واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۲۰ب.ظ)
پيوند صنعت با دانشگاه از راههاي توسعه و تسهيل ورود جوانان به بازار کار است مدير کل آموزش فني و حرفه اي سيستان و بلوچستان اظهار داشت: پيوند دانشگاهيان و متخصصان با صنعتگران و مجريان اصلي توليد همواره يکي از ارکان موفقيت کشورهاي صنعتي در دنيا است و نقس بسزايي در هموار سازي مسير توسعه و تسهيل در ورود جوانان به بازار کار دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد جهان تيغي اظهار داشت: در حال حاضر ظرفيت کاري و فعاليت دانشجويان هيچ رابطهاي با خروجي بازار کار و صنعت ندارد و لذا در اين رابطه بايد بين دانشگاه و صنعتگران تعامل و پيوند لازم فراهم شود.
وي با تأکيد بر ضرورت همکاري و پيوند بين صاحبان صنايع و دانشگاه بيان داشت: اداره کل آموزش فني و حرفه اي آمادگي دارد در راستاي تقويت و توانمند سازي فارغ التحصيلان دانشگاهي با ايجاد و آموزش در کارگاه هاي فني و حرفه اي جوار دانشگاهي به عنوان حلقه رابط بين صنعت و دانشگاه نقش ايفا کند.
جهان تيغي با اشاره به اينکه بيش از 4 هزار استاندارد آموزشي در سايت سازمان فني و حرفه اي فعال است افزود: اداره کل فني و حرفه اي توان ورود در ايجاد و ورود به منظور عملياتي کردن آموزش هاي مهارتي در حوزه هاي مختلف را در قالب کارورزي و منطبق با استاندار هاي روز براي دانشجويان دارا است.
طرح هاي پژوهشي در استان کمرنگ بوده است
مدير کل کار، تعاون و رفاه اجتماعي افزود: براي رفع نقيصه و اولويت بندي نيازهاي بازار کار و جامعه امسال بايد تمهيدات ويژه اي در اين راستا انديشيده شود.
عبدالجليل شهنوازي بيان داشت: ارتباط بين دانشگاه و دستگاه هاي بين بخشي مانند فني و حرفه اي با توجه به رشته هاي مختلف موجود مي تواند نقش بسزايي در کاهش آمار بيکاري و تسهيل در ورود دانش آموختگان و افراد جوياي کار داشته باشد.
وي با بيان اينکه اقتصاد دنيا هر روزه شاهد تحولاتي شگرف و با سرعت بالا است، افزود: در اين راستا ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با صنعت و همچنين سرمايه گذاري بر روي طرح هاي پژوهشي يکي از مهمترين اولويت هايي است که بايد به آن توجه جدي شود.
توانمند سازي دانش آموختگان ضروري است
مدير دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه سيستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشجويان در حال حاضر در شرکتهاي کوچکي دوره هاي کارآموزي را مي گذراند که بازدهي لازم را ندارد.
شهرکي اظهار داشت: اداره آموزش فني و حرفه اي به دليل برخورداري از استانداردهاي روز در زمينه مهارت آموزي ميتواند نقش بسزايي در توانمند سازي دانش آموختگان دانشگاه ها به منظور ورود آسان به جامعه و بازار کار ايفا نمايد.
وي با بيان اينکه نرخ بيکاري به رغم تعداد دانش آموختگان در استان بالا است، ادامه داد: در اين راستا ضرورت آموزشهاي مهارتي ضروري به نظر مي رسد و اين دانشگاه آمادگي دارد پس از برآورد و نيازسنجي بر اساس اولويت هاي پژوهشي نسبت به اجراي طرح توانمند سازي با همکاري دستگاه هاي اجرايي و صاحبان صنايع وارد عمل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]