واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
در آستانه نماز جمعه تاریخی رهبر انقلاب در خرداد 88، کلیپ صوتی «فتنه تغلب» منتشر شد تهران - ایرنا - پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در آستانه سالروز برگزاری نماز جمعه تاریخی معظم له در 29 خرداد 1388 کلیپ صوتی «فتنه تغلب» را با رویکرد بازخوانی بیانات ایشان منتشر کرد.
به گزارش ایرنا، در آستانه سالروز برگزاری نماز جمعه تاریخی معظم له کلیپ صوتی «فتنه تغلب» با توجه به بیانات رهبر انقلاب در بیست و پنجمین سالروز رحلت امام خمینی درباره ایستادن با قهر و غلبه مقابل رأی مردم تهیه شده است و در آستانه سالروز برگزاری نماز جمعه تاریخی 29 خرداد 1388 در پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای منتشر شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی 14 خرداد ماه امسال و در مراسم بیست و پنجمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: «هیچ قدرت و غلبه ای در مکتب امام که از تغلب و از اِعمال زور حاصل شده باشد، مورد قبول نیست. در نظام اسلامی قهر و غلبه معنا ندارد؛ قدرت معنا دارد، اقتدار معنا دارد، اما اقتدارِ برخاسته از اختیار مردم و انتخاب مردم؛ آن اقتداری که ناشی از زور و غلبه و سلاح باشد، در اسلام و در شریعتِ اسلامی و در مکتب امام معنا ندارد؛ آن قدرتی که از انتخاب مردم به وجود آمد، محترم است؛ در مقابل آن، کسی نبایستی سینه سپر بکند، در مقابل او کسی نباید قهر و غلبه ای به کار ببرد که اگر یک چنین کاری کرد، اسم کار او فتنه است؛ این آن نسخه ی جدیدی است که امام بزرگوار ما به دنیا عرضه کرد و به ادبیات سیاسی عالم این فصل مهم را افزود.»
در بخش دیگری از این کلیپ صوتی، بیانات معظم له در دیدار اقشار مختلف مردم در تاریخ 30 شهریور 1381 آمده است: «یکی از شاخصه های حکومت امیرالمؤمنین(ع)، برخاسته از اراده مردم و خواست مردم است. «تغلّب» - یعنی از راه غلبه و زور بر مردم حاکم شدن - در منطق امیرالمؤمنین نیست. با این که خود را بر حق می دانست، اما کنار نشست، تا وقتی مردم آمدند، اصرار کردند، ابرام کردند، شاید گریه کردند، التماس کردند که آقا شما بیا زمام امور ما را در دست بگیر. آن وقت آمد و زمام امور مردم را در دست گرفت. خودش گفت که اگر مردم نیامده بودند؛ اگر مردم اصرار نمی کردند، اگر این طلب جدّی مردم نبود، من علاقه ای به این کار نداشتم. قدرت در دست گرفتن و اعمال اقتدار، برای امیرالمؤمنین جاذبه ای ندارد. قدرت طلبی برای کسانی جاذبه دارد که می خواهند خواهشهای نفسانی و هواهای نفسانی خودشان را ارضا کنند، نه برای امیرالمؤمنین(ع). او دنبال تکلیف شرعی است؛ دنبال اقامه حقّ است. مردم قدرت را به او سپردند، او هم قدرت را گرفت و بعد با اقتدار آن قدرت را نگه داشت. آن جایی هم که کسانی با قدرت اسلامی او، با حکومت اسلامی او معارضه کردند، هیچ مجامله و ملاحظه ای نکرد. صحابه پیغمبرند، باشند! موجّهین اند، باشند! سابقه جهاد در راه اسلام دارند، داشته باشند! با حکومت حق معارضه و مقابله کرده اند و باید در مقابلشان با اقتدار ایستاد؛ و ایستاد! این سه جنگ امیرالمؤمنین از این قبیل بود. اینها شاخصه یک حکومت صحیح است.»
این کلیپ صوتی به نشانی http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=26713 قابل دریافت است.
سیام**2025**1336
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]