واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اجرای طرح ساماندهی و ایجاد بانک اطلاعاتی هنرمندان در کیش کیش - ایرنا - معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان منطقه آزاد از طرح ساماندهی هنرمندان و ایجاد بانک اطلاعاتی برای آنان در جزیره کیش خبر داد.
به گزارش ایرنا، ابراهیم رضوانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با یاد آوری اینکه هنرمندان جزیره کیش از سال 72 تا کنون ساماندهی نشده اند افزود : با حدود 20 هنرمند جلسات تخصصی برگزار کردیم که محصول آن ایجاد یک بانک اطلاعاتی کامل وتشکیل 300 پرونده برای هنرمندان در جزیره بود.
وی افزود : پس از جلسات مکرر مقرر شد هنرمندان جزیره کارت هنرمندی دریافت کنند ،همچنین در آینده هر هنرمندی که قصد سفر و انجام کاری هنری در کیش را دارد ز نیز باید کارت دریافت کرده و پرونده تشکیل دهد.
رضوانی به اجرای طرح رتبه بندی هنرمندان دراین راستا اشاره کرد و گفت : هنرمندان در هر رشته رتبه بندی می شوند یعنی در تئاتر ، سینما و نویسندگی وهنرمندان برجسته آن رشته ، رتبه یک هنرمندی دریافت می کنند و به عنوان ساکن جزیره کیش لیدر(رهبر) گروه هنری خود می شوند.
وی به عنوان نمونه ابراهیم حسن بیگی ازگروه نویسندگی وهمچنین داریوش مودبیان را در حوزه بازیگری تئاتر ازلیدران این رشته معرفی کرد .
معاون فرهنگی ،اجتماعی سازمان منطقه آزاد به برنامه آینده این معاونت در راستای ارتقای کیفیت کار هنرمندان اشاره کرد و گفت : کسانی که این رتبه را دریافت می کنند در آینده از تسهیلات خاصی برخوردار خواهند شد .
* برگزاری نظرسنجی عمومی برای طرح های مهم منطقه
وی از برگزاری نظرسنجی عمومی یا همه پرسی برای طرح های مهم و کلانی که در منطقه اجرا می شود خبر داد و گفت : در این طرح مردم در سامانه ای که به این منظور در نظر گرفته شده ورود می کنند و نظر خود را که چه طرحی و در کجا اجرا شود را اعلام می کنند .
رضوانی گفت : سامانه ایده پردازی، در حوزه مدیرت شهری است و شهروندان با مراجعه به آن می توانند نظرات خود را بیان کنند.
* طرح توانمند سازی خانواده های تحت پوشش دستگاه های حمایتی
به گفته رضوانی ، قرار است طرحی در قالب توانمند سازی خانواده های تحت پوشش دستگاه های حمایتی به ویژه کمیته امداد امام خمینی (ره) در آینده اجرا شود ، اینکه چند خانوار ، چگونه تحت پوشش قرار گرفته و از چه نهادهایی خدمات دریافت می کنند باید کاملا مشخص می شد.
وی افزود : بر اساس آمار استخراج شده 434 مدد جو در منطقه کمک دریافت می کنند که از این تعداد، 106 مدد جو از سازمان منطقه آزاد ، 77 نفر از کمیته امداد و 91 نفر در اداره بهزیستی و 312 نفر از انجمن بانوان که مجموعا با افراد تکراری 586 نفر کمک دریافت می کنند که از میان این افراد برخی از 3 یا 2 نهاد یا سازمان کمک می گیرند .
رضوانی با بیان اینکه این افراد باید ساماندهی شوند و نباید عزت خود را زیر پا گذارند اظهار داشت : این روش برای نسل بعدی بد آموزی دارد ، تا کی یک فرد می تواند فقط بدنبال دریافت کمک باشد ،از طرفی این وضعیت برای منطقه ازاد کیش قابل پذیرش نیست.
معاون فرهنگی ، اجتماعی منطقه آزاد کیش با اظهار این که ،چرا کمیته امداد در منطقه تعطیل نشود و روزی برسد که مدد جویی در جزیره نباشد گفت: یکی از گزینه های مورد نظر برای رفع این مشکل بردن مشاغل به درون خانه ها است وبا اجرای این طرح به سمت توانمند سازی خواهیم رفت چه برای نیازمندان چه برای افراد متمکن.
رضوانی تاکید کرد طرح اموزش مشاغل خانگی با ایجاد واحدهای توانمند سازی یکی از این برنامه ها است که افراد خانواده مشاغل خانگی را فرا گیرند .
وی با بیان اجرایی شدن این طرح گفت: افراد در مرحله نخست شناسایی شدند و توان سنجی نیز در حال انجام است ، آموزش افراد در مرحله اول در منطقه میرمهنا اجرا با استقبال خوبی هم روبرو شد.
رضوانی توضیح داد : در این روش افراد که تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند به صورت رایگان برای اجرای این طرح معرفی می شوند و با تامین مواد اولیه برای آنان توسط برخی موسسات خیریه و کمیته امداد در این طرح شرکت می کنند و محصولات تولید شده نیز از آنان در مرحله بعد خریداری می شود .
وی دربخش دیگری از سخنانش به مبالغی در صندوق های کمیته امداد اشاره کرد و گفت: با خبر شدیم مبلغی از این موجودی در خارج از جزیره صرف کمک به موارد ی دیگر می شود که طبق قانون در آمدهای منطقه باید در خود منطقه هزینه شود درصورت اجرا نشدن اینکار جرم تلقی می شود.
* رییس هیچ اداره ای بدون پیشنهاد منطقه آزاد منصوب نمی شود
رضوانی در ادامه به یکی دیگر از سیاست های فرهنگی و اجتماعی که سازمان آن را دنبال می کند اشاره کرد و گفت : ترویج فرهنگ قانون مداری یکی از این برنامه ها است و یکی از گرفتاریهای جدی حوزه فرهنگ این است که پیوسته گرفتار سلیقه گرایی شده و هر کس با نگاه خاص خود مبتنی بر اندوخته ها و پیشینه ها برنامه هایی را ارائه کرده و تاریخ مصرف آن هم کوتاه بوده است .
وی با اشاره به اینکه در این دوره تلاش کردیم به گونه ای برنامه ریزی کنیم که برنامه ها دارای ماندگاری و کیفیت لازم باشند گفت: در این راستا هیچ چیزی ماندگار تر از قانون دراجرای برنامه ها نیست .
رضوانی اضافه کرد : امروز اگر ما به برخی قوانین استناد می کنیم اگر به تاریخ تصویب نگاه کنیم در سال 1310 تصویب شده است ، اما به هر نهادی که مراجعه می کنیم گفته می شود طبق قانون مصوبه 83 سال پیش ؛اینکه این قانون توسط چه کسانی در چه زمانی و با چه هدفی صورت گرفته مشخص نیست اما ماندگاری دارد .
وی افزود : تلاش داریم در دوره فعلی قانون مداری را به عنوان یک فرهنگ مورد توجه قرار دهیم که ابتدا اینکار را از خود شروع کردیم ، اینکه جایگاه سازمان در قانون کجاست ، اختیارات آن به چه میزان است و تکلیف آن با دستگاه های ملی چیست ؟ را در برنامه کاری خود قرار دادیم .
رضوانی یاد آور شد : سازمان ها هر روز با تغییرات غیر منتظره روبرو هستند و در منطقه ازاد هم به یکباره متوجه می شویم رییس اداره ای تغییر کرد ه است ، قانون چگونگی اداره مناطق آزاد در ماده 27 به صراحت آورده است که از صفر تا 100 ادارات و دستگاه های اجرایی مستقر و اموری همچون عزل و نصب برعهده خود آنهاست و یا بر اساس بند ب اعلام شود فرد و مسوول را منطقه آزاد به دستگاه پیشنهاد که در نهایت امضای حکم با وزیر یا مدیر آن سازمان خواهد بود .
وی افزود : به غیر از وزارت صنعت و معدن و تجارت که بند الف را اجرا کردند ، در وزارتخانه های آموزش و پرورش و کار مسوولین مربوط را منطقه آزاد پیشنهاد داد که در نهاین وزیران مربوط حکم هر دو نفر را صادر کردند.
رضوانی با ابراز خرسندی از این روند گفت : این امر در آِینده نهادینه می شود و از این پس هیچ رییس اداره ای بدون پیشنهاد مدیر منطقه آزاد کیش منصوب نخواهد شد و این یعنی همان پایه گذاری حرکت و قانون مداری در سیستم است .
1641/1630/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]