واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
سخنان مهدوی رهبر انقلاب در «میراث فاطمی» منتشر شد خبرگزاری رسا ـ کتاب «میراث فاطمی» برگزفته از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی از سوی مؤسسه کانون میراث فاطمی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب «میراث فاطمی» برگرفته از سخنان حضرت آیت الله خامنهای با موضوع مقام و منزلت حضرت ولی عصر به کوشش سیدمحمدباقر حسینی از سوی مؤسسه کانون میراث فاطمی منتشر شده است. این کتاب از یک «مقدمه» و این فصول تشکیل شده است: «اتفاق بشریت در ایمان به منجی»، «معانی انتظار فرج»، «ترویج فرهنگ انتظار»، «درسها و آثار ایمان به مهدویت در جامعه اسلامی»، « توطئه و تهدیدهای فرهنگ مهدویت»، «تشکیل حکومت پیش از ظهور امام زمان»، «اهداف ظهور و ویژگیهای حوکمت عصر ظهور»، «مقام و منزلت حضرت ولی عصر (عج) توجه و انس با امام زمامن »، « توجه امام مزان به شیعیان»، «دعای حضرت ولی عصر، عنایت ولی عصر به کشور ولنقلاب اسلامی» و «نیمه سعبان و ولادت حضرت مهدی عصر(عج)» در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) که در سال 57 اعلام موجودیت کرد، حکومت بر مبنای اندیشه مهدوی بود که خود را پیش زمینه شکلگیری چنین دولتی می داند. امام خمینی(ره) به عنوان معمار انقلاب و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنهای به عنوان تداوم دهنده راه و روش او یکی از برترین اندیشه پردازان درباره مهدویت و منجی میباشند که معارف خود را از منبع زلال و اصیل اسلامی برگرفتهاند. مقام معظم رهبری با درک و گوشزد کردن لزوم تبیین حقیقت حضرت مهدی (عج) در سخنرانیهایشان بیانات گاه مبسوطی در تبیین حقیقت حضرت مهدی (عج) و تشریح ابعاد دولت ایشان و نیز مسیرهای انحرافی دیکته شده ذهنهای منحرف بیان داشتهاند که در حقیقت منشور و نقشه راهی برای رسیدن و شناخت مسیر صحیحی مهدویت است. تفکر مهدویت و مهدی باوری در عصر غیبت در نگاه مقام معظم رهبری عاملی امید بخش برای انسان ها ی در بند جور است که با عث خیزش مستعضفین برای غلبه مستکبرین است. ایشان در برابر امید بخشس تفکر مهدویت، انزوا، و کنارهجویی از جامعه به امید اصلاح امور در دولت مهدی (عج) را مخالف تفکر صحیح درباه مهدویت دانسته و جلوگیری از رشد چنین تفکراتی را لازم میدانند. این کتاب مجموعه بیانات حضرت آیت الله خامنهای در شناخت امام زمان (عج) و عصر غیبت و نیز راهکارها یاری رسانی برای تحقیق دولت حضرت مهدی (عج) می باشد. در قستمی از فصل «معانی انتظار فرج» می خوانیم: یک معنا انحرافی در باب انتظار فرج بود که خوشبختانه امروز از آن فهم و برداشت غلط اثر چندانی نیست و کسانی که مغرض و نادان بودند؛ این طور به مردم یاد داده بودند که انتظار فرج یعنی این که شما از هر عمل مثبت و از هر اقدام و هر مجاهدت و هر اصلاحی دست بکشید و منتظر بمانید تا صا حب عصر و زمان، خود ش بیاید و اوضاع را اصلاح کند و مفاسد را برطرف نماید!
انقلاب، این منطق و معانی غلط و برداشت و باطل را، کم رنگ کرد و یا ازبین برد و این معنا در ذهن جامعه مان نیست. اما معنای صحیح انتظار، دارای ابعادی است که توجه به این ابعاد، برای کسی که می داند که در فرهنگ اسلام و شیعه، چقدر به انتظار اهمیت داده شده بسیار جالب است. یک بعد انتظار فرج، این است که انتظار به معنای قانع نشدن به وضع موجود است، «انتظار داریم» ، یعنی هر چه خیر و عمل خوب انحام دادیم و به وجود آمده، کم و غیر کافی است و منتظریم، تا ظرفیت نیکی عالم پر بشود . یک بعد دیگر از ابعاد انتظار دلگرمی مؤمنین نسبت به آینده است. کتاب «میراث فاطمی» آیت الله سید علی حسینی خامنهای در 5000 نسخه، در 224 صفحه و با قیمت هشت هزار تومان در سال 92 از سوی مؤسسه کانون میراث فاطمی منتشر شده است./998/ن601/س
۱۳۹۳/۴/۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]