تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819459702




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفاری با هوا روی چاه های نفتی از مرز 11 هزار متر گذشت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

حفاری با هوا روی چاه های نفتی از مرز 11 هزار متر گذشت اهواز - ایرنا - مدیر خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران گفت: 11 هزار و 120 متر حفاری با هوا از ابتدای سال جاری تا کنون توسط ناوگان خدمات فنی این شرکت روی چاه های نفتی انجام شده است.


ˈجهانگیر شجاعیˈ روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا بابیان این مطلب افزود: این عملیات بر روی هفت حلقه چاه با موفقیت صورت گرفت و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته سه هزار و 701 متر افزایش دارد.
وی با اشاره به تقویت تجهیزات این بخش، اظهار کرد: در حوزه خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران هم اکنون پنج مجموعه تجهیزات کاربردی مربوط به حفاری با هوا وجود دارد که امکان ارایه خدمات در پنج دستگاه حفاری بطور همزمان را فراهم می آورد.
شجاعی توضیح داد: در حفاری توسعه ای میدان های گازی در حوزه زاگرس جنوبی تحت پوشش شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از جمله نار، کنگان، هما، شانول، وراوی، تابناک، آغار، دالان، دی، سفیدزاخور در استان های فارس و بوشهر از این روش حفاری استفاده می شود.
مدیرخدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شیوه حفاری با هدف کم کردن فشار هیدرواستاتیک بر روی مته، کم کردن هزینه حفاری و بازدهی بیشتر و جای گزین کردن هوا به جای سیال سبک در عملیات حفاری کاربرد دارد.
شجاعی افزود: در سازند های دارای هرز روی و فشار پایین مخزن، سازندهای سخت و متوسط با شتاب حفاری کم و سازندهای دارای آب نفوذی کم و حساس به آب که امکان استفاده از سیالات معمول حفاری را محدود می کند روش حفاری با هوا و سیالات پنو ماتیکی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: از مزیت های این شیوه حفاری شتاب بخشیدن به عملیات، کاهش آسیب رسانی به سازند، برگشت سریع تر کنده ها به سطح، قابلیت حفاری در سازندهای کم فشار و کاهش هزینه های حفاری است.
مدیرخدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: هم اکنون حفاری با هوا در مناطق نفت خیز کشور به روش حفاری با کف فشرده، گل هوا زده، هوای خشک و مرطوب انجام می شود که حفاری با کف فشرده و سیال هوا زده کاربرد بیشتری دارد. ک/3
7162/641/681

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن