تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820347836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بایدها و نبایدهای بیماران گوارشی در ماه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بایدها و نبایدهای بیماران گوارشی در ماه رمضان
کد خبر: ۴۱۷۲۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۵ - 17 July 2014


یک فوق تخصص گوارش با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به بیماری التهابی روده از نوع شدید نباید روزه بگیرند، گفت: بیمارانی که مبتلا به رفلاکس معده هستند ممکن است در ایام روزه داری، بیماری و بوی بد دهان آنها تشدید شود.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا تسلیمی گفت:‌ مبتلایان به زخم معده و بیمارانی که دچار عوارض سوراخ شدن معده یا عمل جراحی هستند، نمی توانند روزه بگیرند.

وی با تاکید به اینکه بیماران مبتلا به بیماری التهابی روده از نوع شدید نباید روزه بگیرند، خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به کولیت در صورتی که بیماری آن ها درحالت خاموشی و عدم فعالیت است می توانند روزه بگیرند همچنین اگر بیماری در وضعیت خفیف یا متوسط باشد توصیه می شود ابتدا با پزشک خود مشورت کنند و سپس روزه بگیرند.

مبتلایان به رفلاکس معده، در زمان روزه داری از مسواک استفاده کنند

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: روزه داری برای بیمارانی که مبتلا به کولیت عصبی هستند، مفید است. همچنین بیمارانی که مبتلا به رفلاکس معده هستند ممکن است در ایام روزه داری بیماری و بوی بد دهان آن ها تشدید شود بنابراین توصیه می شود در زمان افطار و سحر به طور متناوب از مسواک استفاده کنند.

بیماران که مبتلا به خون ریزی معده هستند نمی توانند روزه بگیرند

این فوق تخصص گوارش با اشاره به اینکه بیمارانی که مبتلا به خون ریزی معده هستند نمی توانند روزه بگیرند، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به میکروب هلیکوباکتری هستند باید در خصوص درمان هر 12 ساعت یک بار دارو مصرف کنند همچنین باید در خصوص روزه گرفتن با پزشک خود مشورت کنند و دارو های خود را در زمان افطار و سحر مصرف کنند.

تسلیمی در پایان تصریح کرد: بیمارانی که سابقه کولیت و در طول روز هفت تا هشت نوبت اجابت مزاج دارند، باید در خصوص روزه داری با پزشک خود مشورت کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن