تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804160539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دشمنان سيستم ايمني بدن


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دشمنان سيستم ايمني بدن




ويروس ها و باکتري ها تنها عامل آسيب رسان به سيستم ايمني بدن نيست بلکه موارد متعددي در اين زمينه نقش دارد که بايد از آن ها پرهيز کرد.





روزنامه خراسان: ويروس ها و باکتري ها تنها عامل آسيب رسان به سيستم ايمني بدن نيست بلکه موارد متعددي در اين زمينه نقش دارد که بايد از آن ها پرهيز کرد.


دشمنان سيستم ايمني بدن



تنهايي و انزوا: سلول هاي ايمني بدن مانند اجتماع زنبورهاي عسل از بدن در مقابل بيماري ها حمايت مي کند و اگر اين اجتماع نباشد توانايي سيستم ايمني در مقابله با عوامل بيماري زا کاهش مي يابد. درست به همين دليل و بر اساس تحقيقات انجام شده احتمال مرگ و بيماري در افرادي که به تنهايي زندگي مي کنند بيشتر از ديگران است. افرادي که دوست ندارند با کسي ارتباط برقرار کنند، بهتر است در کارهاي خير شرکت کنند و حداقل بين مردم حضور داشته باشند.

کمبود خواب: کم خوابي، تعداد سلول هايي را که بدن براي از بين بردن عفونت به آن نياز دارد، کاهش مي دهد. نتايج بررسي ها نشان مي دهد کم خوابي، تعدادي از آنتي بادي هاي مقابله کننده با آنفلوآنزا را از بين مي برد. بنابراين ۲ ساعت قبل از خواب سعي کنيد از تماشاي تلويزيون، استفاده از تلفن همراه و لپ تاپ بپرهيزيد. نور اين دستگاه هاي الکترونيکي مانع خواب مي شود.

آنتي بيوتيک ها: مصرف آنتي بيوتيک ها، ميزان هورمون سيتوکنين را کاهش مي دهد. سيستم ايمني بدن در هنگام بيماري به هورمون هاي پيغام دهنده متکي است. سرماخوردگي و آنفلوآنزا و اغلب عفونت هاي گوش مياني و سينوزيت بر اثر عوامل ويروسي بروز مي کند بنابراين مصرف آنتي بيوتيک ها بيماري را از بين نخواهد برد؛ در مقابل باکتري هاي حمايت کننده از سيستم ايمني در معده را از بين مي برد. هنگام مصرف آنتي بيوتيک ها، دارو را سر ساعت مصرف کنيد. براي افزايش فلور طبيعي معده، از غذاهاي کمتر تخمير شده استفاده کنيد.

غذاهاي کنسروي: بيشتر لايه هاي داخلي قوطي کنسرو را بيسفنول تشکيل مي دهد. با انجام تحقيقاتي مشخص شد، در داوطلبان بزرگسال علاوه بر ميزان بالاي بيسفنول (BPA)ميزان آنتي بادي سيتومگالوويروس نيز بالا بود. اين امر نشان دهنده نقص در سيستم ايمني بدن است. براي کاهش BPA به جاي غذاهاي کنسروي، از غذاهاي تازه استفاده کنيد.

قند: با مصرف روزانه ۱۰۰ گرم شکر، توانايي سلول هاي سفيد خون در از بين بردن باکتري ها تا ۵ ساعت به شدت کاهش مي يابد. بنابراين از مصرف غذاهاي حاوي قند به ويژه در زمان شيوع سرماخوردگي و آنفلوآنزا بپرهيزيد.

کمبود آب بدن: مايعات به دفع سموم تخريب کننده سيستم ايمني کمک مي کند.

اگر ادرار در اول صبح زرد پررنگ باشد، بايد مصرف آب را افزايش داد.

صابون ضدباکتري: محققان دريافته اند، کودکاني که در معرض مواد شيميايي ضدباکتري قرار دارند، به حساسيت هاي محيطي و غذايي مستعدترند. ماده شيميايي ضد باکتري، در سيستم ايمني بدن تغييراتي به وجود مي آورد.شست و شو با صابون معمولي و آب بهتر از صابون ضدباکتري است.

آلودگي هوا: تحقيقات زيادي ارتباط بين آلودگي هوا و آسيب ديدگي سيستم ايمني را نشان مي دهد.

ماده هيدروکربني PAHS که از اگزوز ماشين و آسفالت، در هوا پراکنده مي شود، در اين امر نقش دارد. براي مراقبت از سلامت خود، در زمان بالا بودن ميزان آلودگي هوا، از منازل خارج نشويد.

حشره کش ها: استفاده از حشره کش هاي شيميايي در داخل منزل و باغچه، احتمال بروز بيماري هاي خود ايمني را بالا مي برد. زناني که سالي حداقل ۶ بار در معرض اين ماده شيميايي قرار مي گيرند دو و نيم برابر بيشتر از ديگران در معرض بيماري لوپوس و آرتريت روماتوئيد هستند.

براي جلوگيري از اين نوع مسموميت سعي کنيد از حشره کش هاي غيرشيميايي استفاده کنيد.







تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن