واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob جلوه های قرآنی 21 کشور جهان در نمایشگاه بین المللی مشهد مشهد – ایرنا - مسوول تشریفات و امور بین الملل جامعه المصطفی العالمیه مشهد گفت: دانشجویان 21 ملیت، دستاوردهای قرآنی، پژوهشهای قرآنی، نحوه آموزش قرآن و آثار هنری قرآنی مربوط به کشور خود را در هشت غرفه این نمایشگاه به نمایش گذاشته اند.
ˈسید محمد محسن حسینیˈ روز شنبه در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشجویان سعی کرده اند در این غرفه ها نحوه قرآن آموزی و نوع برخورد مردم مسلمان کشورشان را با این کتاب آسمانی به تصویر بکشند.
وی گفت: در این جامعه در حال حاضر بیش از سه هزار دانشجوی دختر و پسر از 47 کشور جهان مشغول به تحصیل هستند یا دانش آموخته شده اند که این دانشجویان از کشورهای قاره آفریقا، آسیای میانه، اروپا، همسایه ایران و آسیای شرقی می باشند.
وی اظهار کرد: جامعه المصطفی العالمیه، دانشجویان غیرایرانی علاقمند به علوم اسلامی را از طریق سایت اینترنتی جذب می کند و پس از ثبت نام، برگزاری آزمون، آموزش زبان فارسی در 11ماه و ارایه آموزش های لازم در سطح متون دانشگاهی - حوزوی، آنان را به عنوان مبلغین مذهبی به کشورهای خود باز می گرداند.
حسینی افزود: پذیرفته شدگان در آزمون ها و مصاحبه های علمی ورودی جامعه المصطفی العالمیه در قالب دوره های بلندمدت و کوتاه مدت به صورت حضوری و مجازی شرکت می کنند.
وی بیان کرد: اکنون از مجموع طلاب خارجی این جامعه هزار و 238 نفر مشغول به تحصیل بوده و باقی آنان دانش آموخته شدند که محصلین در 28 رشته و گرایش در سطوح مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و سطح چهار حوزه در قالب نظام دانشگاهی با متون حوزوی مشغول به تحصیل هستند.
وی اظهار کرد: جامعه المصطفی العالمیه مشهد با بهره گیری همزمان از نظام آموزشی حرفه ای و بهره مندی از آخرین دستاوردهای مدیریت و برنامه ریزی آموزشی با بیش از 20 عضو هیات علمی و 233 استاد در قالب 20 گروه علمی – تربیتی همکاری می کند.
وی گفت: برخی رشته گرایش های این مرکز شامل زبان فارسی، معارف اسلامی، علوم قرآن و حدیث، کلام اسلامی، فقه و معارف اسلامی، فلسفه و عرفان اسلامی، معارف اسلامی و حقوق، حقوق جزا و جرم شناسی، تفسیر تطبیقی، قرآن و علوم گرایش های علوم تربیتی است.
حسینی افزود: متون درسی رشته گرایش های این مرکز با پیشرفته ترین ابزار و فناوریهای آموزشی تدریس و در پایان هر دوره آموزشی مدرک رسمی مورد تایید مراکز و سازمانهای بین المللی به دانش آموختگان ارایه می شود.
وی مدرسه عالی خواهران، مدرسه عالی برادران، دو کتابخانه مجهز، اداره توسعه و فناوری، اداره توسعه منابع انسانی، بنیاد خیرین، مرکز آموزشهای کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی را از بخشهای مختلف جامعه المصطفی مشهد برشمرد.
مسوول تشریفات و امور بین الملل جامعه المصطفی العالمیه مشهد گفت: این جامعه چهار حوزه دیگر در شهرهای اصفهان، گرکان، تهران و قشم دارد که همه این مراکز زیر نظر جامعه المصطفی قم اداره می شوند.
جامعة المصطفی العالمیة یک نهاد آموزشی، پژوهشی که در علوم اسلامی و انسانی برای متقاضیان غیر ایرانی تحصیل در این علوم فعالیت می کند.
به گزارش ایرنا، نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد با حضور شرکت کنندگان داخلی و 21 کشور خارجی در بیش از 30 بخش و 700 غرفه و 20 هزار مترمربع وسعت تا 27 ماه مبارک رمضان برابر با سوم مرداد ماه جاری در محل نمایشگاه بین المللی این شهر برای بازدید علاقه مندان دایر است.
7489/659/506
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
28/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]