تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851556244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گوشش نه ...گوشی اش را بگیر


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


چطور از فرزندمان در برابر تب گوشی همراه محافظت کنیم؟ گوشش نه ...گوشی اش را بگیر
اگر به دنبال پاسخ به این پرسش هستید که با فرزندانمان چطور رفتار کنیم تا استفاده درستی از گوشی همراه داشته باشند و دچار مشکل نشوند، واقعیت تلخی که از همین ابتدا باید بیان شود این است که هیچ کار ویژه‌ای نمی‌توانید انجام بدهید!
جام جم سرا: بله. واقعیت این است که خریدن سیم‌کارت و گوشی همراه برای فرزندان همان و خارج شدن آنها، دست کم تا حد زیادی، از حیطه کنترل و نظارت شما همان.

بنابراین، اگر واقعا به دنبال کاستن آسیب‌ها هستید، بهترین راه ممنوع کردن استفاده از گوشی همراه تا قبل از رسیدن به سنی است که وی بتواند مدیریت ارتباطاتش و نیز محتوایی که به واسطه دوربین، اینترنت، بلوتوث و ... در معرض آنها قرار می‌گیرد را برعهده بگیرد.

به بیان دیگر، عدم استفاده، بهترین راهکار است. اما متأسفانه در حال حاضر، بسیاری از کودکان حتی در سنین پایین، گوشی همراه دارند و از آن استفاده می‌کنند. در این موارد هم باز، می‌توان در حدی محدود، اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام داد. آموزش و برقراری ارتباط نزدیک با فرزندان، کلید موفقیت در این راه است.

امین حرف دل فرزندتان باشید مدرسه، کلاس‌های زبان، هنری و ورزشی، سرویس مدرسه و ... پر از فرصت‌های گوناگون برای رد و بدل کردن انواع اطلاعات بین بچه‌هاست. با در دست داشتن یک گوشی همراه که می‌تواند صدا و تصویر پخش کند، حجم اطلاعاتی که منتقل می‌شود بیشتر می‌شود و رنگ و روی دیگری هم به خود می‌گیرد.

بهترین راه برای مصون نگه‌داشتن فرزندتان از مواجهه با بسیاری از اطلاعات و بهتر از آن، مصون ماندن از تأثیرات آنها، این است که سعی کنید رابطه خوبی با فرزند خود داشته باشید.

امین فرزند خود باشید تا در مواقع لازم، او قبل از هر کسی، نزد شما بیاید و با شما صحبت کند. دلسوزی، تدبیر و تجربه شما به طور حتم از دوست او بیشتر خواهد بود. برای برقراری رابطه بهتر، باید تلاش کنید. می‌توانید از کتاب‌های راهنمای والدین بهره بگیرید یا به متخصصین روانشناس کودک مراجعه کنید. هر چه زودتر اقدام کنید، جلوترید. سن که بالاتر می‌رود، رابطه نامناسب مانند دیواری می‌شود که کج گذاشته شده باشد. اصلاح آن سخت‌تر و دور از دسترس‌تر می‌شود.

گوش به زنگ باشید اگر متوجه رفتار مشکوکی شدید، از ترس این که با چیزی مواجه شوید که خوشایندتان نیست، چشمانتان را روی واقعیت‌ها نبندید. در مورد رفتار فرزند خود حساس باشید.

تلفن‌زدن‌های یواشکی، پچ‌پچ حرف زدن، تا دیروقت اس.ام.اس بازی کردن، شماره عوض کردن، بیشتر از یک شماره داشتن، به صفحه تلفن موبایل خیره شدن، لبخندهای ناخودآگاه، ترک کردن محل یا صحبت به طور ناگهانی، حساس بودن روی صدای گوشی همراه، گوشی همراه را همه جا حتی در حمام با خود بردن، رمز و قفل و ... برای ورود به گوشی گذاشتن و ... همه و همه مواردی است که نه لزوما، اما در موارد بسیاری باید پیگیری شوند.

در پیگیری خود البته فراموش نکنید که باید به فرزند خود احترام بگذارید، طوری رفتار نکنید که احساس کند به حریم خصوصی‌اش حمله کرده‌اید، قضاوت بدون دلیل نداشته باشید و ادب و احترام را فراموش نکنید.

همچنین تهاجمی رفتار نکنید و یا او را با تهدیدهای نامناسب بمباران نکنید. در غیر این صورت بعد از این که موضوع فروکش کرد، تنها اتفاقی که می‌افتد این است که این بار به جای شما، فرزندتان گوش به زنگ خواهد بود و بهتر یاد می‌گیرد چه طور همه چیز را از شما مخفی کند تا طوفان قبلی دوباره به پا نشود.

شبکه اجتماعی فرزندتان را بشناسید بچه‌ها در مدرسه و انواع کلاس‌هایی که شرکت می‌کنند، همسایه‌ها و حتی در دنیای مجازی، از انواع چت روم‌ها و فروم‌ها گرفته تا سایت‌های اجتماعی، شبکه‌ای اجتماعی دارند که بیشترین ارتباط را با آنها دارند. سعی کنید با آنها ارتباط خوبی برقرار کنید.

اگر دخترتان با دختر همسایه دوست شده و این دوستی مضر نیست به خاطر این که از رنگ‌هایی که مادرش می‌پوشد متنفرید، از آنها فاصله نگیرید. اگر پسرتان در مدرسه با پسری دوست شده که خوب، مؤدب و فهیم است، به خاطر این که پدر یا مادرش به اندازه شما از موضوعات اقتصادی سر در نمی‌آورد یا زیادی ساده است و حوصله شما را در گپ زدن سر می‌برد، او و ارتباطش با پسرتان را نادیده نگیرید.

سعی کنید به خاطر فرزندتان افرادی که در شبکه اجتماعی او در هر حدی وارد شده‌اند را بشناسید و با آنها ارتباط خوبی داشته باشید. با این کار به فرزندتان نشان می‌دهید قضاوت‌های بی‌منطق ندارید و به سلایق و خواسته‌های او هم احترام می‌گذارید. در این شرایط، اگر در موردی هم با دلایل کافی، با یکی از روابط او مخالف باشید، با احتمال بالاتری حرف شما را خواهد پذیرفت، چون حرف شما از اعتبار کافی برخوردار است.

به علاوه، به‌روز باشید، از امکانات مجازی که فرزندتان استفاده می‌کند استفاده کنید و در آنها فعال باشید. بدین ترتیب، هم فرزندتان احساس می‌کند در این موارد می‌تواند با شما هم، صحبت کند و شما در عهد گذشته سیر نمی‌کنید و هم می‌توانید از بسیاری از اتفاقات باخبر باشید.(دخت ایران)


چهارشنبه 1 مرداد 1393 14:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن