تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869441441




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واردات سالانه 13 میلیون دلار قطعات بندری و دریایی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > راه و مسکن
واردات سالانه 13 میلیون دلار قطعات بندری و دریایی
یک فعال صنعت دریایی با بیان اینکه سالانه 13 میلیون دلار قطعات بندری و دریایی وارد کشور می‏‌شود، گفت: صنایع داخلی و تولیدکنندگان کشور در یک دهه گذشته به توانمندی‌های خوبی در تولید اقلام و تجهیزات دریایی دست یافته‌اند.



به گزارش خبرنگار مهر، میثم رضایی در جمع خبرنگاران با اشاره به همایش فعالان صنایع دریایی کشور که فردا چهارشنبه برگزار می شود، گفت: تعامل هرچه بیشتر فعالان دریایی و مقامات اجرایی و سیاسی کشور و ایجاد همگرایی بیش‌تر میان نهادهای دولتی و خصوصی برای استفاده بهتر از ظرفیت‌ها در جهت توسعه صنایع دریایی و فعال سازی ظرفیت‌های بالقوه موجود در کشور از اهداف این گردهمایی است.

وی افزود: بسترسازی برای ایجاد شبکه منسجم از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان عرصه دریا، ایجاد زمینه جهت هم‌افزایی و تامین یک بانک داده برای صنعت دریایی کشور، افکارسنجی از جامعه دریایی درباره ایجاد سوپرمارکت دریایی و بهره‌گیری از ایده‌ها و توانمندی‌های فعالان دریایی در راستای بهینه‌تر کردن طرح فروشگاه‌ دریایی هم مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.

این فعال صنعت دریایی با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان بنادر و دریانوردی سالانه 13 میلیون دلار قطعات بندری و دریایی وارد کشور می‏‌شود،‌ اظهار داشت: این در حالی است که صنایع داخلی و تولیدکنندگان کشور در یک دهه گذشته به توانمندی‌های مطلوبی در تولید اقلام و تجهیزات دریایی دست یافته‌اند.

رضایی با تاکید بر اینکه تعیین اولویت‌های تولید در راستای تعیین اولویت‌های صادراتی و وارداتی است که مرزهای تولید کشور را مشخص می کند، گفت: این اقدام می‌تواند اهمیت به‌سزایی در دستیابی به چشم انداز 1404 داشته باشد.

وی افزود: با شناسایی اولویت‌های تولید، امکان تخصیص بهتر منابع (انسانی، مالی، طبیعی، فیزیکی) فراهم شده و با دسترسی به منابع اهداف بلندتری قابل حصول خواهد بود.

این فعال دریایی اضافه کرد: تامین به‌موقع و مطلوب تجهیزات مورد نیاز شناورها، سازه‌های دریای و بندری اعم از ماشین‌آلات و ادوات مکانیکی، الکتریکی، ناوبری، ایمنی و از این قبیل همواره دغدغه شرکت‌های دریایی و فعال در پروژه‌های نفت و گاز و خدمات بندری در ایران بوده که طی چند سال اخیر به دلیل تحمیل تحریم‌های اقتصادی این مشکل دوچندان شده که نتیجه آن معطل شدن پروژه‌ها، خریدهای غیر اقتصادی و رضایت به کیفت پایین تجهیزات از سوی خریداران بوده است.

رضایی تصریح کرد: با توجه به خودکفایی در بخش اعظم صنایع دریایی باید از توان و تخصص شرکت‌های تولید کننده و تأمین‌کننده تجهیزات دریایی در داخل کشور جهت تأمین و در اختیار قرار دادن تجهیزات و ادوات مورد نیاز بخش‌های حمل و نقل دریایی، خدمات بندری و اجرایی پروژه‌های ساحلی و فراساحلی استفاده کرد.

وی اظهار داشت:باید با ایجاد شبکه متمرکز و معرفی تجهیزات و ادوات دریایی و در دسترس قراردادن به موقع این محصولات به متقاضیان در داخل کشور در قالب سوپرمارکت تجهیزات دریایی کشور با شعبات فعال در شهرها و بنادر جنوبی و شمالی کشور دغدغه‌های فعالان صنایع دریایی را مرتفع کرد.

این  فعال صنعت دریایی خاطر نشان کرد: این رویکرد به‌عنوان یکی از طرح‌های ملی می‌تواند ضمن معرفی توانایی‌ها و محصولات شرکت‌های تولید کننده و تأمین‌کننده تجهیزات دریایی به متقاضیان از طریق تهیه بانک‌های اطلاعاتی و شبکه اطلاع‌رسانی گسترده و ایجاد شعبات فعال در شهرها و بنادر جنوبی و شمالی کشور، مسائل و مشکلات متقاضیان را در تهیه و خرید اقتصادی و به‌موقع تجهیزات مورد نیاز، رفع کند.
 


۱۳۹۳/۴/۳۱ - ۱۰:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن