واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ تير ۱۳۹۳ (۱۶:۴۵ب.ظ)
بومي سازي هشت هزار قطعه در شرکت فولاد خوزستان مدير برنامه ريزي استراتژيک شرکت فولاد خوزستان گفت: تاکنون بيش از هشت هزار قطعه و تجهيزات مهم فرآيند فولادسازي در اين شرکت بومي سازي شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، مهران عباس زاده، مدير برنامه ريزي استراتژيک شرکت فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب گفت: بيشتر قطعات بومي سازي شده، مربوط به ساخت اين کارخانه و کوره ها بوده است.
وي گفت: بسياري از پروژه هاي بومي سازي در فولاد خوزستان براي نخستين بار در کشور تحقق يافته اند.
عباس زاده ادامه داد: ظرفيت اسمي شرکت فولاد خوزستان از يک ميليون و 500هزار تن شمش فولاد در سال 68 هم اينک به سه ميليون و 700هزار تن رسيده و در مجموع 25درصد توليد فولاد خام کشور را به خود اختصاص مي دهد.
وي از افزايش ظرفيت توليد شمش شرکت تا پنج ميليون تن در سال 95 خبر داد و افزود: در افق سال 1404 و با دستيابي به توليد 54ميليون و 600هزار تن انواع محصولات و 13ميليون و 600هزار تن شمش، فولاد خوزستان يکي از بزرگترين توليد کننده هاي محصولات نيمه نهايي و نهايي فولاد در منطقه خواهد شد.
وي گفت: توليد شمش فولاد اين شرکت در سال 92، 1.6درصد نسبت به سال 91 و 63 درصد نسبت به سال 86 که دو ميليون و 175هزار تن بود، رشد دارد.
وي با بيان اينکه در مقابل اين ميزان افزايش توليد 50درصد نيز از ميزان آلايندگي کارخانجات اين شرکت کاسته شده افزود: در چارچوب استقرار نظام مديريت زيست محيطي در شرکت تاکنون عمليات اجرايي 73پروژه کنترل آلودگي با سرمايه گذاري افزون بر يک هزار و 211ميليارد ريال تکميل شده و 12پروژه ديگر نيز با 285ميليارد ريال اعتبار در دست اجراست.
مدير برنامه ريزي استراتژيک شرکت فولاد خوزستان از مهم ترين برنامه هاي زيست محيطي انجام شده در شرکت به احداث تصفيه خانه پساب صنعتي با ظرفيت اوليه سه هزار متر مکعب در ساعت و پروژه حفاظت از رودخانه کارون با 31ميليارد و 754هزار يورو که پارسال به بهره برداري رسيد اشاره کرد.
وي توسعه فضاي سبز و احداث تپه سبز در سايت صنعتي شرکت، بهره برداري پروژه غبارگير کوره شماره يک بخش فولادسازي و نصب سامانه غبارگير در بخش هاي مواد اوليه و احيا را از ديگر اقدام هاي زيست محيطي فولاد خوزستان برشمرد.
عباس زاده گفت: با توجه به پيشينه صادرات بيش از دو ميليون تن محصول به کويت و يک ميليون و 600هزار تن به چين، هم اينک اين شرکت به طور مجدد حضور خود را در عرصه صادرات شروع کرده و اميد مي رود در حوزه کشورهاي تايوان، هندوستان، امارات، عمان و ديگر کشورها گسترش دهد.
وي افزود: فعاليت هاي صورت گرفته در سرمايه گذاري به منظور تکميل زنجيره تامين شرکت شامل سرمايه گذاري در مجتمع فولاد شادگان در قالب طرح کارخانه هاي احيا و فولاد سازي است.
وي توضيح داد: مشارکت در اين طرح به صورت 65درصد شرکت فولاد خوزستان و 35درصد سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو) بوده،و راه اندازي واحد احيا در سال 94 و واحد فولادسازي در سال 95 پيش بيني شده است.
عباس زاده اضافه کرد: پيش بيني مبلغ سرمايه گذاري طرح حدود 10هزار ميليارد ريال براي دستيابي به ظرفيت يک ميليون تن خواهد بود و اکنون پيشرفت آن در واحد احيا 70 و در واحد فولادسازي حدود 40درصد است.
وي ادامه داد: بيمارستان 96تخت خوابي شهداي فولاد خوزستان هم در 27هزار متر مربع مساحت و 14هزار متر مربع زيربنا در دست اجراست و تاکنون حدود 138ميليارد ريال براي آن هزينه شده است.
شرکت فولاد خوزستان بزرگ ترين عرضه کننده شمش فولاد در کشور در سال 68به بهره برداري رسيد.
اين شرکت با وسعت 8/3 کيلومتر مربع، در مجاورت شهر اهواز، مرکز خوزستان در جنوب غربي کشور، واقع است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]