واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob درخواست نماینده مردم قروه و دهگلان از وزرای دولت تدبیر و امید سنندج - ایرنا- نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شوای اسلامی از وزرای دولت تدبیر و امید خواست در اتخاذ تصمیمات برای کردستان، این استان را هم ردیف استان های برخوردار نبینند و نگاه ویژه ای در جهت اجرای عدالت به کردستان داشته باشند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد قادرمرزی روز پنجشنبه در مراسم معرفی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در سنندج، سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران را یکی از راهکارهای توسعه استان دانست و افزود: بیشتر سرمایه گذاران استان از توان سرمایه ای پایینی برخوردار هستند و از این رو در جهت سرمایه گذاری نیازمند حمایت ویژه دولت هستند.
وی با قدردانی از تلاش دولت در جهت رفع موانع سرمایه گذاری در کشور و استان گفت: توسعه کردستان از مسیر صنعتی کردن فعالیت های بومی منطقه از جمله کشاورزی و معدن میسر می شود.
وی با انتقاد از اداراتی که استعلام های مربوط به سرمایه گذاری را در استان انجام می دهند گفت: این ادارات مردم و سرمایه گذاران را اذیت می کنند.
عضو مجمع نمایندگان استان کردستان همچنین از مدیرانی که قدرت تفسیر قانون و ریسک کردن را ندارند نیز انتقاد کرد و افزود: مدیری که از روی بخشنامه بخواهد مدیریت کند، مدیر نیست بلکه باید توان تفسیر قانون به نفع مردم و در جهت توسعه را داشته باشد.
قادرمرزی برخورد فعلی ادارات استان کردستان را موجب فراری دادن سرمایه گذاران دانست و از استاندار کردستان خواست این روال را در استان تغییر دهد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه به دیدار خود با وزیر نفت اشاره کرد و گفت: در این دیدار قول ایجاد شهرک صنایع پایین دستی پتروشیمی را از مهندس زنگنه گرفتم.
قادرمرزی با اشاره به راه اندازی شرکت پتروشیمی در سنندج و همچنین فعال بودن این شرکت در استان های همجوار، ایجاد شهرک صنایع پایین دستی پتروشیمی در کردستان را کاملا دارای توجیه و جوابگو دانست و افزود: با ایجاد این شهرک شاهد جهش خوبی در توسعه استان خواهیم بود.
نماینده قروه و دهگلان همچنین با اشاره به ضعیف بودن حوزه صنعت استان تاکید کرد باید با تدبیر و درایت، صنایع فعلی را احیا و تقویت کنیم و اجازه تعطیلی واحدها را ندهیم.
قادرمرزی با انتقاد از سوء مدیریتی که منجر به ورشکستگی کارخانه ذوب آهن قروه شد، گفت: این کارخانه اکنون 120 میلیارد تومان بدهی دارد که برای احیا آن یک عزم ملی و تلاش مضاعف می خواهد.
وی تغییر و جابجایی مدیران این کارخانه را در اوایل دولت نهم عامل اصلی ورشکستگی این کارخانه دانست و گفت: فردی غیرمتخصص و بدون سابقه و تجربه کاری را به سمت مدیرعامل این کارخانه منصوب کردند که آن را ورشکست کرد.
وی خواستار ایجاد تغییر در نگرش ها در سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان از سوی رییس جدید این سازمان شد و گفت: ایجاد تغییر در پست ها و مدیریت ها نمی تواند زیاد منجر به تحول شود بلکه باید نگرش ها را به نگرش های توسعه ای تغییر داد.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
02/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]