تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834697721
سينماي ايران سنددار ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سينماي ايران سنددار ميشود
«سند ساماندهي توسعه سينمايي كشور» و بررسي جزئيات آن محملي به وجود آورد تا روز گذشته جلسهاي با حضور برخي مسئولان دولتي و تعدادي از اهالي سينما برگزار گردد.
«سند ساماندهي توسعه سينمايي كشور» و بررسي جزئيات آن محملي به وجود آورد تا روز گذشته جلسهاي با حضور برخي مسئولان دولتي و تعدادي از اهالي سينما برگزار گردد.
«سند ساماندهي توسعه سينمايي كشور» و بررسي جزئيات آن محملي به وجود آورد تا روز گذشته جلسهاي با حضور برخي مسئولان دولتي و تعدادي از اهالي سينما برگزار گردد.
اولين نكته حائز اهميت در اين زمينه، دلايل ماهوي تهيه و تدوين چنين سندي است و اينكه قرار است با تصويب اين سند چه اتفاقي در حوزه سينما و توليداتش بيفتد. به گفته مسئولان ذيربط اين سند كه در دستور كار شوراي انقلاب فرهنگي قرار گرفته در واقع به دنبال تبيين و تشريح راهبردهاي سينماي ايران است كه به عنوان سينمايي معرفتبخش شناخته شود. همچنين اين سند از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تهيه و به مركز بررسيهاي استراتژيك نهاد رياست جمهوري ارائه شده است. به كلام ديگر «سند ساماندهي توسعه سينمايي كشور» به منظور بررسي راهبردها، ظرفيتسازي براي حمايت از سينماي ايران، توليد دانش و ادبيات مبتني بر ارزشهاي اسلام و نظام جمهوري اسلامي ايران، حمايت و توليد از فيلم مبتني بر ادبيات انساني با در نظر گرفتن چارچوبهاي نظام اسلامي ايران در نظر گرفته شده است. همچنين آموزش نيروي انساني، اصلاح و ارتقاي اخلاق حرفهاي در سينما و ايجاد انگيزه در نهادهاي ديني براي حمايت از سينما از ديگر چشماندازهاي اين سند سينمايي است. پس از پايان گرفتن اين جلسه كه پشت درهاي بسته صورت گرفت، نشست مطبوعاتي با حضور برخي از اهالي رسانه و به منظور تبيين و تشريح اين سند برگزار شد كه حسامالدين آشنا، حجتالله ايوبي، خسرو سينايي و رضا كيانيان در جمع خبرنگاران حاضر شدند و درباره اين سند صحبت كردند.
اين سند ذيل نقشه فرهنگي كشور است
حسامالدين آشنا در اين نشست با اشاره به هشت راهبرد اساسي كه در اين سند گنجانده شده است، ميگويد: اين سند در ذيل سند نقشه مهندسي فرهنگي كشور طراحي شده است و بايد پس از انجام بازنگريهاي لازم در ستاد هماهنگي و راهبرد مهندسي فرهنگي كشور كه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي است، در صحن علني شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورد بررسي قرار گيرد. وي با بيان اينكه آقاي رئيسجمهور اين سند را پيش از مطرح شدن در صحن علني شورا جهت اعلام نظر به مركز تحقيقات استراتژيك رياست جمهوري ارسال كردهاند، ميافزايد: اين مركز نيز جهت گرفتن نظرات ذينفعان اين موضوع مذاكراتي را با وزارت ارشاد داشت و وزارت ارشاد نيز در ميان ذينفعان امر اين موضوع را مورد توجه قرار داد و در واقع تلاش ميشود كه نظرات ذينفعان حوزه سينما در اين ارتباط مورد توجه قرار بگيرد و اين جلسات نيز در اين راستا برگزار ميشود.
