واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مسکن مهر قروه، امیدها سراب می شوند یا سراب ها امید سنندج - ایرنا - سال ها پیش وقتی کلنگ مسکن مهر با هزاران به به و چه چه در بیابان های اطراف شهر قروه و در کوه ها و همسایگی با گورستان شهر به زمین می خورد خیلی ها با هزاران امید و آرزو، پشت سر هم ردیف شدند تا با ثبت نام در این طرح به یکی از دغدغه های اصلی زندگی شان پایان داده شود.
به گزارش ایرنا، مسکن از مهمترین احتیاجات خانواده ها است و تا این فضا را آدمی در اختیار نداشته باشد دیگر امکانات برایش گوارا نخواهد بود و در میان تمامی مزایای یک خانه، مهمترین آنها امنیت و آسایشی است که در آن به صاحبش دست می دهد.
حاصل این همه چشم انتظاری برای متقاضیان قروه ای، با شکستن لوله ها، کپک زدن دیوارها، عدم روشنایی محوطه، بوی بد زباله محوطه خانه ها و مشکلات دیگر همراه بوده است.
لیلا عباسی یکی از صاحبان مسکن مهر قروه در مورد مشکلات پروژه مسکن مهر این شهر در گفت و گو با ایرنا گفت: از سال 87 در مسکن مهر تعاونی 10 ثبت نام کرده ام و تاکنون 120 میلیون ریال برای آن پرداخت کرده ام.
وی در مورد مشکلات این طرح افزود: این طرح با هزاران مشکل مختلف مواجه است و با گفتن این مشکلات کاری درست نمی شود اکنون مشکل آب، گاز و کپک زدن دیوارها از اساسی ترین مشکلات هستند.
عباسی، از مسوولین خواست که به حرف ها و درد دل های مردم گوش دهند و برای رفع مشکلات مسکن مهر زودتر اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به تشکیل جلسه در فرمانداری قروه قرار شد مشکل گاز ظرف کمتر از یک ماه رسیدگی شود.
غلامرضا حشمتی عضو تعاونی مسکن مهر شماره 10 شهرستان قروه نیز گفت: حدود شش سال پیش در مسکن مهر تعاونی 10 میدان بلال ثبت نام کرده و 125 میلیون ریال پرداخت کرده ام.
وی عدم پیگیری از سوی نهادهای دولتی و فشار به پیمانکار جهت اتمام به موقع، مطلوب و طبق نقشه پروژه ها را از مهمترین مشکلات مسکن مهر دانست.
حشمتی عدم فشار جدی مسوولین و قوه قهریه بر پیمانکاران را باعث پایین آمدن کیفیت مسکن مهر عنوان کرد.
محمد کاظم رمضانی که حدود هفت سال در تعاونی مسکن مهر میدان بلال ثبت نام کرده است و تاکنون 120 میلیون ریال برای مسکن مهر پرداخت کرده است نیز مشکل اصلی مسکن مهر را کم کاری از طرف پیمانکار عنوان کرد و افزود: نداشتن تخصص از طرف پیمانکار باعث دیر تحویل دادن و کیفیت پایین مسکن مهر شده است.
رمضانی از مسوولین خواست به مشکلات هیات مدیره و اعضای تعاونی رسیدگی کنند.
بودلایی که از سال 86 در بلوک 11 تعاونی مهر شماره هفت ثبت نام کرده است و تاکنون 100 میلیون ریال برای مسکن مهر پرداخت کرده است نیز عدم فشار اداره راه و شهرسازی و فرمانداری بر پیمانکار را مهمترین مشکل عنوان کرد و افزود: از مسوولین انتظار دارم با پیگیری جدی در تعاونی ها و اجرای کار پیمانکار به این مشکلات رسیدگی کنند.
امید جلیلی مدیرعامل تعاونی مسکن مهر شماره یک قروه نیز با اشاره به اتمام پروژه ها افزود: همکاری نکردن اعضاء و دستگاه های خدمات رسان، علت اصلی پیشرفت کم تعاونی مسکن مهر است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا پیمانکاران مسکن مهر ورشکسته شده اند افزود: این سوال صحت ندارد و از مسوولین خواست که با تعاونی ها و پیمانکاران همکاری بیشتری داشته باشند.
یکی دیگر از مدیران تعاونی مسکن مهر قروه گفت: تعاونی مسکن مهر حدود 92 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی نداشتن پیمانکار و بالا رفتن هزینه های ساخت برای اتمام پروژه ها را از علت های اصلی مسکن مهر عنوان کرد.
رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان قروه هم در گفت و گو با ایرنا گفت: عدم همکاری و تعامل تعاونی های مسکن مهر و اتحادیه در اجرای عملیات آماده سازی، سبب ایجاد فضاهای نامناسب برای سکونت اعضا شده است که در این راستا می توان به پروژه مسکن مهر امام حسین(ع) اشاره کرد.
مصطفی رضایی افزود: عدم ارائه خدمات شهری به پروژه های مسکن مهر نظیر جمع آوری زباله، نگهداری و احیای فضاهای سبز و روشنایی معابر، باعث ایجاد منظر بصری نامناسب و فاقد کیفیت در برخی از سایت های مسکن مهر شده است.
به گفته وی ادامه روال اجرایی و عدم تکمیل برخی از پروژه های مسکن مهر نظیر تعاونی مسکن مهر 11 به دلیل سوء مدیریت اعضاء هیات مدیره، با توجه به اینکه تمام واحدهای تعاونی مجاور به متقاضیان واگذار شده است سبب بروز ناهنجاری های اجتماعی و نگرانی متقاضیان آن تعاونی شده است.
رضایی گفت: عدم انجام تعهدات در برخی سایت های مسکن مهر در ارائه خدمات زیر بنایی نظیر آب، برق و گاز از مشکلات متقاضیان مسکن مهر است و علی رغم تکمیل واحد مربوطه قابلیت سکونت را ندارد.
وی افزود: همچنین نبود تاسیسات روبنایی نظیر مدرسه، مسجد و مراکز محله ای از مشکلات عدیده متقاضیان مسکن مهر در حوزه اجتماعی و فرهنگی است.
رضایی در پایان اظهار کرد: تراکم ساخت واحد در یک بلوک می تواند سبب بروز برخی از ناهنجاری های اجتماعی در تعدادی از تعاونی های مسکن مهر که متقاضیان در آن استقرار یافته اند شده است.
رییس شرکت گاز شهرستان قروه نیز در مورد گازرسانی به پروزه های مسکن مهر قروه گفت: مشکلات مسکن مهر صرفا مربوط به سایت ˈسیˈ شهرک فرهنگیان است که محوطه سازی و اجرای برو کف سایت انجام نشده است و قرار است با انجام این اقدامات، مقدمات کارها انجام شود.
علی کمانگر افزود: وجود داربست ها و نخاله های موجود در محوطه از دیگر مشکلات این تعاونی است که مانع از انجام کار می شود و ضمنا تاکنون مجوز حفاری محوطه مذکور ارائه نشده است.
به گفته وی شبکه، انشعابات گاز و واگذاری اشتراک گاز سایر پروژه های مسکن مهر شهرستان انجام شده و در حال بهره برداری است.
کمانگر تاکید کرد: تعاونی های جا مانده جهت پیگیری لازم در خصوص مدارک و مجوزهای مربوطه و ارائه به شرکت گاز مراجعه کنند.
وی از تعاونی های مسکن مهر خواست جهت اجرای شبکه، نصب انشعاب و نیز نسبت به جمع آوری مصالح و نخاله های ساختمان و داربست محوطه و اجرای برو کف و محوطه سازی اقدام نمایند.
رییس اداره آب و فاضلاب شهرستان قروه هم در مورد وضعیت آبرسانی به این پروژه ها گفت: از نظر اجرای زیر ساخت های شبکه آب و فاضلاب شهرستان قروه مشکلی وجود ندارد و در صورت اتمام ساختمان ها، در اسرع وقت انشعابات واگذار و نصب می گردند.
فرزاد ورمزیار افزود: از مجموع تعاونی های شهرستان قروه فقط سه تعاونی 15،14 و 13 فاقد شبکه هستند که به دلیل عدم دسترسی به معبر مناسب تاکنون اجراء نشده است و در حال حاضر شرکت مشغول به کارگیری پیمانکار است.
وی از تعاونی ها خواست برای نگهداری از کنتورها و اجرای دریچه جهت جلوگیری از آسیب زدگی و یخ زدگی اقدام کنند و همچنین مابه التفاوت حق انشعابات در مسکن های مهر یک و دو را پرداخت نمایند.
رییس اداره برق شهرستان قروه نیز در مورد تاسیسات برقرسانی به این پروژه ها گفت: تغییر در حین اجرای طرح از قبیل حذف پیلوت و تغییر در بروکف، عدم آماده بودن محوطه سازی در حین اجرای تاسیسات، ناهماهنگی و عدم توافق جمعی در خرید امتیازات و عدم توجه به طراحی صحیح در بحث تاسیسات برقی از سوی طراح اولیه از جمله مشکلات این طرح است.
وی به تامین روشنایی مسکن مهر میدان بلال اشاره کرد و افزود: حد فاصل میدان تا انتهای بلوار، پایه فلزی نصب شده و در صورت تامین چراغ، روشنایی هم تامین می شود.
قروه در فاصله 120 کیلومتری شمال سنندج واقع شده است.ک/4
7345/533
گزارش از سارا صالحی
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]