واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مدیر کل استاندارد همدان: پروانه واحدهای تولیدی فاقد مدیر کنترل کیفیت باطل می شود همدان - ایرنا - مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: پروانه کاربرد علامت استاندارد واحدهای تولیدی فاقد مدیر کنترل کیفیت باطل می شود.
ˈفرهاد تیموریˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از ملزومات صدور پروانه استاندارد بهره گیری از توان و تخصص مدیران کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی است.
وی تمامی واحدهای تولیدی زیر پوشش استاندارد باید دارای مدیر کنترل کیفیت باشند در غیر اینصورت به آنها اخطار، تذکر یا در صورت رفع نکرن مشکل پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها تعلیق یا باطل شده و واحد تولیدی اجازه تولید انبوه و درج علامت استاندارد را ندارد.
مدیرکل استاندارد استان همدان اظهار داشت: دو پروانه کاربرد علامت استاندارد در شش ماه گذشته تعلیق و به 10 واحد تولدید نیز در همین مدت زمان تذکر و اخطار داده شده است.
تیموری گفت: چنانچه مدیر کنترل کیفیت واحدی اخراج شده باشد باید مدیر واحد تولیدی در کارگروه تایید صلاحیت مدیران کنترل کیفیت علت این امر را توضیح دهد و مدیر کنترل کیفیت نیز به دفاع از عملکرد خود بپردازد.
وی افزود: در صورت استعفای مدیر کنترل کیفیت، زمان مشخصی برای معرفی مدیر جدید به اداره استاندارد برای تایید صلاحیت و حضور وی در دوره های آموزشی داده می شود.
تیموری با بیان اینکه آموزش و به روزرسانی علمی مدیران کنترل کیفیت تأثیر مستقیمی در کیفیت کالاهای تولیدی دارد، گفت: مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی زیر پوشش اداره کل استاندارد استان همدان در چهار ماه نخست سالجاری یک هزار و 27 نفر ساعت آموزش دیدند.
وی اضافه کرد: این دوره های کاربردی شامل HACCP، DOE، طرح اختلاط بتن، فرآورده های اولیه آجر، انبارداری و نقش آن در کنترل تولید، ایزو 22000 و نحوه تدوین استاندارد ملی است.
مدیر کل استاندارد استان همدان اظهار کرد: دوره های آموزشی برای مدیران کنترل کیفیت با نیازسنجی و به منظور ارتقای سطح آگاهی و مهارت مدیران فعال در این بخش برگزار شد.
وی با ذکر اینکه مدیران کنترل کیفیت نقش کلیدی و پر اهمتی در تولید کالاهای دارای نشان استاندارد دارند، بیان کرد: کنترل کیفیت ابزاری برای دستیابی به مطلوبیت مورد تقاضا در حوزه های مختلف به خصوص بخش صنایع است.
مدیرکل استاندارد همدان اضافه کرد: کیفیت مهمترین مزیت و مولفه برای رقابت است و واحدهای تولیدی برای موفق شدن در عرصه رقابت های تجاری، بایستی توجه به کیفیت کالای تولیدی را در اولویت برنامه ها قرار دهند.
تیموری افزود: تامین کیفیت شامل بخش ها و مراحل مختلفی از جمله بازرسی و کنترل مواد اولیه، کنترل کیفیت محصول در حین ساخت، محصول نهایی، شرایط نگهداری کالا در انبار و حتی نحوه صحیح توزیع و مصرف کالا در جامعه است.
وی با ذکر اینکه واحدهای تولیدی برای هر نوبت کاری ملزم به بکارگیری مدیر کنترل کیفیت هستند بیان کرد: شناسایی و رفع عدم انطباق کالاهای تولیدی با استاندارد مربوطه مهمترین بخش از تامین کیفیت محسوب می شود.
وی پیشنهاد داد: بهتر است نظام مهندسی کیفیت در کشور برای حمایت از مدیران کنترل کیفیت راه اندازی شود تا این افراد به علت دریافت مستقیم حقوق از واحد تولیدی روند فعالیت خود را تغییر ندهند.
80 درصد محصولات تولیدی استان همدان دارای نشان استاندارد هستند.
7525/2624
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]