سرپرست مركز بررسيهاي استراتژيك رياست جمهوري با بيان اينكه بايد اين زمينه فراهم ميشد كه اهالي سينما نيز حرف و ديدگاهشان را در ارتباط با اين سند بيان كنند و اين جلسه نيز در اين راستا برگزار شد، ادامه ميدهد: به نظر ميآيد در تهيه اين سند بيش از اينكه به حمايت و توسعه سينماي ايران توجه شود، به مقوله مراقبت از سينماي ايران توجه شده است در حاليكه ما احتياج به سند خوب داريم؛ احتياج به يك سند حمايتگر كه در آن آيندهنگري وجود داشته باشد و فضاي رقابت نيز درنظر گرفته شده باشد.
وي در پايان درباره اينكه چه تضميني وجود دارد كه اين سند بعد از تصويب نهايي قابل اجرا باشد، اظهار ميدارد: فرق سند خوب و بد در همين است. سند خوب سندي است كه در آن حرفهاي قابل اجرا و با ضمانت اجرايي تهيه شده باشد و ما تلاش ميكنيم اين سند در همين راستا باشد.
هدف از تنظيم اين سند هماهنگي دستگاههاي مختلف است
حجتالله ايوبي رئيس سازمان سينمايي كشور نيز در ادامه اين نشست با اشاره به جلسه برگزار شده خاطر نشان ميكند: جلسه امروز (ديروز) كمك كرد تا اگر قرار است، سندي تصويب شود جامع و با بررسي نقاط ضعف و قدرت آن از طرف سينماگران باشد. هدف از تنظيم اين سند ميتواند هماهنگي بين دستگاههاي مختلف باشد. از سازمان سينمايي به تنهايي كاري ساخته نيست و همه كساني كه دستاندركار اين حوزه هستند و نيز وزارتخانههاي ديگر بايد به توسعه سينما كمك كنند.
ايوبي در پاسخ به اينكه اين سند در دولت گذشته هم بررسي شده بود، اين سند چه تفاوتهايي با آن دارد، اظهار ميدارد: سند فعلي همان چيزي است كه در گذشته آماده شده است اما آن سند مراحل تصويب را سپري نكرده بود. در واقع با انتخابات رياست جمهوري و تغيير دولت مصادف شد و به همين دليل بررسي آن دوباره در دستور كار قرار گرفت. «سند ساماندهي و توسعه سينماي كشور» هنوز نهايي نشده است، اما متن موجود در اين سند مورد بررسي قرار گرفته و بايد كارشناسان درباره آن نظر دهند، البته ملاحظاتي كه در اين جلسات ارائه شد، نشان ميدهد وقت بيشتري براي بازنگري اساسي در سند احتياج است.
رئيس سازمان سينمايي همچنين ميگويد: در اين سند الزامات اساسي براي يك سند ملي لحاظ نشده است. در حالي كه بايد در چنين سند ملي همكاري دستگاههاي ديگر و محاسبات سينمايي كشور با دستگاههاي مهمي چون صدا و سيما نگريسته شود. اين در حالي است كه در اين سند فعلي بيشتر تمركز بر نحوه توليد فيلم است و اينكه چه فيلمهايي بايد توليد شوند و چه فيلمهايي نبايد توليد شوند. در واقع روح كلي حاكم بر سند بيشتر در توليد فيلمهاي خوب و غيرخوب متمركز است. غيرشفاف بودن ملاكها و ضوابط از ديگر نكات قابل بحث و بررسي اين سند است كه آن را در حد يك آييننامه تقليل داده و بيشتر به شرايط مميزي و توليد فيلم پرداخته است. ايوبي در پايان صحبتهايش درباره تفاوت «دفترچه سياستهاي سازمان سينمايي» با اين سند اظهار ميكند: از ديماه سال گذشته جلسات متعددي برگزار شد كه در نتيجه جمعبندي آنها سياستهاي سازمان در سال 93 اعلام شد، بنابراين آن دفترچه رويكردهاي سازمان سينمايي به طور عملي در سال 93 است اما اين سند ملي سينما از اساس متفاوت است.
خسرو سينايي كارگردان پيشكسوت عرصه سينما به عنوان يكي ديگر از شركتكنندگان در اين نشست خبري با اشاره به اينكه سينماي ايران سري بزرگ دارد اما متأسفانه سيستم زيربنايي و زيرساختي اين سينما تقويت نشده و به استعدادهاي فردي متكي هستيم، در ادامه ميافزايد: اميدوارم سند توسعه چشمانداز سينماي ايران پاسخ مناسبي به نيازهاي زيرساختي سينما بدهد. خوشبختانه اظهارنظرهايي كه در نخستين جلسه از بررسي سند توسعه سينماي ايران بيان شد تأملبرانگيز بود و در نهايت اين نتيجهگيري شد كه بايد با ديد امروزي به ارتقاي بدنه سينماي ايران كمك كرد. اين كارگردان پيشكسوت سينماي ايران در ادامه ميگويد: خوشبختانه مديران حاضر در سازمان سينمايي و ديگر نهادهاي فرهنگي ميخواهند در سينماي ايران تحول ايجاد كنند اما براي اينكه به اين تحول دسترسي پيدا كنند بايد با مشكلات بدنه سينماي ايران از نزديك آشنا شوند به اين مفهوم كه بسياري از مشكلات سر صحنه و حين تجربه كردن ايجاد ميشود. كارگردان «عروس آتش» در پايان صحبتهايش تأكيد ميكند: در واقع نسل سينماي مستقل ايران كه بنيانگذار فرهنگ جديدي در سينماي ايران بود بر اساس تجربه به دستاوردهاي مفيد در عرصه سينما دست پيدا كرد اما آنچه مسلم است در حال حاضر سينماي ايران نياز به تخصص دارد كه اين تخصص در سايه حمايت سينماي ايران از جوانان و آموزشهاي لازم در حوزههاي تخصصي سينما ميسر ميشود.
به هر صورت انتظار ميرود با تصويب و اجراي اين سند زمينههاي ظهور سينماي اميددهنده و ملي كه بيشترين توجهش به مباحث اخلاقمدارانه و ارزشي است، پوياتر از گذشته بتواند از آبرو و حيثيت سينماي كشورمان دفاع كند. همچنين اين نكته را نيز بايد مورد توجه قرار داد كه اين سند بايد زمينههاي اوجگيري و معرفي هر چه بهتر سينماي كشورمان به دور از هر گونه سياهنمايي و وارونهنمايي از اوضاع اجتماعي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي را فراهم و آماده ساخته و بتواند سينماي تراز انقلاب اسلامي را عينيت ببخشد.
گفتني است اين جلسه كه نخستين جلسه از سلسله جلسات بررسي سند ساماندهي توسعه سينمايي كشور محسوب ميگردد با حضور حسامالدين آشنا مشاور فرهنگي رئيسجمهوري، حجتالله ايوبي رئيس سازمان سينمايي، محمدرضا جعفريجلوه مديرعامل بنياد سينمايي فارابي، عليرضا رضاداد مشاور ارشد سازمان سينمايي، حسين مسافرآستانه مديرعامل مؤسسه رسانههاي تصويري، محمد احساني معاون ارزشيابي و نظارت سازمان سينمايي، رضا كيانيان، خسرو سينايي، منوچهر محمدي، محمدمهدي عسگرپور و نمايندگان شوراي عالي انقلاب فرهنگي، هيئت مديره انجمن سينماداران و مدير پخش حوزه هنري و افرادي از بخش پژوهش نهاد رياستجمهوري برگزار گرديد.
