تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871640674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هم اندیشی «آسیب شناسی اقدامات شهرداری تهران در توسعه حمل و نقل شهری» مطرح شد: احداث ۳۰۰ کیلومتر مترو تا پایان سال ۹۷


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: هم اندیشی «آسیب شناسی اقدامات شهرداری تهران در توسعه حمل و نقل شهری» مطرح شد:
احداث ۳۰۰ کیلومتر مترو تا پایان سال ۹۷
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر ۱۵۲ کیلومتر مترو در دست بهره برداری داریم و تا پایان برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران سالانه ۳۰ کیلومتر مترو به بهره‌برداری می‌رسد.

خبرگزاری فارس: احداث ۳۰۰ کیلومتر مترو تا پایان سال ۹۷



به گزارش خبرنگار فارس، محسن سرخو، عضو شورای اسلامی شهر تهران در این هم اندیشی گفت: حمل و نقل یکی از اولویت‌های اصلی در دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران است و شهرداری تهران نیز پیش‌بینی کرده تا پایان برنامه پنج ساله دوم، توسعه حمل و نقل عمومی یکی از اولویت‌های اصلی این ارگان باشد. وی اظهار کرد: در حوزه حمل و نقل عمومی چند شاخه داریم که در بین آن‌ها نیز اولویت نخست شورای اسلامی شهر تهران توسعه مترو می‌باشد که یکی از سیستم‌های پاک حمل و نقل به شمار می‌رود. عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵۲ کیلومتر مترو در دست بهره برداری داریم و تا پایان برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران سالانه ۳۰ کیلومتر مترو به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: پیش‌بینی می‌شود سال ۹۷ با توجه به اعتباراتی که شهرداری تهران دارد، طول مترو تهران به 300 کیلومتر برسد. سرخو ادامه داد: کوتاه کردن زمان فاصله حرکت قطارها،‌ افزایش واگن‌ها و نوسازی و بهسازی آن‌ها از دیگر اقداماتی است که در برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران صورت خواهد گرفت. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۵۰۰ دستگاه اتوبوس در تهران داریم که دو هزار دستگاه آن به لحاظ آیین نامه فرسوده تلقی می‌شود، بیان کرد: پیش بینی شده تا پایان سال ۹۷، نه هزار دستگاه اتوبوس در تهران داشته باشیم و این در حالی است که در تهران حداقل ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. روحی مدیر مطالعات حمل‌ونقل و ترافیک مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران ریشه مشکلات حمل‌و نقلی را در سیاست‌های تعریف شده در حوزه شهرسازی و اقدامات اجرایی حوزه فنی و عمرانی دانست. وی تاکید کرد: حمل و نقل پایدار به دنبال جستجوی روش‌هایی است که امکان دسترسی مناسب‌تر برای همه اقشار جامعه فراهم آورده، هزینه‌های اقتصادی را تعدیل نموده و از همه مهم‌تر اینکه زمینه مصرف منابع تجدیدناپذیر و همچنین آلودگی‌های زیست‌محیطی را کاهش دهد. روحی مسئولیت شهرداری در حوزه حمل و نقل شهری را سیاستگذاری و برنامه‌ریزی، ساخت و اجرا و مدیریت، تعمیر و نگهداری بیان کرد. مدیر گروه حمل‌ونقل و ترافیک مرکز مطالعات اظهار کرد: تهیه و تدوین، بررسی و مرجع تصویب، الزامات اجرایی، یکپارچگی با سایر سیاست و ارزیابی و اصلاح از جمله مواردی است که باید در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مورد توجه قرار گیرد.  مهرداد تقی‌زاده مشاور سابق شهردار تهران در حوزه حمل و نقل نیز یکی دیگر از سخنرانان این هم اندیشی بود که به طرح سوال مشکلات تردد شهرهای ما چرا حل نمی‌شود؟ پرداخت و گفت: با وجود صرف هزینه‌های بسیار، ساخت معابر و بزرگراه‌ها، زیرگذرها و روگذرها، تونل‌ها، متروها، مسیرهای ویژه اتوبوس، افزایش ناوگان اتوبوس و تاکسی، مسیرهای دوچرخه و نظایر آن همچنان زمان رسیدن به مقصد چه با خودروی شخصی و چه با حمل و نقل عمومی افزایش یافته و در حال افزایش است. وی علت این موضوع را توسعه همزمان حمل‌ونقل شخصی و حمل‌ونقل عمومی و مشخص نبودن سیاست غالب دانست و افزود: راهکار پیشنهادی این است که باید فقط روی حمل‌ونقل همگانی کار کنیم و بودجه‌ها را به سمت توسعه حمل‌ونقل همگانی سوق دهیم و در واقع شیوه حمل و نقلی رقیب را تقویت نکنیم. گفتنی است در پایان این جلسه هم اندیشی هر کدام از مهمانان به ارائه نظرات خود در حوزه حمل و نقل پرداختند.

93/04/09 - 08:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن