تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852170410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش والدین در تأمین سلامت اجتماعی فرزندان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نقش والدین در تأمین سلامت اجتماعی فرزندان
کد خبر: ۴۱۴۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷ - 07 July 2014


یک روانشناس با اشاره به اهمیت سلامت اجتماعی فرزندان به معنای تأثیر نوع تعاملات آنها با اطرافیان توصیه‌هایی برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از ارتباطات نامناسب کودکان و نوجوانان ارائه کرد.

به گزارش فارس، بدری السادات بهرامی با بیان اهمیت رابطه والدین با نوجوانان در انتخاب دوستان مناسب دوست اظهار داشت: نقش همسالان در دوره نوجوانی بسیار بارز است و نوجوانان تمایل به عضویت در گروه‌های همسالان را دارند. والدین باید بر روابط فرزندان و همسالان کنترل غیرمستقیم داشته باشند. بهترین راهکار این است که با رفت و آمد‌های خانوادگی و فامیلی پاسخ نیاز‌های نوجوان را در این خصوص بدهند. گروه همسالان در فامیل، همسایه و اطرافیان نیز هستند و از این طریق می‌توان با آنها ارتباط برقرار کرد.

این روانشناس ادامه داد: بچه‌ها 2 گروه هستند. گروهی از جهت تأمین نیازها آن قدر پر هستند که چنانچه در سطح کلاس‌های درس و فوق برنامه حضور داشته باشند، دوستی خود را را در همین سطح حفظ می‌کنند و پس از کلاس به اجرای برنامه‌های خود و ارتباط با افرادی که خانواده با آنها رفت و آمد دارد می‌پردازد.

وی گفت: دسته دوم کسانی هستند که خلاء دارند و دوستی را که در کلاس پیدا می‌کنند وارد رفت و آمد‌های خانوادگی می‌کنند. وقتی والدین اهل رفت و آمد نباشند فرزندان این نیاز را خارج از محیط خانواده تامین می‌کنند و به دلیل آنکه والدین دوستان فرزندان خود را نمی‌شناسند ممکن است آسیب‌هایی متوجه فرزندانشان شود مگر اینکه فرزندان آنها در مدارسی مشغول به تحصیل باشند که مقید به گزینش خانواده‌ها است.

بهرامی گفت: بهترین راه این است که والدین همسالان مورد نیاز را برای فرزندان خود تامین کنند تا نوجوانان با منبع امن عاطفی حاصل از گزینشی که والدین در نظر گرفته‌اند استفاده کنند و دوستانی که با آنها در مراکز آموزشی و فوق برنامه آشنا می‌شوند در همان سطح بمانند.

این متخصص حوزه سلامت روان در خصوص حق انتخاب نوجوان که برگرفته از استقلال طلبی او در این سن است بیان داشت: ممکن است 10 نوجوان در گروه فامیل وجود داشته باشد. نوجوان حق دارد با انتخاب خود مثلاً 2 نفر را برگزیند. در صورتی که نوجوان بر دوستی با شخصی که خارج از روابط فامیلی است اصرار کرد والدین باید تلاش کنند تا خانواده دوست فرزند‌شان را بشناسند و وضعیت فرهنگی آنها را بررسی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که اگر نوجوان در گروهی که احتمال آسیب اجتماعی را فراهم می‌کند عضویت یافت باید چه کنیم اظهار داشت: در این شرایط بدون اینکه برخورد نامناسبی با نوجوان کنیم باید به طور غیرمستقیم شرایطی را فراهم کنیم تا او متوجه اشتباه خود شده و انتخاب بهتری داشته باشد. وقتی کودک چاقویی در دست می‌گیرد برای خارج کردن آن از دستش باید سیب قرمز خوشمزه‌ای را به او بدهیم تا چاقو را زمین بیندازد. با توجه به اینکه نوجوان در مرحله عصیانگری است و اگر او را از چیزی منع کنیم نسبت به داشتن آن بیشتر اصرار می‌کند، باید با ارامش او را متوجه اشتباهش کنیم.

وی افزود: البته نوجوانان در این مرحله مقاومت می‌کنند و معمولاً نظرشان مخالف نظر والدین است. گاهی نوجوان در واکنش به حساسیت والدین خود مبنی بر اختلاف سطح فرهنگی خانواده‌ها می‌گوید که دوست من فرد خوبی است و والدینش ارتباطی با او ندارند.

این متخصص حوزه بهداشت روان، رفتار پیشگیرانه والدین را در کاهش آسیب‌های اجتماعی فرزندان موثر دانست و گفت: بهتر است والدین هفته‌ای یکی دو بار با اقوام و دوستان رفت و آمد داشته باشند تا نیازهای عاطفی و روانی فرزندان در سایه‌سار رفت و آمد با کسانی که مورد تائید خانواده هستند تامین شود.

وی در پاسخ به استفاده افراطی نوجوانان از ابزار دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی به جای روابط رو در رو و چهره به چهره اظهار داشت: متاسفانه شبکه‌های اجتماعی در جامعه ما وارد شده است، اما فرهنگ استفاده از آن هنوز در بین ما رایج نیست. بهترین راه درباره آگاهی فرزندان از مضرات و منافع اینترنت و شبکه‌های اجتماعی این است که والدین فرزندان را با گفتمان و بیان عوارض و فواید آنها آشنا کنند و نحوه استفاده صحیح این ابزار را برای فرزندان تشریح کنند.

وی خاطرنشان کرد: فرزندان به تغییرات حال و هوا نیاز دارند و رفت و آمد با اقوام و دوستانی که فرزندان هم سن و سال نوجوانان را دارند چنانچه در دامن طبیعت باشد نتایج مثبتی همراه خواهد داشت. فراموش نکنید که مقابله با نوجوان به دلیل آنکه در مرحله استقلال طلبی است محکوم به شکست خواهد بود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن