واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مدیرعامل منطقه آزادچابهارخواستار راه اندازی بورس با محوریت آبزیان شد چابهار- ایرنا- مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار ایجاد بورس کالا با محوریت آبزیان در منطقه آزاد چابهار را خواستار شد.
ˈ حامد علی مبارکی ˈ روز یکشنبه در دیدار نماینده مردم ایرانشهر و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: پیشرفت و تحول منطقه در گرو حمایت و تلاش همه اقشار، مسوولان و متولیان امور است.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از طرحهای اقتصادی مهمی که موجب توسعه و آبادانی شهر و رشد و توسعه مناطق همجوار می شود افزود: استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی، اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند یکی از مراکز مهم آبزی پروری و شیلاتی کشور محسوب می شود.
وی همچنین با اشاره به فعالیت های اجرایی برای عملیاتی شدن قطب سوم پتروشیمی کشور در چابهار گفت: این قطب مهم اقتصادی و زیربنایی که در سال 90 ایجاد و به تصویب هیات وزیران رسیده است با همت مهندسان ماهر کشور در حال شکل گیری است و همین امر باعث هجوم سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منطقه آزاد چابهار شده است.
به گفته وی هاب سوم پتروشیمی و راه اندازی آن نقاط قوت بسیار ویژه، منحصر و خاصی را برای منطقه به همراه دارد که می توان به امکان توسعۀ صنعت پتروشیمی در خارج از تنگۀ هرمز (ضرورت استراتژیک برای توسعۀ استان های مرزی و افزایش امنیت ملی )، امکان استفاده از مزایای قانونمند مناطق آزاد، توسعۀ متوازن صنعت پتروشیمی در کشور، نزدیکی به بازارهای هدف (هند ، چین، و آسیای میانه)، وجود زمین های مناسب و بدون معارض، وجود دو بندر در حال توسعه ، فرودگاه ، راه آهن (دردست احداث) ، بیمارستان و دانشگاه اشاره کرد.
مبارکی تصریح کرد: زیرساختهای لازم برای توسعه فعالیتهای صیادی در استان سیستان و بلوچستان ایجاد شده است و این ظرفیت خدادادی نیز بر بهبود فضای کسب وکار تاثیر شایسته و مناسبی خواهد داشت.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار همچنین خواستار پیگیری و حمایت از راه اندازی آموزشکده فنی و حرفه ای، جذب نیروهای بومی در هیات علمی مراکز آموزش عالی و دایر شدن رشته هایی در بخش معدن و پتروشیمی شد.
ˈسعید اربابیˈ نماینده مردم ایرانشهرف دلگان و سرباز در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به گستردگی و وسعت سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور که طول آن افزون بر یک هزار کیلومتر است گفت: راه اندازی رشته های دانشگاهی مرتبط با معادن سبب تامین نیروی بازار کار، ایجاد اشتغال و پرورش نیروهای ماهر و در نتیجه کارآمدی و بهره وری بیشتر خواهد شد.
گفتنی است؛ ایران به دلیل عضویت در کمیته تن ماهیان اقیانوس هند (IOTC) دارای رتبه دوم صید در بین کشورهای فعال در این حوزه اقیانوس هند است و وجود اسکله ها و سایر تاسیسات زیربنایی کم نظیر در این نقطه از کشورمان فرصت طلایی سرمایه گذاری در بخش شیلات را برای علاقه مندان فراهم کرده است. ک/2
س.ن1744 / 653
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]