واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ تير ۱۳۹۳ (۱۳:۱۴ب.ظ)
بر اساس اعلام سازمان بنادر و دريانوردي؛ برگزاري همايش فعالان صنايع دريايي / ورود سالانه 13 ميليون دلار قطعات بندري و دريايي به کشور دبير همايش فعالان صنايع دريايي با اشاره به توان بالاي تأمين تجهيزات دريايي در داخل کشور عنوان کرد: بر اساس اعلام سازمان بنادر و دريانوردي سالانه 13 ميليون دلار قطعات بندري و دريايي وارد کشور ميشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج ، همايش فعالان صنايع دريايي کشورفردا در سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح برگزار ميشود.
ميثم رضايي دبيرهمايش فعالان صنايع دريايي گفت:تعامل هرچه بيشتر فعالان دريايي و مقامات اجرايي و سياسي کشور باعث ايجاد همگرايي بيش تر ميان نهادهاي دولتي و خصوصي خواهد بود ضمن اينکه دراين راستا استفاده بهتر از ظرفيتها در جهت توسعه صنايع دريايي و فعال سازي ظرفيتهاي بالقوه موجود در کشور جزء اهداف اين گردهمايي عنوان شده است.
وي افزود: بسترسازي جهت ايجاد شبکه منسجم از توليدکنندگان و مصرفکنندگان عرصه دريا باعث ايجاد زمينه مناسبي در جهت همافزايي و تامين يک بانک داده براي صنعت دريايي کشور خواهد بود.
وي افکارسنجي از جامعه دريايي را منشاء ايجاد سوپرمارکت دريايي و بهره گيري از ايدهها و توانمنديهاي فعالان دريايي در راستاي بهينه تر کردن طرح فروشگاه دريايي در اين گردهمايي عنوان کرد که مورد نقد و بررسي قرار خواهد گرفت.
رضايي بيان کرد: بر اساس اعلام سازمان بنادر و دريانوردي سالانه 13 ميليون دلار قطعات بندري و دريايي وارد کشور ميشود، اين در حالي است که صنايع داخلي و توليدکنندگان کشور در يک دهه گذشته به توانمنديهاي مطلوبي در توليد اقلام و تجهيزات دريايي دست يافته اند.
دبيرهمايش فعالان صنايع دريايي اولويت بندي هاي توليد را در راستاي تعيين اولويتهاي صادراتي و وارداتي امري مهم دانست و افزود: با شناسايي اولويتهاي توليد، امکان تخصيص بهتر منابع (انساني، مالي، طبيعي، فيزيکي) فراهم شده و با دسترسي به منابع اهداف بلندتري قابل حصول خواهد بود ضمن آنکه اين امر مرزهاي توليد کشور را مشخص مي کند و اين اقدام ميتواند اهميت به سزايي در دستيابي به چشم انداز 1404 داشته باشد.
وي افزود: تأمين بهموقع و مطلوب تجهيزات مورد نياز همواره دغدغه شرکتهاي دريايي و فعال در پروژههاي نفت و گاز و خدمات بندري در ايران بوده که طي چند سال اخير به دليل تحميل تحريمهاي اقتصادي اين مشکل دوچندان شده که نتيجه آن معطل شدن پروژهها، خريدهاي غير اقتصادي و رضايت به کيفت پايين تجهيزات از سوي خريداران بوده است.
اين فعال دريايي با تاکيد به لزوم توجه به خودکفايي در بخش اعظم صنايع دريايي عنوان کرد : بايد از توان و تخصص شرکتهاي توليد کننده و تأمينکننده تجهيزات دريايي در داخل کشور جهت تأمين و در اختيار قرار دادن تجهيزات و ادوات مورد نياز بخشهاي حمل و نقل دريايي، خدمات بندري و اجرايي پروژههاي ساحلي و فراساحلي استفاده کرد.
رضايي در ادامه افزود: بايد با ايجاد شبکه متمرکز و معرفي تجهيزات و ادوات دريايي و در دسترس قراردادن به موقع اين محصولات به متقاضيان در داخل کشور بتوانيم دغدغههاي فعالان صنايع دريايي را مرتفع کرد.
وي در پايان يادآور شد: اين رويکرد بهعنوان يکي از طرحهاي ملي ميتواند ضمن معرفي تواناييها و محصولات شرکتهاي توليد کننده و تأمينکننده تجهيزات دريايي به متقاضيان از طريق تهيه بانکهاي اطلاعاتي و شبکه اطلاع رساني گسترده و ايجاد شعبات فعال در شهرها و بنادر جنوبي و شمالي کشور، مسائل و مشکلات متقاضيان را در تهيه و خريد اقتصادي و به موقع تجهيزات مورد نياز، رفع کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]