واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob رییس دانشگاه پیام نور واحد سیریک: گفتمان اقتصاد مقاومتی الگویی تمام عیار در اقتصاد ایران است سیریک - ایرنا - رییس دانشگاه پیام نور واحد سیریک گفت: گفتمان اقتصاد مقاومتی اکنون به عنوان الگویی تمام عیار و آرمانی امیدبخش در اقتصاد ایران و حرکتی در مسیر بهبود وضع معیشتی ورفاهی مردم محسوب می شود.
ˈمحمد اشرف بخردˈ روز دوشنبه درمصاحبه اختصاصی با ایرنا افزود: در شرایطی که تمام گزینه های فشار دشمنان قسم خورده ملت ایران یکی پس از دیگری شکست خورد و ملت ایران درتمامی عرصه ها، سربلند و پرافتخار به پیشتازی خود در عرصه های مختللف ادامه می دهد، تحریم بانک مرکزی به منظور اخلال در روابط پولی ایران و تحریم نفتی به منظور اخلال در بودجه کشور و صادرات در دستور کار غرب قرار گرفته است.
وی بیان داشت: هدف دشمن از تحریم ایران ایجاد مشکلات در بازار خرید و فروش مردم و رکود در تولیدات داخلی ایران است.
رییس دانشگاه پیام نور سیریک اظهارکرد: رهنمودهای روشنگرانه رهبر انقلاب و در خط موازی آن اتخاذ سیاست های صحیح مبتنی بر اقتصاد اسلامی از سوی دولت تدبیر وامید رویکری واقعی گرایانه نسبت به این اصل مهم و گفتمان جدید اقتصادی را در اصول و مبانی اقتصاد ایران به ارمغان آورده است که اقتصاد مقاومتی اطلاق می گردد.
بخرد ادامه داد: اقتصاد مقاومتی نه به معنای تحمیل ریاضت اقتصادی بر مردم بلکه راهکاری منطقی و الهام گرفته از اعتقادات و ریشه های دینی آحاد ملت و عاملی بازدارنده برای کاهش فشارهای بین المللی و شکوفایی ظرفیت های اقتصادی کشور با بهره گیری تلاش مضاعف و دانش بومی است.
وی یادآورشد: اقتصاد مقاومتی تدبیری هوشمندانه و جهاد اقتصادی است که تکمیل کننده بسیاری از شعارهای محوری انقلاب اسلامی در طول حدود 35 سال گذشته بشمار می رود.
این مسوول دانشگاهی ابراز داشت: البته سیاست درون زا، مولد و خود جوش بودن اقتصاد مقاومتی که به عنوان یک اصل مهم مورد توجه دست اندرکاران و مجریان قرار گرفته است، رونق تولید، افزایش بهره وری و توجه به بازارهای بیرونی و درعین حال تجاری سازی از اصول مهم آنست که نمی توان از آنها غافل ماند.
بخرد تاکید کرد: توجه به سیاست ها و اهتمام جدی به رویکردهای علمی و پیش رونده در حوزه اقتصاد با حضور تیم کارشناسی قوی در بدنه دولت تدبیر وامید و همچنین دیپلماسی فعال خارجی تا حدقابل ملاحظه ای زیرساخت ها و شرایط لازم جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را در کشور فراهم کرده است.
وی خاطرنشان کرد: کارشناسان اقتصادی باید در تحلیل ها و تبیین جایگاه اقتصاد مقاومتی شاخص ها و مولفه هایی را برای عملی کردن واقعی آن مطرح کنند.
رییس دانشگاه پیام نور شهرستان سیریک اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای مقاوم شدن در برابر بحران های اقتصاد بین الملل می باشد و از طرفی نیز باید اذعان داشت اقتصاد کشور باید اقتصادی باشد که مسیر توسعه و پیشرفت خود را در ابعاد مختلف طی کند.
وی اهتمام جدی تر بر نظارت های پولی و مالی به ویژه درسطح کلان اقتصادی، تاکید بر وابسته نبودن به اقتصاد تک محصولی، انسداد گلوگاه های فساد اقتصادی، رشد تکنولوژی و الزام به فناوری های نوین در حوزه اقتصادی و مردمی کردن اقتصاد از مهم ترین مولفه ها و شاخص های تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد.
بخرد گفت: همچنین وجدان کاری و انضباط اجتماعی، صرفه جویی و بهینه مصرف کردن، پرهیز از خام فروشی، توجه به کارآفرینی وحمایت جدی از تولید داخل از سایر عوامل و محورهای تحقق این مسیر مترقی از اقتصاد باید عنوان کرد.
وی مهم ترین آفت پیش روی تحقق اقتصاد مقاومتی را تکیه بر اقتصاد نفتی دانست وتاکید کرد: غرب در تحریم ها به دنبال اینست که به اقتصاد ایران ضربه بزند و از گسترش نفوذ و قدرت ایران در منطقه جلوگیری کند و راه حل مقابله با تحریم ها اینست که زندگی مان را زندگی اسلامی و ایرانی قرار دهیم و با اتحاد و همدلی در برابر این شرارت ها بایستیم.
این مسوول دانشگاهی یادآورشد: دشمنان ایران به دنبال ایجاد شکاف بین مردم و حکومت و گسترش اعتراضات مردمی هستند ودر شرایط تحریم به عنوان یک اصل باید برای تولیدات داخلی ارزش قائل شویم و به فکر بهبود تولیدات داخلی باشیم.
وی ابزار داشت: دراین شرایط وظیفه هر ایرانی است که از ظرفیت عظیم اقتصادی کشور صیانت کند، اینکه اقتصاد مقاومتی یک واژه و ادبیات جدید است که رهبر فرزانه انقلاب مطرح کرده اند خود دلیلی بر حساسیت و اهمیت موضوع است.
رییس دانشگاه پیام نور سیریک گفت:منظور ازاقتصاد مقاومتی یک اقتصاد شکست ناپذیر، فعال و پویاست، اقتصاد مقاومتی به معنای تکیه بر توان داخلی است، یعنی مقاومت در برابر تهدیدها و تحریم ها با ایجاد کمترین بحران در زندگی مردم است.
وی تاکید کرد: قناعت و اعتدال در زندگی از دیگر لوازم و اصول اقتصادی است اگر بخواهیم در این برهه سربلند شویم باید با فرهنگ مصرفی گرایی مقابله کرده و مصرف بهینه را جایگزین روند فعلی کنیم. ک/3
7195/668
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]