واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رایزن بازرگانی: تجار ایران می توانند در اندونزی موفق عمل کنند کرمان - ایرنا - رایزن بازرگانی ایران در کشور اندونزی گفت: اندونزی جزء 10 کشور اول جذب سرمایه گذار خارجی است و تجار ما می توانند در بخش تجارت این کشور موفق عمل کنند.
به گزارش ایرنا، سید ˈرضا سید آقاییˈ روز یکشنبه در همایش راهکارهای ورود به بازار اندونزی در کرمان افزود: رقم جذب سرمایه گذاری در این کشور همواره رو به افزایش است و اندونزی در سهولت تجارت خارجی نیز در مقایسه با سایر کشورها رتبه خوبی را دارد.
وی بیان کرد: اندونزی یکی از کشورهای جنوبشرق آسیاست که 941 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی دارد.
وی گفت: سهم بخش های اقتصادی کشور اندونزی در بخش های مختلف از جمله در خدمات 49 درصد، صنعت 25 درصد، کشاورزی 15 درصد و معدن 11 درصد است.
سیدآقایی، اندونزی را یکی از کشورهای برتر در حوزه الکترونیک برشمرد و گفت: این کشور از تولید و صادرکنندگان بزرگ کفش نیز به شمار می رود و این در حالی است که بیش از 70 درصد صادرات این حوزه را کفش های ورزشی دارد.
وی به صادرات سالانه چهار میلیارد دلار قطعات خودرو از این کشور اشاره کرد و افزود: اندونزی یکی از صادر کنندگان عمده میگو است و سومین تولید کننده کاکائو و قهوه نیز به شمار می رود.
وی به تولید و صادرات چرم در کشور اندونزی نیز اشاره و بیان کرد: این کشور در صادارت ماهی، وسایل پزشکی، نوشت افزار و صنایع دستی نیز فعال است .
رایزن ایران در اندونزی، توریسم را یکی از بخش های عمده این کشور برشمرد و اظهار کرد: صنعت هتلداری در اندونزی به سرعت در حال رشد است که سالانه هشت میلیون نفر گردشگر دارد و سال 91 از کشور ایران حدود 18 هزار نفر به این کشور سفر کردند.
وی خاطرنشان کرد: قدری درباره اندونزی غافل شده و کمتر به ظرفیت های این کشور توجه کرده ایم.
به گفته وی، مشتقات نفتی، نفت خام، آهن و فولاد، وسایل نقلیه، پلاستیک، محصولات مربوط به شیمیایی آلی، غلات، محصولات فلزی، هواپیما، ماشین آلات و تجهیزات از جمله وارات کشور اندونزی به شمار می رود.
سیدآقایی گفت: هم اکنون چین، ژاپن، آمریکا،سنگاپور، مالزی، استرالیا، تایوان، آلمان، هند و جمهوری کره به عنوان کشورهای صادر کننده به اندونزی محسوب می شوند.
وی بیان کرد: سیستم واردت اندونزی متفاوت است و هر وارد کننده می تواند مجوز واردات یکی از گروه های 21 گانه محصولات وارداتی این کشور را داشته باشد و وارد کننده نمی تواند به عنوان توزیع کننده باشد و خرده فروش نیز باید شخصیت مستقلی داشته باشد.
وی تصریح کرد: صادرات ایران در سال 2009 به کشور اندونزی 309 میلیون دلار بوده که این میزان در سال 2012 به 1.1 میلیارد دلار افزایش یافته اما سال 2013 کاهش داشته و به 55 میلیون دلار رسیده است.
رایزن ایران در اندونزی خاطرنشان کرد: در حوزه فرش در اندونزی بازار خوبی دارد اما از ایران کسی در این کشور در حوزه فرش فعالیت ندارد.
وی با اشاره به این که در حوزه گیاهان دارویی ظرفیت خوبی در اندونزی وجود دارد، عنوان کرد: 80 درصد درمان در این کشور از طریق طب سنتی انجام می شود.
معاون توسعه بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این نشست گفت: اندونزی پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان با حدود 250 میلیون نفر جمعیت است و یکی از چهار کشور پر جمعیت جهان به شمار می رود.
سید ˈجلال الدین سامˈ افزود: روابط خوبی با کشور اندونزی داریم و آمارها نشان دهنده آن است که در بازار این کشور می توانیم با قیمت های خوب، کالای صادراتی استان را در حد وسیع تر عرضه کنیم و به موفقیت برسیم.
وی اظهار کرد: در نیمه دوم امسال دو هیات تجاری و بازرگانی با همکاری اتاق بازرگانی، انجمن پسته، انجمن خرما و شرکت شهرک های صنعتی به منظور انجام برنامه های بازاریابی و توسعه بازار در این کشورها به صورت تخصصی در کشور چین و هند حضور خواهند یافت و برنامه خاصی در این رابطه در دست اقدام است.ک/2
7440/8154
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]