محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841914850
دلایل تداوم رکود تورمی چیست؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دلایل تداوم رکود تورمی چیست؟ تهران - ایرنا - روزنامه رسالت در سرمقاله امروز خود از قول محمد کاظم انبارلویی نوشت: وقتی دکتر نهاوندیان به عنوان رئیس دفتر ریاست جمهوری منصوب شد بسیار خرسند شدم، او فردی متدین، خوش سابقه، باسواد و تحصیلکرده حوزه اقتصاد است. .
سوابق کاری او در جمهوری اسلامی نشانه کارآمدی اوست. آن هنگام که در یک نهاد مدنی وی از سوی تجار و بازرگانان به عنوان رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی انتخاب شد خدمات ماندگاری انجام داد. یکی از خدمات خوب او مشارکت در تصویب « قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار » مصوب 16/11/1390 مجلس شورای اسلامی است. قرار بود این قانون ، محیط کسب و کار را در ایران سامان دهد، به اجرای سیاست های اصل 44 سرعت ببخشد و نسبت بخش خصوصی با بخش دولتی را شفاف نماید.
دقت های زیادی در این قانون با هوشمندی آمده است تا تمامی موانع و مشکلات بر سر راه تولید و رونق اقتصادی را بردارد که از ذکر موارد آن به دلیل اینکه خارج از حوصله این مطلب است خودداری می کنم.
به موجب این قانون قرار بود اتاق های بازرگانی به صورت اتاق جنگ اقتصادی به نمایندگی از ملت به مقابله با جنگ اقتصادی دشمن عمل کنند. همچنین به موجب قوانین کشور شورای اقتصاد و شوراهایی نظیر آن در دولت به عنوان اتاق جنگ اقتصادی دولت علیه تبهکاری های اقتصادی دشمن وارد عمل شوند. قرار بود این دو اتاق به موجب
بند چ ماده یک قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار زیر سقف شورای گفتگو « ستاد مشترک جنگ اقتصادی» را سامان دهند.
ریشه اصلی شورای گفتگو در ماده 75 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی است. به موجب این قانون این شورا قرار بود به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی و با ترکیب زیر شکل گیرد.
1- 8 وزیر کلیدی دولت در حوزه اقتصاد
2- رئیس کل بانک مرکزی
3- معاون برنامه ریزی ونظارت راهبردی رئیس جمهور
4- دو نفر از معاونان قوه قضائیه به انتخاب رئیس قوه قضائیه
5- رئیس اتاق بازرگانی وصنایع ومعادن ایران و دبیرکل اتاق تعاون جمهوری اسلامی
6- رؤسای کمیسیون های اقتصادی، برنامه و بودجه ومحاسبات، صنایع و معادن و کشاورزی مجلس شورای اسلامی
7- شهردار تهران
8- هشت نفر از مدیران عامل شرکتهای برتر خصوصی و تعاونی از بخشها و رشته های مختلف
قرار بود محل دبیرخانه این شورا بدون دریافت کمک از دولت در اتاق بازرگانی وصنایع ومعادن ایران باشد.
این شورا طبق تبصره یک ماده 75 قانون برنامه پنج ساله پنجم قرار بود هر 15 روز یک بار تشکیل شود.
اکنون که سال آخر برنامه پنجم و سال سوم اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار است هیچ خبری از شکل گیری این شورا به شرح آنچه که گفته شد نه در دولت قبل و نه در دولت فعلی نیست.
گاهی روابط عمومی اتاق بازرگانی وصنایع و معادن خبر از تشکیل شورای گفتگو می دهد وقتی دوربین روی اعضای شرکت کننده می رود اکثر اعضای این شورا وفق ماده 75 غایب هستند. مصوبات شورا هم جنبه ارشادی دارد و به صورت یک نشست تشریفاتی در آمده است.
اکنون ملت ما درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی است. سرویس های جاسوسی سفارتخانه های دشمن در تهران بیشتر از آنکه متمرکز در حوزه سیاست، مسائل نظامی و هسته ای باشند در حوزه بازار ، اقتصاد و محیط کسب و کار ما مستقر هستند.
دست روی هر مانع تولید و توزیع کالا در داخل می گذاریم سر از یک باند مافیایی و تبهکار داخلی و خارجی در می آوریم.
در امرصادرات و واردات نیز با همین تبهکاران روبه رو هستیم.
قراربود شورای گفتگو در قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و قانون برنامه پنجم توسعه ، در نقش ستاد مشترک جنگ اقتصادی عمل کند وقتی این ستاد اکنون تعطیل یا نیمه تعطیل است انتظار عملیات مشترک و فتح قله های تصرف شده در حوزه اقتصاد توسط دشمنان خارجی و منافقین داخلی بیهوده است.
اینکه راهبردهای اقتصاد مقاومتی تاکنون عملیاتی نشده و بر زمین مانده است برای این است که « صف» و « ستادی» سامان نیافته است.
تازه اگر هم سامان یابد نیاز به « کار جهادی» است. با بخشنامه و مصوبات ارشادی کار پیش نمی رود.
اکنون به تولید کننده داخلی به عنوان پیاده نظام این نبرد بی امان اقتصادی می گوییم برو بجنگ اما ابزار لازم در اختیار او قرار نمی دهیم وموانع و مشکلات او را حل نمی کنیم و ده ها مانع و ایست و بازرسی جلوی او قرار داده ایم.
قرار بود شورای گفتگو این موانع را برطرف کند.
قرار بود تجار و بازرگانان ما با سامان دادن امر صادرات جان تازه ای به رونق تولید در داخل بدهند اما موانع و مشکلات گمرکی ، پولی، ارزی، بیمه ای وصرافی آنها را حل نکرده ایم.
تجار وبازرگانان تا بخواهند رموز تجارت را با دادن رشوه به عناصر دولتی و خصوصی کشف ورمزگشایی کنند فرصت های بسیاری را در آن سوی مرزها از دست داده و بازار را واگذارکرده اند .
آنها بازار را در یک روز، یک ساعت و یک لحظه ازدست می دهند و تا بخواهند دوباره آن را به دست آورند باید روزها و ماه ها و شاید سال ها بجنگند آن هم جنگی که مدیریت آن در « صف» و « ستاد» حساب و کتاب ندارد.
رئیس اتاق جنگ اقتصادی کشور به موجب قانون، وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی است اما او در این اندازه ظاهر نمی شود. چرا؟
چندی پیش یکی از مقامات عالی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفته بود60 درصد تولید ناخالص ملی کشور خارج از چتر و پوشش مالیاتی است! چرا؟
گفته می شود آقای رئیس جمهور اخیرا که به ترکیه رفته بود از پیشرفت های اقتصادی ترکیه شگفت زده شده بود و می گفت همه این پیشرفت در سایه گرفتن مالیات به موقع از شهروندان ترک بوده است. خوب اگر رئیس جمهور بخواهد از این شگفتی در آید باید به این سئوال پاسخ دهد چرا 60 درصد تولید ناخالص ملی کشور خارج از چتر و پوشش مالیات است؟ او می تواند از شورای گفتگو ( بخوانید ستاد جنگ اقتصادی کشور) بخواهد به این سئوال پاسخ دهد.
10 سال است نگارنده فریاد می زند درآمدها و هزینه های بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور شفاف نیست. با آنکه سالانه میلیاردها دلار سود می کند اما از دادن مالیات استنکاف می ورزد. یک اقتصاددان در بدنه دولت و مجلس وجود ندارد تا چرایی این رویداد تلخ را تشریح کند!
قرار بود طبق بند«د» ماده 91 قانون برنامه پنجم اتاق های بازرگانی و صنایع و معادن مشاور 3 قوه باشند. کدام یک از آنها از رؤسای سه قوه حکم مشاورت گرفته اند؟
قرار بود طبق همین ماده و بند، اتاق ها با تأسیس واحد « پایش»، اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی را پیگیری و گزارش های منظم لازم را به شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 بدهند.
آیا اکنون به این وظایف عمل می شود؟
قرار بود طبق تبصره یک ماده 76 قانون برنامه پنج ساله پنجم اتاق های بازرگانی با همکاری اتاق تعاون و شورای اصناف کشور قوانین و مقررات و بخشنامه های مزاحم و مخل تولید و سرمایه گذاری را شناسایی و برای ارتقای امنیت اقتصادی ، حقوق مالکیت و حمایت از سرمایه گذاری و تولید و صادرات و اشتغال کاری بکنند.
اکنون که سایه رکود و بیکاری برسر اقتصاد کشور سنگینی می کند پس از گذشت یکسال رئیس جمهور محترم می فرمایند؛
« بسته پیشنهادی دولت برای رونق تولید و خروج از رکود تا پایان تیرماه آماده می شود»؛این بسته را چه کسی تهیه کرده است و جایگاه او در اقتصاد کشور چیست؟ قانون برنامه پنجم و قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار می گوید جایگاه صدور چنین بسته پیشنهادی شورای گفتگو به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی است. وقتی این شورا تشکیل نمی شود و گاهی به صورت نیم بند با حضور برخی از اعضای آن تشکیل می شود چگونه توانسته است پس از گذشت یکسال از دولت یازدهم این « بسته» را مهیا کند؟
رئیس جمهور محترم در تبلیغات انتخاباتی خود از اقدامات یکصد روزه برای راه اندازی چرخ تولید و تداوم چرخش سانتریفیوژها سخن می گفت: امروز چرا پس از گذشت یکسال هر دو چرخ به کندی می چرخد؟
رسانه های دوم خردادی وابسته به استکبار جهانی با سوزنبانی افکار عمومی درهمگرایی با ژنرالهای جنگ اقتصادی دشمن علیه ملت می خواهند موضوع « پهنای باند» ، « مسئله فیلترینگ» و « رفتن خانم ها به استادیوم ها» و « آزادی سران فتنه از حصر » ،« فراموش کردن جنایت ها و خیانت های فتنه گران در سال 88 » و .... را به عنوان مسئله اصلی دولت جا بیندازند و مسائل اصلی و کلیدی کشور که به نان و رفاه مردم مربوط است را به طاق نسیان بکوبند. دولت باید هوشیار باشد و دغدغه اصلی خود را سامان دادن به اوضاع اقتصادی کشور و اجرای اقتصاد مقاومتی ، آن هم با عزم جهادی قرار دهد. بدون شک ملت از این رویکرد حمایت می کند.
اگر دولت به این سمت نرود رکود تورمی همچنان ادامه خواهد داشت.
دلیل عمده تداوم رکود تورمی بی سروسامانی « ستاد» و « صف» و بی حساب و کتابی برنامه های اقتصادی دولت است و حداقل این بخش ربطی به تهدیدها و تحریم های اقتصادی آمریکا ندارد .
اول**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]
صفحات پیشنهادی
دلايل تداوم ركود تورمي چيست؟
دلايل تداوم ركود تورمي چيست دليل عمده تداوم ركود تورمي بي سروساماني ستاد و صف و بيحساب و كتابي برنامههاي اقتصادي دولت است و حداقل اين بخش ربطي به تهديدها و تحريمهاي اقتصادي آمريكا ندارد کد خبر ۴۱۵۳۳۳ تاریخ انتشار ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۹ - 12 July 2014 رسالت در سرمقاله خدلایل ایجاد رکود تورمی در ایران
جامساز تشریح کرددلایل ایجاد رکود تورمی در ایران   افزایش تولید با کمک دولت و بانکها به بخش خصوصی باعث رشد اقتصادی و کاهش تورم میشود افزایش تولید با کمک دولت و بانکها به بخش خصوصی باعث رشد اقتصادی و کاهش تورم میشود محمود جامساز – کارشناس امور اقتصادی - در گفتوگو با ایسناستاندارگلستان:راهی جزرونق صنعت ومعدن برای جلوگیری ازرکود تورمی نیست
استاندارگلستان راهی جزرونق صنعت ومعدن برای جلوگیری ازرکود تورمی نیست گرگان- ایرنا- استاندار گلستان گفت برای جلوگیری از رکود تورمی راهی جز رونق صنعت و معدن نداریم و این به معنای نفی کشاورزی نیست به گزارش ایرنا حسن صادقلو چهارشنبه شب در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن در محل شراهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در گفت و گو با «علی دینی ترکمانی»
راهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در گفت و گو با علی دینی ترکمانی تهران-ایرنا-خروج غیرتورمی از رکود اقتصادی دغدغه ی امروز دولتمردان ایران است علی دینی ترکمانی اقتصاددان در گفت و گوی تفصیلی با ایرنا تاکید کرد که سیاست پولی و اعتباری انبساطی می تواند تقاضا را تحریک و مانع از رکود بینگرانی بخش خصوصی از تفاوت دیدگاه تیم اقتصادی دولت/ بحران رکود تورمی باید رفع شود
استانها شمال اردبیل پیرموذن نگرانی بخش خصوصی از تفاوت دیدگاه تیم اقتصادی دولت بحران رکود تورمی باید رفع شود اردبیل – خبرگزاری مهر قائم مقام شورای مرکزی خانه صنعت معدن ایران با اشاره به مصوبات جدید شورای پول و اعتبار گفت تفاوت دیدگاه های تیم اقتصادی دولت بویژه در حوزه پولیبانک مرکزي سياستهاي ضد تورمي خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد/ بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی
پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بانک مرکزي سياستهاي ضد تورمي خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی توجه نیست بانک مرکزي در مديريت نقدينگي خود در سال گذشته نه تنها به مقوله خروج از رکود اقتصادي و تامين مالي اقتصاد بی توجه نبوده است ببانک مرکزی سياستهای ضد تورمی خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد/ بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی
پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بانک مرکزی سياستهای ضد تورمی خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی توجه نیست بانک مرکزی در مديريت نقدينگی خود در سال گذشته نه تنها به مقوله خروج از رکود اقتصادی و تامين مالي اقتصاد بی توجه نبوده است بدلایل نمایندگان مجلس برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش چیست؟
دلایل نمایندگان مجلس برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش چیست نماینده مردم دشتستان در مجلس گفت طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش شامل ۶ محور است که در حال حاضر به امضای ۱۵ نماینده مجلس رسیده است به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام سیدمهدی موسوینژاد در پاسخ به این پرسش که دلایل طرح اسبهره برداری ایران از اقتصاد اینترنتی،عامل مهم خروج از رکود تورمی
دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور از دریافت یکی از ۵ کلید دستیابی به مرکز ریشه صدور گواهی الکترونیکی از این شورا و رییس مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی خبر داد عکس دبیرکل را پیدا نکردم این عکس مربوط به اقتصاد اینترنتی است محمد حسین پاشنه طلا با اعلام این خبر ادلیل رکود در بازار آهن چیست؟
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۴ رییس اتحادیه آهن فروشان بجنورد گفت پرداخت هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده فعالیت این صنف را با مشکل مواجه کرده است دلاور حصاری در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی با اشاره به اینکه اقتصاد این صنف بر سه پایه معدن تولیدتداوم رکود در بازار آهن +جدول قیمت ها
تداوم رکود در بازار آهن جدول قیمت ها روز گذشته اغلب فولادسازان قیمت محصولات را تغییر ندادند و این ثبات قیمت را ناشی از رکود بازار عنوان کردند به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران قیمت آهن آلات در بازار امروز به شرح جدول زیر است منبع دنیای اقتصاد تاریخ انتشار ۱۸ تير ۱۳۹۳ -بهار تدبير در برابر رکود تورمي
بهار تدبير در برابر رکود تورمي اين چنين نخستين بهار دولت تدبير و اميد با رکود تورميکه ميراث مهرورزيهاي اشتباه دولت قبل بود همراه شد تا تمامي توان دولتمردان معطوف به بازآفريني انگيزه براي سرمايهگذاران شود اگرچه در حال حاضر گردش سرمايه در بخشهايي نظير خدمات بيشتر جريان دارد ادلیل رکود فعلي، سياستهاي ضدتورمي نيست
دلیل رکود فعلي سياستهاي ضدتورمي نيست ريشههاي بروز اين رکود اقتصادي بسيار بنياديتر از آن است که تحت تاثير سياست ضد تورمي در يک بازه زماني کوتاهمدت بتوان آن را بررسي کرد کد خبر ۴۱۳۶۶۵ تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۲ - 06 July 2014 دکتر بهمن آرمان رييس اسبق اداره مطالعات ویک اقتصاددان در گفتوگو با فارس تشریح کرد بورس دیگر حباب ندارد/ دلایل تداوم روند نزولی شاخص/ دو حالتی که بازار
یک اقتصاددان در گفتوگو با فارس تشریح کردبورس دیگر حباب ندارد دلایل تداوم روند نزولی شاخص دو حالتی که بازار سهام را متحول میکنداستاد اقتصاد سابق دانشگاه علامه طباطبایی از نخستین کسانی بود که تابستان سال گذشته پیشبینی کرد رشد فزآینده قیمت سهام در بورس حبابی است و این حباب بزودتجارت دستوری تقویتکننده رکود تورمی
تجارت دستوری تقویتکننده رکود تورمی یکی از دغدغههای جدی امروز مردان اقتصادی دولت تعیین نقشه راه برای استفاده حداکثری از تمامی ابزارهای رایج به منظور خروج اقتصاد از شرایطی است که اصطلاحا به آن رکود تورمی گفته میشود اما از آنجا که قاعده رفتاری در علم اقتصاد مبتنی بر آن است که ادلایل کاهش سن اعتیاد چیست
دلایل کاهش سن اعتیاد چیست یک جامعه شناس گفت عدم اطلاع و آگاهی جوانان از پیامدهای استفاده از مواد مخدر سن مصرف را کاهش داده است محسن آشوری آسیب شناس اجتماعی در گفتگو باخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت عدم اطلاع و آگاهی نوجوانان و جوانان از پیامدهای استفاده از موادتجارت دستوري تقويتکننده رکود تورمي
۱۵ تير ۱۳۹۳ ۹ ۱۹ق ظ جام جم تجارت دستوري تقويتکننده رکود تورمي به گزارش خبرگزاري موج روزنامه جام جم چنين نوشت يکي از دغدغههاي جدي امروز مردان اقتصادي دولت تعيين نقشه راه براي استفاده حداکثري از تمامي ابزارهاي رايج به منظور خروج اقتصاد از شرايطي است که اصطلاحا به آن رکود تو-
گوناگون
پربازدیدترینها