محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827598102
گفت و گوهای هسته یی در پیچ دشوار
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی روزنامه های ایران/یکشنبه 22 تیر 1393 گفت و گوهای هسته یی در پیچ دشوار تهران-ایرنا-دور ششم گفت و گوهای هسته یی میان ایران و گروه 1+5 با پیوستن وزیران امور خارجه، وارد مرحله ی حساس و البته دشواری شده است. روزنامه های امروز ایران به تحلیل آخرین وضعیت این گفت و گوها پرداختند.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 22 تیر 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
***گفت و گوهای هسته یی در پیچ دشوار
گفت و گوهای هسته یی در حالی در وین پایتخت اتریش در جریان است که روزنامه ها به رسم همیشه، از موضع های متفاوتی به گفت و گوها نگاه کردند.
روزنامه ی «اعتماد» در گزارشی با اشاره به دیدار امروز وزیران امور خارجه ی ایران و آمریکا از امیدواری به پیشرفت مذاکرات گفت و نوشت: «پیشرفت نسبتا خوب»؛ این نخستین اظهارنظر مثبت درباره مذاکرات وین 6 بعد از گذشت 12 روز است. سخنی که در آستانه ورود وزرای خارجه سه کشور اروپایی و امریکا به وین می تواند به مثابه فرش قرمزی جلوی پای آنها باشد. به گفته عباس عراقچی این «پیشرفت نسبتا خوب» مربوط به نگارش متن توافق جامع می شود. این اما آخر خط «توافق» نیست. عراقچی گفته است که «در موضوعات اساسی و جدی هنوز پیشرفتی صورت نگرفته است» و این همان چیزی است که 4 وزیر امور خارجه را به وین کشانده است. همان گونه که عراقچی گفته تاکنون درباره بیش از 60 تا 65 درصد متن، توافق شده است. البته عراقچی ابراز امیدواری کرده که با حضور وزرای امور خارجه در وین طی روزهای آتی پیشرفت هایی در مسائل محتوایی ایجاد شود و می گوید: «تصمیماتی هست که باید وزرا بگیرند و در سطح معاونان وزیر و کارشناسان نیست. امیدواریم وزرا که می آیند آمادگی این را داشته باشند که نسبت به تصمیم گیری های سخت همت کنند. »
روزنامه ی «آفتاب یزد» نیز در یادداشتی از «حشمت الله فلاحت پیشه» نماینده ی پیشین مجلس نوشت: مذاکرات هسته ای وین 6 همچنان ادامه دارد و نکته بارز این مذاکرات، جدیتی است که طرفین برای به نتیجه رسیدن مذاکرات به خرج می دهند و این امر بی سابقه است.
به نوشته ی فلاحت پیشه اگر طرفین بجای بحث بر سر کمیت تعداد سانتریفیوژها، در مورد کیفیت آن ها به توافق برسند، یعنی به گونه ای عمل بشود که بند اساسی توافقنامه ژنو 3 که مربوط به شناسایی حقوق هسته ای ایران است به رسمیت شناخته شود، در این صورت بخش عمده ای از مسیر پیموده شده و گام دیگر مربوط به تحریم هاست.
روزنامه «دنیای اقتصاد» نیز در گزارشی از تمایل کنگره ی آمریکا برای تمدید توافق با ایران خبر داد و نوشت: معاونان قانون گذاران و اعضای کنگره آمریکا به خبرگزاری رویترز گفته اند که مجلس نمایندگان به رغم درخواست های جمهوری خواهان و برخی دموکرات ها برای کنار گذاشتن مذاکرات هسته ای و بازگشت به تحریم های سخت علیه تهران از تمدید توافق اولیه ژنو حمایت خواهند کرد.
در همین حال روزنامه ی «رسالت» در خبری با عنوان «نباید به بهانه آسایش مردم قراردادی ذلت بار امضا شود» نقل از آیت الله «ناصر مکارم شیرازی» نوشت: ایران اسلامی، ملت و دولت باید عزت داشته باشند و ما برای حفظ این عزت تا به حال هزینه های زیادی پرداختیم و خواهیم پرداخت؛ مبادا بعضی در گوشه و کنار با خیال زندگی راحت، پای قراردادهایی امضا کنند که برای ملت ما ذلت بار است؛ آن چنان راحتی که در سایه ذلت تأمین می شود، ارزشی نداشته و باید در قراردادها، عزت، عظمت و شوکت کشور حفظ شود.
***سکوت خاتمی شکست: ممنوع البیان و تصویر نیستم
به دنبال درخواست هفته ی پیش 9 نماینده ی مجلس از وزیر دادگستری مبنی بر اجرای آن چه حکم ممنوع التصویری، ممنوع البیانی و ممنوع الخروجی «سید محمد خاتمی» رییس جمهوری پیشین، وی سرانجام به این موضوع واکنش نشان داد و هرگونه حکمی در این ارتباط را رد کرد.
روزنامه ی «شرق» گزارش نخست خود را به همراه تصویری از خاتمی به این موضوع اختصاص داد. به نوشته ی شرق خاتمی که فعلا ترجیح می دهد در دیدارهای عمومی با گروه های مختلف یا در جلسات عمومی نظرات و دیدگاه های خود را مطرح کند، روز گذشته در حاشیه مراسم ختم پدر محسن آرمین نسبت به این نامه واکنش نشان داد. او در واکنش به تذکر نمایندگان مجلس به وزیر دادگستری برای اهتمام در اجرای حکم ممنوع البیان و ممنوع التصویرشدنش گفت: «از سوی شورایعالی امنیت ملی چنین چیزی به من ابلاغ نشده است».
به نوشته ی این روزنامه سیدمحمد خاتمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نظر شما درخصوص تذکرات مجلس پیرامون ممنوع البیان و ممنوع التصویرشدنتان چیست به مزاح گفت: «من ممنوع البیان هستم و نمی توانم در این مورد صحبت کنم.» وی در پاسخ به سوالی دیگر که آیا چنین حکمی از سوی شورایعالی امنیت ملی به شما ابلاغ شده است، گفت: «خیر چنین چیزی وجود ندارد.» رییس دولت اصلاحات همچنین در پاسخ به این سوال که به نظر شما چنین اقداماتی با چه انگیزه ای از سوی برخی از نمایندگان صورت می گیرد؟ گفت: «این سوال را باید از خودشان بپرسید.»
روزنامه ی «آرمان» نیز گزارشی را در این خصوص منتشر کرد. این روزنامه با اشاره به اینکه وزیر دادگستری جزو نخستین افرادی بود که به چنین اقدامی از سوی نمایندگان واکنش نشان داده و آن را بیشتر نوعی تذکر تا حکم دانست، از قول «موسوی لاری» وزیر سابق کشور در دوران اصلاحات نوشت: آقای خاتمی به عنوان یک شهروند ایرانی حق دارد از تمام حقوق قانونی خود برخوردار باشد ولی متأسفانه عده ای به خاطر مشکلات خودشان دست به این اقدامات می زنند و در واقع به دنبال نوعی فرافکنی و ایجاد نوعی محدودیت هستند و این اقدامات مورد قبول نیست.
«محمد کیانوش راد» نماینده ی مردم اهواز در مجلس ششم و عضو جبهه ی مشارکت ایران اسلامی نیز در گفت و گو با آرمان، هجمه به خاتمی را موجب افزایش محبوبیت بیشتر او دانست.
کیانوش راد گفت: مهم ترین مساله ای که در جامعه امروز ایران وجود دارد، واقعی بودن تمایل به اصلاحات و جریان روشنفکری دینی و میل به مشارکت پذیری مردم است به همین دلیل هنگامی که مردم احساس کنند افرادی در این چارچوب حرکت می کنند آنها را مورد توجه و احترام قرار می دهند. محبوبیت آقای خاتمی هم صرفا به همین دلایلی است که عنوان شد.
وی در بخش دیگر گفت و گو با آرمان تصریح کرد: طبیعی است کسانی که با جریان مردم سالاری میانه خوبی ندارند با هرگونه اندیشه ای که به منتقدین و مخالفین اجازه ظهور و بروز بدهد، مخالف خواهند بود به همین دلیل تلاش زیادی صورت گرفت تا خاتمی و اصلاح طلبان را در میان مردم بد جلوه دهند اما تحلیلگران واقع بین اصولگرا نیز می دانند که محبوبیت آقای خاتمی نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه روز به روز درحال افزایش است. متاسفانه برخی صاحبان تریبون های رسمی و برخی از اصولگرایان از ادبیاتی توهین آمیز در مقابل مخالفین خود ازجمله آقای خاتمی استفاده کرده اند.
***بغض تلخ جهان برای غزه
حملات رژیم صهیونیستی به غزه همچنان ادامه دارد. امروز نیز روزنامه های ایران یکی از مهمترین محورهای خبری و تحلیلی خود را به این موضوع اختصاص دادند.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» در خصوص واکنش های جهانی به شرایط غزه نوشت: به دنبال افزایش حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشته و زخمی شدن صدها فلسطینی، جمع زیادی از مردم کشورهای مختلف جهان ضمن اعلام همبستگی خود با مردم فلسطین، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم و خشم خود را نسبت به حملات وحشیانه به غزه را نشان دادند.
بر اساس این گزارش، مردم کشورهایی نظیر اردن، ترکیه، انگلیس، نروژ، لبنان، موریتانی، مراکش، پاکستان، هند، آفریقای جنوبی، آمریکا و ... طی روزهای اخیر با برگزاری تجمع هایی، اعتراض خود نسبت به اقدام های صهیونیست ها را نشان داده اند.
روزنامه ی «اطلاعات» هم در گزارش خود با عنوان «نفرت جهانی از صهیونیسم» به واکنش «حسن روحانی» رییس جمهوری ایران به حوادث غزه اشاره کرد و نوشت: رئیس جمهوری اسلامی ایران و رئیس دوره ای جنبش عدم تعهد با صدور بیانیه این جنبش، ضمن محکومیت شدید جنایات سازمان یافته صهیونیست ها علیه فلسطینیان، از همه نهادها و مجامع مسئول منطقه ای و بین المللی خواست تا در اسرع وقت به وظایف قانونی و انسانی خود، در چارچوب لغو فوری و کامل محاصره نوار غزه و ارسال کمک های انساندوستانه به مردم فلسطین عمل نمایند.
روزنامه ی «ابتکار» نیز در گزارشی با عنوان «روحانی پیام رسان مردم غزه شد» نوشت: روحانی شامگاه جمعه با امیر کویت که رئیس دوره ای اتحادیه عرب نیز هست، تلفنی گفت وگو کرد و ضمن ابراز نگرانی شدید از تهاجم بی رحمانه رژیم صهیونیستی به مردم غزه، خواستار اقدامی فوری از سوی مجامع بین المللی و کشورهای منطقه به خصوص سازمان همکاری های اسلامی و اتحادیه عرب برای توقف حملات به غزه شد.
به گزارش ابتکار، روحانی همچنین در تماس های تلفنی با «اردوغان» و رییس جمهوری اندونزی، با حساس توصیف کردن شرایط غزه، بر ضرورت مشارکت و همکاری فعال کشورهای اسلامی و اعضای جنبش عدم تعهد مبنی بر توقف فاجعه در غزه تاکید کرد.
«سعید آقا علیخانی» پژوهشگر امور خاورمیانه نیز در یادداشت امروز خود در روزنامه ی «ایران» در خصوص شرایط بحرانی غزه، اقدام اسراییل در حمله به این منطقه را از دو دیدگاه مختلف مورد بررسی قرار داد. او قتل سه نوجوان شهرک نشین اسراییلی و در پی آن شکنجه و سوزانده شدن نوجوانی فلسطینی را عامل نخست شعله ور شدن این جنگ دانست و در توصیف عامل دوم نوشت: قتل شهروندان نه علت که خود معلول حوادث دیگری است.
