واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه: بخش خصوصی برای مبارزه با پدیده اعتیاد به کمک دولتی ها می آید کرمانشاه - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص کمک بخش خصوصی به بخش دولتی برای مبارزه با پدیده اعتیاد اعلام آمادگی کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈکیوان کاشفیˈ عصر سه شنبه در اولین نشست مجمع خیرین مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه که با حضور استاندار در سرسرای اجتماعات اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: اعتیاد امروز به عنوان یکی از خانماسوزترین بلای جوامع شناخته شده و متاسفانه این پدیده در کشور ما هم وضع خوبی ندارد.
وی افزود: نرخ بالای بیکاری باعث گرایش ناخودگاه جوانان بسیاری به پدیده اعتیاد شده و این مسئله بخصوص در استان های کمتر برخورداری نظیر کرمانشاه پررنگتر و بیشتر به چشم می آید.
کاشفی ادامه داد: پدیده اعتیاد ناخودآگاه امنیت اجتماعی را نیز کاهش می دهد و همین مسئله می تواند روی سرمایه گذاری، کسب و کار و رونق تولیدات نیز اثر منفی بگذارد و در نهایت اقتصاد جامعه آنگونه که باید پیشرفت نکند.
رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه افزود: بنابراین اگر می خواهیم کشور رونق اقتصادی داشته باشد باید بتوان با پدیده هایی منفی اجتماعی نظیر بیکاری و اعتیاد مبارزه و آن ها را کنترل کرد، چراکه هرجامعه ای که بیکاری در آن به بیش از هشت درصد برسد آماده ورود به بسیاری از بحران ها نظیر همین مسئله اعتیاد است.
وی در پایان، ضمن آنکه خواستار تقویت مراکز ترک اعتیاد و مشاوره در استان شد، از آمادگی بخش خصوصی برای کمک به بخش دولتی در جهت کنترل و مبارزه با پدیده اعتیاد از طریق تقویت مجمع خیرین مبارزه با اعتیاد خبر داد و گفت: همکاری این دو بخش تا حد زیادی در جلوگیری از افزایش پدیده اعتیاد موثر خواهد بود.
*** کاهش سن اعتیاد در کرمانشاه به 20 تا 25 سال
در ادامه این نشست، مدیر گروه پیشگیری بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به راه اندازی مراکز خدماتی این دانشگاه برای افراد معتاد و زنان در معرض آسیب و همچنین آزمایشگاه های مختلف گفت: از سال 90 تا 92 بیش از 900 نفر در استان از خدمات این مراکز برخوردار شدند.
دکترˈ ناهید خادمیˈ اظهار داشت: این افراد در مراکز مشاوره، مراکز کاهش آسیب و آزمایشگاه های تخصصی و رفرانس تحت مراقبت و درمان قرار گرفته و خدمات ارائه شده بهره مند شدند.
وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز سلامت زنان استان کرمانشاه، افراد تحت پوشش در این مرکز را 276 نفر عنوان کرد و افزود: ماهیانه یک هزار و 600 بسته کاهش آسیب میان آنان توزیع می شود، ضمن اینکه 20 نفر آنان در حال فراگیری بحث حرفه آموزی و اشتغالزایی قرار دارند و بیش از 30 نفر نیز در حال کسب مدرک خیاطی هستند.
خادمی، ارتقای سلامت زنان و خانواده، حمایت و توانمندسازی زنان، کاهش آسیب های اجتماعی را از مهمترین اهداف ایجاد مرکز فوق برشمرد و گفت: خدمات ارائه شده در این مرکز رایگان است.
وی در پایان، از کاهش سن اعتیاد در استان به 20 تا 25 سال نیز خبر داد و در عین حال از افزایش تعداد زنان معتاد و دسترسی آسان به انواع مواد مخدر از جمله شیشه ابراز نگرانی کرد.
7458/567
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
25/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]