واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سخنگوی کمیسیون فرهنگی: طرح امر به معروف به دنبال رسیدن به وضع مطلوب است تهران - ایرنا- سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت که این کمیسیون در تلاش است تا در قالب طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، وضعیت مطلوبی را برای تحقق این واجب دینی فراهم کند.

«سیدعلی طاهری» درباره جلسه روز یکشنبه این کمیسیون به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این جلسه با حضور مسوولانی از ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده مردم گرگان در مجلس افزود: در این جلسه حجت الاسلام سیداحمد زرگر دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و عباسعلی کدخدایی مشاور دبیر شورای نگهبان حضور داشتند.
وی افزود: کدخدایی به عنوان یک مطلع و مشاور دبیر شورای نگهبان در این جلسه حضور یافت تا بندهای پیش بینی شده در این طرح مغایرتی با قانون اساسی نداشته باشد و با مانع شورای نگهبان رو به رو نشود.
طاهری خاطر نشان کرد که این طرح روز سه شنبه این هفته در کمیسیون مشترک کمیسیون های فرهنگی و قضایی بار دیگر مورد بررسی قرار می گیرد.
نماینده مردم گرگان در مجلس با یادآوری این که این طرح بر اساس اصل هشتم قانون اساسی تدوین شده است، گفت: بر اساس این اصل، در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت است.
وی یادآور شد: قانون اساسی شرایط و کیفیت این را به عهده قانون گذاشته است و ضروری است که در این زمینه قانونگذاری صورت گیرد.
طاهری با بیان این که طی 35 سال گذشته توجه با وجود تشکیل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، آنگونه که شایسته است به این اصل قانون اساسی توجه نشده است، گفت: دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر به اعضای کمیسیون توضیح داد که در این مدت تلاش هایی صورت گرفته اما کمبود امکانات و بودجه مانع انجام برنامه ها بوده است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز امیدواری کرد که در قالب این طرح ساز و کار لازم برای تحقق این فریضه واجب اسلامی به گونه ای فراهم شود که به وضع مطلوب برسیم.
سیام**2025**9103 **1449
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]