این تحلیلگر در ادامه، اصرار لجوجانه ی اسراییل در پیگیری پروژه های شهرک سازی خود با وجود مخالفت جهانی و حتی اعتراض آمریکایی ها را یکی از عامل های افزایش تنش دانست و نوشت: این شهرک ها به شکلی عامدانه و به گونه ای طراحی شده اند که علاوه بر وجه غیر قانونی تاسیس شان، در مسیرهای عموما پر تردد میان کار و خانه فلسطینیان بنا می شوند و پس از مدتی با استدلال عجیبی به نام «حق دفاع ساکنان مسلح از حریم های خود» عملا فلسطینیان محروم از حقوق های اجتماعی را وادار به واکنش می کنند.
***تلاش برای جریان سازی علیه مطهری
قطار هجمه و شکایتِ نمایندگان تندروی مجلس شورای اسلامی این بار در ایستگاه «علی مطهری» نماینده ی اصولگرای مجلس ایستاد. در پی اظهارهای اخیر مطهری در شهر نجف آباد اصفهان درخصوص رفع حصر دو نامزد معترض به نتایج انتخابات سال 88، عده یی از نمایندگان، از مطهری به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کردند.
به گزارش آرمان، نمایندگان این اظهارات و رفتارهای مطهری را دور از شأن نمایندگی اش دانسته و به همین خاطر از وی شکایت کردند.
آرمان همچنین در گفت و گو با «عوض حیدر پور» عضو کمیسیون نظارت بر رفتار نمایندگان مطلع شد که اعضای این کمیسیون هیچ اطلاعی از شکایت ادعایی برخی رسانه ها ندارند.
روزنامه ی اعتماد نیز در گزارش خود در این خصوص، با اشاره به اقدام نمایندگان مبنی بر جمع آوری امضا علیه مطهری نوشت: شکایت از علی مطهری چیز تازه یی نیست. این بار گروهی از همکارانش از او شکایت کرده اند. همکارانی که البته اصلا همفکر او نیستند... تندروهای مجلس این روزها آنقدر از دست علی مطهری شاکی هستند که شکایت خود را مکتوب کنند و به جایی بسپارند تا بلکه رسیدگی شود.
به گزارش اعتماد، اعتراض نمایندگان به سخنان مطهری که در نجف آباد و در سالروز شهادت شهید بهشتی عنوان شد، شامل چهار نکته بود: موضع او نسبت به برخورد با آیت الله منتظری(که مطهری آن را تند و غیر ضروری خوانده بود)، سخنان او درباره مرجعیت حضرت امام که گفته بود شهید مطهری نخستین کسی بود که امام را کشف کرد و با همراهی مرحوم منتظری کلاس درس اصول و فقه امام را تشکیل دادند و مقدمات مرجعیتش را فراهم کردند، سوم این موضع گیری او که گفته بود در ابتدای انقلاب می شد جور دیگری با گروه هایی چون سازمان مجاهدین خلق برخورد کرد و در نهایت، سخنان مطهری درباره رفع حصر.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**ع.م**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
امروز؛ آغاز «اپیزود ششم» گفت و گوهای هسته یی
امروز آغاز اپیزود ششم گفت و گوهای هسته یی تهران-ایرنا-دور ششم گفت و گوهای هسته یی میان ایران و گروه 1 5 در حالی از امروز آغاز می شود که نزدیک شدن به پایان موعد 6 ماهه ی نخست برای تدوین سند نهایی توافق حساسیت و اهمیت دوچندانی به این دور داده است گفت و گوهای هسته یی به روزهای حسگفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا/ مقصر شکست مذاکرات؟!
گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا مقصر شکست مذاکرات برخی تحلیل گران ادعا میکنند که پیام چند روز پیش جان کری و پیام توییتری محمدجواد ظریف نشان از مشکلات زیاد دررسیدن به توافق دارد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز روزنامه آمریکایی "لسآنجلسحذف موضوع عراق از گفتگوهای هستهای وین
حذف موضوع عراق از گفتگوهای هستهای وین مقام های ایران و آمریکا امروز پنجشنبه گفتند که تصمیم ندارند در حاشیه مذاکرات هسته ای در مورد بحران عراق به بحث و تبادل نظر بپردازند آفتاب به گزارش ایرنا خبرگزاری رویترز از وین - محل برگزاری گفتگوهای هسته ای میان تهران و قدرت های غربی- نوآخرین گزارش مایکل مان از گفتگوهای هستهای
آخرین گزارش مایکل مان از گفتگوهای هستهایتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۲۲ ۳۰ سخنگوی اشتون اعلام کرد که گفتگوهای فشرده هستهای ایران و گروه ۱ ۵ نشستهای دوجانبه و هیئتهای کارشناسی همچنان ادامه دارد به گزارش تسنیم مایکل مان سخنگوی مسئول سیاست خارجی و امحذف موضوع عراق از گفتگوهای هسته ای وین
حذف موضوع عراق از گفتگوهای هسته ای وین تهران – ایرنا – مقام های ایران و آمریکا امروز پنجشنبه گفتند که تصمیم ندارند در حاشیه مذاکرات هسته ای در مورد بحران عراق به بحث و تبادل نظر بپردازند به گزارش ایرنا خبرگزاری رویترز از وین - محل برگزاری گفتگوهای هسته ای میان تهران و قدرت هایسنگ اندازی سازمان ملل در مسیر گفتگوهای هسته ای ایران و 1+5
بین الملل ایران در جهان سنگ اندازی سازمان ملل در مسیر گفتگوهای هسته ای ایران و 1 5 کمیسر حقوق بشر سازمان ملل مدعی شد به دلیل نگران کننده بودن وضعیت حقوق بشر در ایران باید این مسئله در گفتگوهای هسته ای لحاظ شود به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز دور ششم مذاکرات هسته ای ایدر گفتوگوهای هستهای حرقی از عراق نیست
در گفتوگوهای هستهای حرقی از عراق نیست مقام های ایران و آمریکا امروز پنجشنبه گفتند که تصمیم ندارند در حاشیه مذاکرات هسته ای در مورد بحران عراق به بحث و تبادل نظر بپردازند کد خبر ۴۱۳۱۵۱ تاریخ انتشار ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۲۱ ۲۳ - 03 July 2014 مقام های ایران و آمریکا امروز پنجشنبه گفتنشرکت های فرانسوی گفت و گوهای هسته ای ایران را به دقت دنبال می کنند
شبکه تلویزیونی 24 فرانسه شرکت های فرانسوی گفت و گوهای هسته ای ایران را به دقت دنبال می کنند تهران - ایرنا - شبکه تلویزیونی 24 فرانسه اعلام کرد مذاکرات هسته ای ایران توسط شرکت های فرانسوی علاقه مند به سرمایه گذاری در این کشور به دقت دنبال می شود به گزارش گروه اقتصادی ایرنا و بهجروسالم پست: نتانیاهو فاز جدید مذاکرات علیه گفتگوهای هستهای ایران را کلید زد
جروسالم پست نتانیاهو فاز جدید مذاکرات علیه گفتگوهای هستهای ایران را کلید زد جروسالم پست نوشت یوسی کوهن مشاور امنیت ملی اسرائیل و یووال اشتیتز وزیر اطلاعات این هفته به آمریکا سفر می کنند تا کاخ سفید را در مورد عدم توافق بد با ایران تحت فشار بگذارند به گزارش نامه نیوز این سفررسانه آلمانی: سفر وزرای خارجه 1+5 به وین، اقدامی برای نگاهی به بیلان گفتوگوهای دشوار انجام شده
