه خوشنویسی، قرائت، اذان، حفظ و تفسیر، مربی و مدیریت قرآن و ... فعالیت داشتند، قدردانی شد.
این مراسم به همت نهادهای اجرایی و فرهنگی منطقه همچون شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند در بوستان بزرگ الغدیر آبسرد برگزار شد.
تهرام/7246/1565
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
03/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]