واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob استاندار خوزستان: برای کیفی کردن نظام آموزشی مشاوره بخش غیر دولتی ضروری است اهواز-ایرنا-استاندار خوزستان گفت: برای ارتقاء سطح آموزشی استان باید از مشاوره بخش غیر دولتی کمک بگیریم تا ضمن مشخص کردن نقاط ضعف راهکارهای خروج از این وضعیت را به دست آوریم.
ˈعبدالحسن مقتداییˈسه شنبه درجلسه شورای آموزش وپرورش خوزستان افزود: رتبه پایین آموزش وپرورش با اعتبارات وزارت و استانی به این زودیها ارتقا نمی یابد و به همین دلیل باید وضعیت مقاطع مختلف را بررسی کرده و با توجه به افق مورد نظرمان شاخصها را تعریف کرده وبراساس این شاخصها حرکت کنیم.
وی بر لزوم فعال شدن زیرگروههای آموزش وپرورش استان و مرتبط شدن شورای آموزش وپرورش با دیگر کارگروههای استان برای استفاده از تمام ظرفیتها در این مسیر تاکید کرد.
استاند ار خوزستان اظهار داشت: بخشی از وظایفی که آموزش وپرورش یک تنه برعهده گرفته را شاید بتوان با طرح در شورای برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت این کارگروه بهتر حل کرد وتوان موجود برای انجام این وظایف را مضاعف کرد.
وی بر لزوم تشریک مساعی همگانی و استفاده از ظرفیت مدارس توانمند استان برای کمک به مدارس واقع در بخشهای کمتر برخوردار تاکید کرد وگفت: مردم هم همیشه پای کار هستند.
وی گفت : اکنون باید روی این موضوع متمرکز شویم که شاید امروز آنچنان مانند قبل نیاز به افزایش فضاهای آموزشی نداشته باشیم وتلاشها باید بیشتر بر بهسازی مدارس و افزایش کیفی سوادآموزی تمرکز یابد.
مقتدایی با بیا اینکه مردم باید احساس کنند همه امکانات و ظرفیتهای موجود دراستان متعلق به آنهاست ،گفت: اگر بخواهیم منتظر دستورالعملهای ابلاغی از مرکز باشیم استان متحول نخواهد شد و اگر بتوانیم چنین حسی را درمردم ایجاد کنیم مردم بیشتر مشارکت می کنند.
وی گفت: مدیران باید قوی ومنسجم ودرعین حال با جسارت عمل کنند چرا که قوانین و ضوابط برای رفع نیازهای مردم در چارچوب مسائل شرعی و حقوق شهروندی تدوین شده ومدیران نیز باید با همین رویکرد به قانون کار کنند و وظایف خودرا انجام دهند.
مدیر کل آموزش وپرورش خوزستان نیزدراین نشست با اشاره به مشکلات و شرایط آموزشی دانش آموزان مناطق مرزی گفت:270هزار دانش آموز در مناطق مرزی با گویشهای مختلف ومحدودیتهای اجتماعی گوناگون وجود دارند.
محمد تقی زاده افزود: نرخ بالای ترک تحصیل ،تعداد زیاد دانش آموزان بازمانده از تحصیل و تراکم آسیبهای اجتماعی در این مناطق موجب افت کیفی آموزش دراین مناطق می شود که باید برای آن چاره سازی کرد.
وی ادامه داد: برای خروج ازاین بحران باید سطح شاخصهای علمی دراین مناطق ارتقا یابد ،شرایط بد اقتصادی فرهنگی دراین مناطق باعث پایین آمدن سن تحصیل می شود .
وی گفت: بیسوادی والدین ریشه بسیاری از عقب ماندگیهای تحصیلی دراین مناطق است .
643/551
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
31/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]