واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شناسایی عوامل موثر در توسعه کارآفرینی استان ضروری است سنندج- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان، شناسایی عوامل موثر در توسعه کارآفرینی استان را ضروری شمرد.
به گزارش ایرنا؛ مصطفی باغبانیان روز شنبه در دیدار اعضای هیات امنا کانون کارآفرینان استان کردستان با استاندار گفت: همزمان با صدور دستورالعمل فعالیت کانون کارآفرینی کشور در سال گذشته، کانون کارآفرینی استان شامل هیات امنا، رییس کانون، دبیر کانون و اعضای کانون در استان کردستان نیز ایجاد شد.
وی افزود: کانون کارآفرینان استان مجموعه مستقل و غیر دولتی و به مثابه اتاق فکری است که در راستای محقق شدن اهداف کانون تلاش می کند.
وی ایجاد نظام مدیریت یکپارچه مدیریتی، کشف ظرفیت های نهفته کارآفرینان، انسجام بخشی میان کارآفرینان، نهادینه سازی فرهنگ کارآفرینی جامعه، کشف و بهره گیری از تمام ظرفیت های نهفته استان، تعامل مستمر میان مدیران و کارشناسان نهادهای حاکمیتی را از اهداف کانون بیان کرد.
باغبانیان همچنین بر تهیه و اجرای برنامه جامع شبکه سازی میان کارآفرینان، تورهای استانی جهت بهره گیری از دستاوردهای کارآفرینی و شناخت فرصت ها و تهدیدهای عرصه کارآفرینی تاکید کرد.
وی گفت: کانون باید تعامل فعال و پویایی با نهادی های استانی در زمینه کارآفرینی داشته باشد.
وی ارتباط مستمر با دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و کارآفرینی و سایر موسسات علمی و پژوهشی را مهم ارزیابی کرد و گفت: کانون اقدام به برگزاری کارگروه های آموزشی، پژوهشی، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، کارگروه جذب ایده ها، ابتکار، اختراعات، نوآوری و فناوری برگزاری می کند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به فعالیت کانون کارآفرینی استان در عرصه ملی بر مردمی کردن واحدهای مشکل دار و تربیت خرده کارآفرینان تاکید کرد.
وی گفت: افرادی که در زمینه صنعت، کشاورزی و صنایع دستی فعالیت می کنند در راستای سایر اقشار کارآفرین خرد نیز تلاش می کنند.
رییس کانون کارآفرینان استان کردستان نیز در این نشست یکی از نشانه های بارز قرن بیست و یکم را مسوولیت پذیری اجتماعی مدیران دانست و گفت: یکی از معیارهای موفقیت مدیران، مسوولیت اجتماعی است.
عادل صلواتی افزود: در بسیاری از کشورهای جهان، سازمان های خصوصی برخی درآمد خود را صرف مسوولیت های اجتماعی می کنند.
وی احساس مسوولیت در مقابل کارآفرینی را ضروری دانست و افزود: تدوین ساز و کارهای عملیاتی در زمینه کارآفرینی ضروری است.
وی فلسفه وجود کانون کارآفرینی را ایجاد شغل و امنیت و رفاه برای مجموعه بیان کرد و گفت: کارآفرین کسی است که ایده ها را تبدیل به فن می کند و در نهایت منجر به ارزش آفرینی و در برخی مواقع منجر به ایجاد اشتغال می شود.
صلواتی با اشاره به دستورالعمل و بخشنامه کانون کارآفرینی تصریح کرد: شناسایی افرادی که بتوانند زمینه کارآفرینی برای خود و سایر افراد را فراهم می کنند ضروری است.
وی با بیان اینکه پارک های علم و فناوری یکی از حامیان کانون کارآفرینی هستند گفت: برای ورود به پارک علم و فناوری افراد، باید یکسری ایده داشته باشند، اما کانون جایگاه عام تری دارد و این دو حامی همدیگر خواهند بود.
رییس جهاد کشاورزی استان کردستان نیز گفت: نباید تصور غلط ایجاد شود که کارآفرینی به معنای ایجاد اشتغال است.
ابراهیم حسن نژاد افزود: کارآفرین کسی است که قدرت ریسک پذیری بالایی دارد و فردی خلاق و کارآفرین است.
وی توجه به مفهوم سازی واژه کارآفرین را ضروری دانست و گفت: در کانون کارآفرینی باید فرهنگ رشد ایده ها و افکار کارآفرین نهادینه شود.
رییس پارک علم و فناوری استان کردستان، مشاوره های فنی مهندسی پارک ها را وجه تمایز این مرکز با سایر مراکز دانست و افزود: پارک علم و فناوری هم از افراد کارآفرین حمایت می کند و هم با شرکت ها قرارداد منعقد می کند.
خالد سعیدی افزود: پارک علم و فناوری کمک می کند ایده کارآفرینان به دانش و در نهایت به دانش منجر به تجاری سازی شود.ک/2
7352/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]