رسانه آلمانی سفر وزرای خارجه 1 5 به وین اقدامی برای نگاهی به بیلان گفتوگوهای دشوار انجام شده دویچه وله نوشت کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا وزیران خارجه کشورهای مذاکرهکننده با ایران را فراخوانده تا با حضور در وین نگاهی به بیلان گفتوگوهای دشوار انجام شده با ایچه کسی به جای اشتون سکاندار گفتگوهای هستهای با ایران میشود؟ /خانم موگرینی یا توماس سیکروسکی و شاید هم کارل ب
چه کسی به جای اشتون سکاندار گفتگوهای هستهای با ایران میشود خانم موگرینی یا توماس سیکروسکی و شاید هم کارل بیلت برای ما ایرانیها انتخاب جانشین اشتون از آن جهت حائز اهمیت است که مذاکرات هستهای با رهبری جانشین اشتون ادامه پیدا خواهد کرد به گزارش نامه نیوز روزنامه آرمان در گزارموسویان: گفتگوهایی بین مقامات ایران و آمریکا برای حل بحران عراق انجام شده/ "تصمیمات سخت" گلوگاه مذاک
موسویان گفتگوهایی بین مقامات ایران و آمریکا برای حل بحران عراق انجام شده "تصمیمات سخت" گلوگاه مذاکرات هسته ای هستند سیدحسین موسویان دیپلمات ارشد اسبق ایرانی می گوید که آمریکا ارزیابی اشتباهی درباره وضعیت ارتش عراق قبل از اینکه این کشور را ترک کند داشت به گزارش نامهپایان گفتوگوهای اشمید و عراقچی در روز هشتم
چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۵۷ هشتمین روز از مذاکرات ایران و 1 5 با دستور کار نگارش متن پیشنویس توافق جامع پایان یافت به گزارش خبرنگار انرژی هستهای خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سیدعباس عراقچی و هلگا اشمید معاونان ظریف و اشتون به همراه همکاران و کارشناسان دیگر از ساعت 11 امبوربور در گفتوگو با فارس: عبور از پیچ تاریخی جز با وفاق ملی امکان پذیر نیست/ خط اعتدال جدا از فتنه و انحراف
بوربور در گفتوگو با فارس عبور از پیچ تاریخی جز با وفاق ملی امکان پذیر نیست خط اعتدال جدا از فتنه و انحراف استقائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت دولت باید در خط اعتدال باشد بنابراین حضور فتنهگران و انحرافیها در بدنه دولت آن را تا نزدیکیهای پرتگاه پیش میبرد حبیبمالینوسکی: موضوع اخراجم از بحرین در راستای تضعیف گفتوگوهای بحرین با مخالفان است
مالینوسکی موضوع اخراجم از بحرین در راستای تضعیف گفتوگوهای بحرین با مخالفان استمعاون وزیر خارجه آمریکا که منامه او را عنصر نامطلوب خوانده است تاکید کرد که این تصمیم بحرین به دنبال تضعیف گفتوگوها بین نظام و مخالفان است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری مرآة البحریمسایل منطقه موضوع گفتوگوهای سفیر ایران در کویت با معاون وزیر خارجه این کشور
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۰ سفیر کشورمان در کویت با معاون وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بنابر اعلام خبرگزاری کویت علیرضا عنایتی سفیر ایران در کویت روز گذشته با خالد سلیمان جار الله دیدار کرد در این دیدار روابط دو جانبهسلیمی در گفتوگو با فارس: مقامات آمریکایی دچار توهم شدهاند/ استفاده از انرژی صلحآمیز هستهای حق ایران است
سلیمی در گفتوگو با فارس مقامات آمریکایی دچار توهم شدهاند استفاده از انرژی صلحآمیز هستهای حق ایران استنماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقامات آمریکایی دچار توهم شدهاند گفت ایران ایالتی از ایالات آمریکا نیست حجتالاسلام علیرضا سلیمی نماینده مر-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها