واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob ایمنی سفر در استان سمنان و نیاز به یک هزار و 480 کیلومتر راه جدید سمنان - ایرنا - مدیرکل راه و ترابری استان سمنان گفت: بر اساس مطالعه طرح جامع حمل و نقل جاده ای در این استان، سفر ایمن با ترافیک روان در این استان نیاز به احداث یک هزار و 480 کیلومتر راه جدید دارد.
ˈمنوچهر رحمانیˈ روز دوشنبه در نشست کمیته ایمنی راه های استان سمنان افزود: 500 کیلومتر از این مقدار راه با اعتباری بالغ بر دو هزار و 300 میلیارد ریال در حال احداث است.
وی افزود: مطالعه 400 کیلومتر دیگر از این میزان راه انجام شده و آماده اجرای تشریفات مناقصه برای اجراست و 600 کیلومتر دیگر نیز در برنامه مطالعه در سالهای آینده است.
وی از کسب رتبه سوم استان سمنان در کاهش تلفات سوانح رانندگی در راه ها در نوروز امسال در کشور خبر داد و گفت: سمنان با کاهش 44.1 درصد تلفات سوانح رانندگی در راه ها در نوروز 93، پس از استانهای آذربایجان شرقی و قزوین در جایگاه سوم قرار گرفت.
وی توسعه نامتوازن راه های مواصلاتی درون شهری و برون شهری را از معضلات راه های استان سمنان عنوان و خاطرنشان کرد: بزرگراه استان سمنان که با اعتبارات ملی احداث می شوند پنج درصد بزرگراه های کشور را شامل می شود ولی فقط یک درصد از راه های روستایی کشور و دو درصد از راه های فرعی کشور در استان سمنان قرار دارد.
وی با بیان اینکه راه های روستایی و فرعی با اعتبارات استانی احداث می شوند، خواستار اتخاذ تدبیری برای استفاده از اعتبارات ملی برای ایجاد توازن در ساخت محورهای مواصلاتی استان سمنان به منظور افزایش ایمنی راه ها شد.
رحمانی تصریح کرد: یک درصد از راه های آسفالته کشور در استان سمنان وجود دارد.
وی با بیان اینکه کمتر از 50 درصد از راه های روستایی استان سمنان آسفالته هستند، اظهار داشت: 922 کیلومتر راه روستایی شوسه استان سمنان فقط دو درصد از راه های شوسه روستایی کشور را شامل می شود.
وی متوسط رشد راه ها بر اساس برنامه پنجم توسعه در کشور را 2.1 عنوان و خاطرنشان کرد: متوسط رشد راه های استان سمنان از متوسط کشوری بالاتر و به میزان 3.5 درصد بوده است.
وی با اشاره به اینکه متوسط کالای حمل شده در راه های استان سمنان به میزان 9 میلیون و 66 هزار تن کالا، تاکید کرد: استان سمنان دو درصد راه های کشور را داراست در حالیکه سه درصد از کالای کشور از راه های این استان حمل و نقل می شوند.
رحمانی گفت: استان سمنان با داشتن 13 راهدارخانه، دو درصد از راهدارخانه های کشور و با داشتن هشت ایستگاه پلیس راه، چهار درصد از ایستگاه های پلیس راه کشور را داراست.
وی اضافه کرد: 34 پایگاه اورژانس در راه های استان سمنان سه درصد از پایگاه های اورژانس کشور را شامل می شود و 9 پایگاه هلال احمر استان سمنان، سه درصد از پایگاه های کشوری هلال احمر است.
وی متوسط کاهش سوانح رانندگی در پنج سال گذشته در استان سمنان را سالانه 4.4 درصد عنوان کرد.
مدیرکل راه و ترابری استان سمنان با اشاره به وجود 19 نقطه حادثه خیز بر اساس فرمول بین المللی در راه های مواصلاتی این استان، گفت: یک نقطه حادثه خیز یعنی گردنه خوش ییلاق به استان مجاور واگذار شده و 18 نقطه حادثه خیز دیگر استان سمنان تا سال 94 از سوی این اداره کل برطرف می شود.ک/2
611/599
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]