نویسنده : مصطفي شاه كرمي
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
آنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد/1 «سرب» ؛ فیلمی که زیربمباران برای فلسطین ساخته شد
آنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد 1سرب فیلمی که زیربمباران برای فلسطین ساخته شدفیلم سینمایی سرب را میتوان نخستین محصول سینمای ایران در حمایت از مردم فلسطین و اشغالگرایی رژیم صهیونیستی با محوریت ارض موعود دانست به گزارش خبرنگار سینمایی فارس سرب نام فیلمی است ایراسینمای ایران آمریکا را به زانو درآورد
فرهنگ و هنر سینمای ایران رضا کیانیان سینمای ایران آمریکا را به زانو درآورد رضا کیانیان در نشست مطبوعاتی بررسی سند ساماندهی توسعه سینمایی کشور در روز دوشنبه 30 تیرماه تأکید کرد سینمای ایران پرچمدار مبارزه با آمریکا است و من روی این موضوع بسیار اصرار دارم به گزارش خبرنگار مهرواکنش خانه سینمای ایران به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه / سازمان ملل دستور آتشبس فوری دهد
واکنش خانه سینمای ایران به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه سازمان ملل دستور آتشبس فوری دهد فرهنگ > سینما - خانه سینما طی اطلاعیهای به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه واکنش نشان داد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین متن بیانیه جامعه اصناف سینمای ایران بدین شرح است شادی ضیاتوضیحات مدیرکل بینالملل سازمان سینمایی در مورد سفر هیأت آلمانی به ایران کتباً و شفاهاً هیچ درخواستی برای ملاق
توضیحات مدیرکل بینالملل سازمان سینمایی در مورد سفر هیأت آلمانی به ایرانکتباً و شفاهاً هیچ درخواستی برای ملاقات با اعضای شرکت سینهموبیل نداشتیم عجیب است که دوستان فارابی را فعال نمیدانندمدیرکل بینالملل سازمان سینمایی درخصوص دیدار هفته گذشته اعضای شرکت آلمانی سینهموبیل با برخجزئیات دیدار آلمانیها با نمایندگان سینمای ایران/ مذاکرهای با بخش دولتی انجام نشد
فرهنگ و هنر سینمای ایران جزئیات دیدار آلمانیها با نمایندگان سینمای ایران مذاکرهای با بخش دولتی انجام نشد سیامک پورشریف تهیهکننده سینمای ایران که مسئولیت هماهنگی حضور و دیدارهای نمایندگان شرکت آلمانی سینه موبیل در ایران را برعهده داشته است درباره جزئیات مذاکرات این گروه کسینمای ایران صاحب سند توسعه میشود
سینمای ایران صاحب سند توسعه میشودتاریخ انتشار سه شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۵۲ صبح تا ظهر امروز مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری میزبان سینماگران و مدیران سینمایی بود تا پیرامون جزئیات سند ساماندهی توسعه سینمایی کشور به بحث و تبادل نظر بپردازند به گزارش مهر نخستیآنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد/4 هیام؛ قصهای عاشقانه با نمایش خشونت صهیونیستها
آنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد 4هیام قصهای عاشقانه با نمایش خشونت صهیونیستهامحمد درمنش در هیام قصهای عاشقانه را از دو جوان فلسطینی روایت میکند که در نهایت ماندن در سرزمین مادری و مبارزه با صهیونیستها را به زندگی آرام در لندن ترجیح میدهند به گزارش خبرنگار سینحضور 108 فیلم سینمایی در جشن سینمای ایران
فرهنگ و هنر سینمای ایران حضور 108 فیلم سینمایی در جشن سینمای ایران شانزدهمین جشن سینمای ایران میزبان رقابت 108 فیلم سینمایی میشود به گزارش خبرگزاری مهر مازیار میری دبیر اجرایی جشن سینمای ایران اعلام کرد 108 فیلم متقاضی شرکت جشن سینمای ایران شدهاند که از این میان در هفترونق سینمای ایران در گرو عملی شدن وعدههاست
پوران درخشنده رونق سینمای ایران در گرو عملی شدن وعدههاست افزایش سالنهای سینما بار دیگر رونق را به سینماهای ایران باز میگرداند پوران درخشنده کارگردان سینما در خصوص افزایش سالنهای سینما به خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت افزایش سالنهای سینما در تهران و بخصوص شهرستانها مداوری فیلمهای جشن سینمای ایران ادامه دارد نمایش ۲۰ فیلم متقاضی برای داوران شانزدهمین جشن سینمای ایران
داوری فیلمهای جشن سینمای ایران ادامه داردنمایش ۲۰ فیلم متقاضی برای داوران شانزدهمین جشن سینمای ایراندر هفته دوم داوریهای شانزدهمین جشن سینمای ایران ۲۰ فیلم سینمایی برای داوران بخش فیلمهای بلند سینمایی به نمایش در آمد به گزارش خبرگزاری فارس روابط عمومی شانزدهمین جشن سینمای ایرموزه سينماي ايران شبهاي قدر تعطيل است
۲۵ تير ۱۳۹۳ ۱۰ ۳۴ق ظ موزه سينماي ايران شبهاي قدر تعطيل است مجموعه موزه سينماي ايران که شامل موزه سينما دو سالن سينما و کافي شاپ است به مناسبت شبهاي قدر تعطيل ميشود ه گزارش خبرگزاري موج سينماهاي اين مجموعه شامل سالن سينماتوگراف و فردوس از روز چهارشنبه مورخ 25 تيرماه لغايتسرخوش ترین، تپلی ترین و ... «ترین» پدرهای سینمای ایران+تصاویر
سرخوش ترین تپلی ترین و ترین پدرهای سینمای ایران تصاویرما در هر بخشی از سینما خودمان را صاحب نظر می دانیم به همین خاطر و در همان راستای گرامیداشت روز پدر و از این چیزها قرار گذاشتیم از دید خودمان نگاهی به ترین پدرهای سینمایی داشته باشیم طبیعی است این انتخاب ها تنها براساسآنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد/2 بازمانده؛ و آن آیت الکرسی که در خاطرهها ماند
آنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد 2بازمانده و آن آیت الکرسی که در خاطرهها ماندمرحوم سیفالله داد با ساخت فیلم بازمانده و گنجاندن سکانسهایی بهیاد ماندنی از جمله سکانس قرائت آیتالکرسی در قطار موفق شد ماندگارترین لحظهها را درمورد فلسطین بهتصویر بکشد به گزارش خبرنکودکان ایرانی نیاز به خوراک سینمایی دارند/ مدیران به وعدهها عمل نمیکنند
فرهنگ و هنر سینمای ایران فروزش در گفتگو با مهر کودکان ایرانی نیاز به خوراک سینمایی دارند مدیران به وعدهها عمل نمیکنند ابراهیم فروزش کارگردان سینمای ایران معتقد است کودکان ایرانی نیاز به خوراک سینمایی دارند و تامین این خوراک مستلزم عملی شدن وعده مدیران سینما در بخشهای مختلفسهم مقاومت فلسطین از سینمای ایران/ کمتر از 10 فیلم در 3 دهه فعالیت پس از انقلاب
فرهنگ و هنر سینمای ایران سهم مقاومت فلسطین از سینمای ایران کمتر از 10 فیلم در 3 دهه فعالیت پس از انقلاب فیلمسازان سینمای ایران از اواخر دهه 60 تولید فیلم با مضمون مقاومت مردم فلسطین را در دستور کار خود قرار داده و آثار متفاوتی را تولید کردند اما در قیاس با بیش از 3 دهه فعالیتآنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد/3 شکارچی شنبه؛ تبدیل یک کودک به ماشین آدم کشی
آنچه سینمای ایران از فلسطین به دنیا نشان داد 3شکارچی شنبه تبدیل یک کودک به ماشین آدم کشیشکارچی شنبه ماجرای استحاله فکری و ذهنی یک کودک و حرکت از فطرت پاک انسانی تا تبدیل شدن به موجودی خشن خطرناک و خونریز است به گزارش خبرنگار سینمایی فارس شکارچی شنبه عنوان فیلمی به کارگردانیاز «ورود آقایان ممنوع» تا ورزش تازه کشف شده در سینمای ایران!
از ورود آقایان ممنوع تا ورزش تازه کشف شده در سینمای ایران حکایت والیبال و سینمای ایران فوتبال و کشتی از ورزشهای پرطرفدار کشورمان هستند که در آثار سینمایی بیشتر از سایر ورزشها مورد توجه قرار گرفتهاند و به نظر میرسد با توجه به موفقیتهای تیم ملی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها